Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bence de doktora git canım ve mutlaka sonucu yaz
İnşaAllah güzel çıkar herşey

Döllenme önce olamaz ki yumurtlama sonrasında döllenme olur çatlamadan döllenmez çünkü. Evet haftasıyla uyumlu yani adet tarihimle aynı.

Canım ovulasyon gününün 2 sinde olduğunu uygulamada öyle yazdığından mı biliyorsun yoksa doktor ya da ovulasyon testiyle mi öğrendin?
Daha önce ki yumurtlama zamanımdan biliyorum canım adetimden 17-18 gün sonra yumurtluyorum ben yani her türlü çatlama sonrası birliktelik olmuş gibi oluyor :) bazen 17.gün ama genel olarak 18.gün yumurtluyorum.

Döllenme önce olamaz ki yumurtlama sonrasında döllenme olur çatlamadan döllenmez çünkü. Evet haftasıyla uyumlu yani adet tarihimle aynı.
:) mutlaka yumurtlama sonrasi döllenme olur ama demek istediğim 31indeki olan birliktelikten kalan spermle döllenmiştir. Bide 18.gün yumurtlama oluyor demissin normalde usg boyutu 14.güne göre ölcer eger ilk kontrolünüzde kese ölçümü son adet tarihiyle tam uyumluysa büyük ihtimal erken yumurtlama olmuş. Tebrikler hayırlı olsun tekrardan

Haklısın ama zaten sadece bir iki gün şansım var şöyle bir hafta olsa elbet birgünü buluruz süre yeterli gelmiyo işin yoksa bekle bir ay daha off offf
Canim ne guzel Ramazan ayi var önünde bol bol dua edersin yapabilirsen hatim indirirsin Kadir gecesi var dua edersin simdiden heyecanlanıyorum ben Kadir gecesinde dua etmek icin sirf Kadir gecesinde Rabbimden istemek icin bile ertelenebilir vallahi

Aynen kuzum haklısın

Daha önce ki yumurtlama zamanımdan biliyorum canım adetimden 17-18 gün sonra yumurtluyorum ben yani her türlü çatlama sonrası birliktelik olmuş gibi oluyor :) bazen 17.gün ama genel olarak 18.gün yumurtluyorum.
Canım belki o ay değişmiştir
Benimde mesela genel olarak belli zamanlarda çatlardı ama geçen ay 4 gün önce çatladı
Belki 3 ünde ya da 4ünde çatlamış olabilir

Canım sen nasılsın? Neler yapıyorsun?

Oncelikle Herkesin Ramazan-i Şerifi mubarek olsun..
Ve 2 sorum var Dr. Ibrahim Saracoglunun keciboynuzu kuru hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Ve birde erkek bebek icin catlatma ignesi (yumurtanin tam olarak ne zaman catladigindan emin olmak icin) ne dusunuyorsunuz?

Hayır canım ilk ultrasonda geç döllenmeydi son adet tarihimle arasında uyumsuzluk vardı 3-5 gün 1 hafta hatırlamıyorum. şimdi son adet tarihimizle uyumlu olduk. Doktorla konuşma üzerine böyle yazdım :) yani 31’i de olsa yine taze taze spermler oluyor mantığını söylemek istemiştim aslında.

Canım sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
Hayırlı ramazanlar cok şükür canım iyiyim sen nasılsın. Motivenizi bozmiyim diye cok yazmıyorum ama ben uzun bir ara verdim. Nisan ayında tekrar deneme oldu malesef yine gebe kalamadim bıraktım artik. Haziran temmuz gibi doğum olacak sekilde tekrar denerim yani ekim kasim gibi. Küçük kızımda seneye ilkokula baslayacak bir yanım seneye bırak kızımla ilgilenemem diye gel gitler yaşiyorum. Sen neler yapiyorsun ramazanda güzel ovulasyon testi yapılır net sonuç :) eşime takviyeden vazgecmiyorum ama. etti helvaydı ceviz fistik kabak cekirdeği soda bunlara dikkat ediyorum beslenmesinde. Belki fikrim biranda değişir diye. kendi vucudumda şunu keşfettim ben çattan sonra hamile kalamiyorum o yüzden deneme anını biraz daha geriye almam lazim. pik yaptiktan nekadar sonra catliyor suan onu keşfetmeye calisiyorum. Testlere devam yani

Son düzenleme:
Canım belki o ay değişmiştir
Benimde mesela genel olarak belli zamanlarda çatlardı ama geçen ay 4 gün önce çatladı
Belki 3 ünde ya da 4ünde çatlamış olabilir
Canım öyle bile olsa mantık aynıya çıkıyor onu demek istedim aslında önemli olan yumurta çatlamasıyla 12 saat içerisinde taze spermlerin içeriye ulaşması. ben de her türlü o dönemde çatlama zamanına denk gelmiş oluyor. Mesela kardeşim de yumurtlama öncesinde birlikte olmuştu kızı oldu arkadaşımda yine aynı şekilde. Görümcem tam çatlama ve ertesi günü yani bilimsel kısmı yumurtanın çatladığını bildiğinizde mesela 2’si 2-3 ünde birliktelik daha garanti oluyor. Tabi allahın bileceği iş nasibimizde yoksa olmuyor. Ben kızcıyım hep oğlum olursa yandım dedim durdum oğluş geldi :) sağlıkla huzurla gelsinler hepsi

İste merak ettiğim sorunun cevabi.. o zaman evet dedigin gibi 18.gün olmuş. Valla bizede umut oluyorsunuz illaki çatlama anını yakalamak bazen stresli oluyor koca işte oluyor yada uyuyor oluyor sabaha karşi oluyor bisekilde terslikler oluyor ama sizi duyunca insan rahatlıyor nasipte olana hicbisey engel olamiyor.

Ozetle catlama animi olmus ben ayrintiyi kacirdim yani cat +12 saat icinde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…