Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar dün ve bugünkü testlerimi ekliyorum daha çatlamasına 2-3 gün var gibi ama ilerde şifremi unutsam bile dışardan girer bakarım hatıra olur diye eklemek istedim

Eklentiler

• 19A3F15A-EB99-4E4A-8C03-408D1E033D02.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 85
Az kalmis 3 gunu bulmaz bence hakkında hayirlisi perhizi ayarliyon mu oda onemli çünkü
Kızlar dün ve bugünkü testlerimi ekliyorum daha çatlamasına 2-3 gün var gibi ama ilerde şifremi unutsam bile dışardan girer bakarım hatıra olur diye eklemek istedim

Eğer 3 gün pik yapıyorsa o zaman son pik yaptığı gün değerlendirmek lazım yani hani pik yapıyor ertesi gün azıcık sönüyor ya (burdan edindiğim tecrübe) o azıcık söndüğü zaman yapmak lazım işte. Yani kişiden kişiye değişiyordur ama pik yaptığı süre değişiyordur yani şöyle düşün idrarda pik yapmaya başladığını anlıyorsun ama işte sana en koyu geldiği renk aslında en koyu olmayabilir. Bugün koyu çıktı diyelim ki yarın sabah daha sönük çıktı hemencecik o gün yapmak lazım :) yani anlatmak istediğim yumurtanın oluştuğunu ve çatlamaya hazır olduğunu gösteriyor o pik ertesi gün sönüyorda çatlamış demektir sabah gördüysen herifin yakasına yapışcan hemen :) biraz şans biraz nasip işi. Hepinize tatmak nasip olsun hayırlısıyla.. benimde 2. Çocuğum kız olur inşallah daha ilkini doğurmadan ikinciye geçtim ben

Erkek bebek bekliyordum hatta 13. Haftamda erkeğe benziyor dedi doktor. Bugün 16. Haftamın içindeyim kesin kız dedi doktor. Çok şükür sağlıklı bebeğim ama çok şaşırdım şartlanmışım sanırım. Ağladım duygularım karmakarışık oldu

allah saglikli kucagina almayi nasipetsin insallah
Kac cocugun var
Erkek bebekmi istiyordun
neden şaşirdin
Yada soyle diyim erkek bebek olmasi icin biseyler yapdinda mi olmadi cnm

allah saglikli kucagina almayi nasipetsin insallah
Kac cocugun var
Erkek bebekmi istiyordun
neden şaşirdin
Yada soyle diyim erkek bebek olmasi icin biseyler yapdinda mi olmadi cnm
Teşekkürler iyi dileklerin için canım. Amin. İlk çocuğum, hiç bişey yapmadım erkek olsun diye. 13. Haftamda erkeğe benziyor dedi bi doktor bugün ise koz çıktı

Evet canım dediklerin doğru. Ben o zamanlar cinsiyet düşünmüyordum hemen Hamile kalma derdindeydim nerdeyse 3 buçuk yıl geçti üzerinden. O ay niyeyse geç çatlamıştı bir de adet düzensizliğimde vardı o mu etkiledi bilmiyorum ama tabi çok şükür bal gibi bi kızım oldu Allah eksikliklerini göstermesin. Rabbim senin de gönlüne göre versin canım. Oğlanı tatmadık henüz ama kız pek tatlı oluyor

Teşekkürler iyi dileklerin için canım. Amin. İlk çocuğum, hiç bişey yapmadım erkek olsun diye. 13. Haftamda erkeğe benziyor dedi bi doktor bugün ise koz çıktı
Canim seni iyi anliyorum ama daha bu ilk
O seni umutlandiran dokdor tecrubeli deglmis cok duydum ilk erkek sonra kiz olan tam tersini hic duymadim kiz diye erkek olan o yuzden uzulme bende ilkinde bayabi uzuldum erkege umutluydum bakdim kiz diyince senin gibi oldum ama emin ol hele bi dogsun dersin iyiki kizim olmuş ki onunla kalmayip ben ikincide gerkes bana erkek dedi kusmalar felanda yokdu ilkinde cokdu yani ikicidede eminmis gibiydim gitdim dokdor kiz dedi bu defa uzulmemisdim cunki kiz bambaska
Erkege gelince bu defasinda dikatli ve tecrubeli davran cnm benim sakin uzulme

Canim Allah saglicakla kucağına almayi nasip etsin ilk çocuğun kiz olmasi iyidir.Anneye arkadaş oluyorlar.Benim arkasasim 6.ayinada kadar erkek bildi hatta eşi kirvesini bile ayarlamisti.6.ayda kiz dedi doktor ayrintilida:) çok üzüldüler.Sonra bunlarin 2.cocuk karninda gelismedi aldirtti.Şimdide yine hamile oda kiz
Ilk cocuk sonucta uzme kendini burda 2 3 4 tane kizi olan arkadaşlar var.Benimde iki kizim var cok şükür rabbim saglikli ömürler versin....

Ikinci de ben senin gibi olmustum ya :)))
3.dusunuyormusun:)

Evet cnm suanda ucuncunun pesindeyim ki korkarak basladim tabi yine umudum erkek ama bi gercek su ki erkekde kizda şart dedim biran once yapim ve kapatim erkek meselesini de hamilelik kolay degl o yizden eltim var hamileligi cok iyi cok hareketli onun gibi olsaydim sanirim durmadan dogururdum erkek olana kadar

Benim hamileliklerde kotu geçiyor
Senin kizlar kac yaşlarında

Çok teşekkürler canım hem teselli oldu hem de haklısın. Kendimi alıştırmadığım için şok yaşadım ama atmam lazım bu psikolojiyi. Yoksa cinsiyetçi biri asla değilim sağlıklı olması en önemli şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…