- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.521
26 gundemi oluyorsun. Esin evdeyse gec kalmis sayilmazsinki canim testin pik yapalı cok olmadi belki hala catlamadi bile. Sahura azcik erken kaldir sahuru yaptktan sonra bi kahve yap sonrasi yap denemeniyeni okudum mesajı ve değerlendirmedim tüh yaa ben C silik olunca denenmesi gerekiyo sandım. Birde şöyle bir durum var c. Tesi gecesi adet sonrası yani birliktelik oldu ve eşim içe boşaldı hiç beklemiyordum bunu..kaç aydır tutmadı bu ay tutarsa karıştım iyice. Ben yumurtlama hesabı yaparken eşim işleri bozdu
Tefriciye için mi, katılım bekliyorsunuz?10 kişi tamamlanırsa çabuk biter
Kızlar katılımlarınızı bekliyoruz
Ya kuzum cok stres yapiyosun cok takma su hamilelik meselesini hayatındaki iyi seyleri dusun biraz motiveni yukselt gozünü seviyim. Böyle stresle minik yavrunada zarar verirsin onunla oyunlar oyna parka cikar kızinla vakit gecir masal oku. Benimde olmadı hayirlisi deyip geçtim biz bilemeyiz hayrı şerri. Senelerce ugrasip bir evladi olmasi icin servet harcayan insanlar var. Bu insanlari düsünup biraz sakinleş.Oooofffff Oooofffff rabbime binlerce kez şükürler olsun rabbim hayra çıkarsın ıns icimde bir sikinti var aklimda deli sorular heran birine catabilirim birden çok sinirlendim ya rabbim sen gonlume ferahlık ver.............
26 gundemi oluyorsun. Esin evdeyse gec kalmis sayilmazsinki canim testin pik yapalı cok olmadi belki hala catlamadi bile. Sahura azcik erken kaldir sahuru yaptktan sonra bi kahve yap sonrasi yap denemenitekrar test yaptinmi
Bilmiyorum ya ben çok kotuyum oturup aglayasim var canım çok sıkkınYa kuzum cok stres yapiyosun cok takma su hamilelik meselesini hayatındaki iyi seyleri dusun biraz motiveni yukselt gozünü seviyim. Böyle stresle minik yavrunada zarar verirsin onunla oyunlar oyna parka cikar kızinla vakit gecir masal oku. Benimde olmadı hayirlisi deyip geçtim biz bilemeyiz hayrı şerri. Senelerce ugrasip bir evladi olmasi icin servet harcayan insanlar var. Bu insanlari düsünup biraz sakinleş.
:)) nasip canım ama genelde 4-5 gün cinsel perhiz öneriliyor erkek bebek icin. Test yaparsın gün içinde eğer pik devam ederse şansin yine yüksek ınşallah. üst üste olan iliskilerinde ogluna hamile kalan cok biliyorum ama bu kararı verecek olan sensin tabi. Bugun mutlaka enaz 3 saat tutulmuş idrarla yap test bakalım nasil durum. Sabahki ilk idrar olmasın amaCanım afedersin tam yazamıyorum ayıp olur diye birliktelik oldu ama korunarak oldu ona üzüldüm yarın geceye
Kaldı artık ozaman. Akşam 8 den sonra test yapmadım tekrar . yumurta güniçerisinde çatlarsa yarın gece gecikmişmi olurum
sağdan yumurtladığınızı nasıl anlıyosunuz ben bilmiyorumdaamin.canim cumlemizin.yontem basit seyler denedim.2gunluk cinsel pehriz yumurtlama gunlerinde 3kez derin iliski ve o ay sag yumurtaliktan.yumurtlamistim.bu kadar..bida ayiptir soylemesi esim daha istekliydi.baskada birsey yapmadim
:)) nasip canım ama genelde 4-5 gün cinsel perhiz öneriliyor erkek bebek icin. Test yaparsın gün içinde eğer pik devam ederse şansin yine yüksek ınşallah. üst üste olan iliskilerinde ogluna hamile kalan cok biliyorum ama bu kararı verecek olan sensin tabi. Bugun mutlaka enaz 3 saat tutulmuş idrarla yap test bakalım nasil durum. Sabahki ilk idrar olmasın ama
Kızlar niye ve nereye gittiler canım??? Çokdandır girmiomGecemavisim çok üzüldüm gitmene. Lütfen kal burada bu topikte seni çok seven ve sana ihtiyacı olan çok insan var. Lütfen @Elifemm- ve Gecemavisim bırakmayın bizi
Diğer grup hangisi canım??Diger gruptayiz canim
:)) nasip canım ama genelde 4-5 gün cinsel perhiz öneriliyor erkek bebek icin. Test yaparsın gün içinde eğer pik devam ederse şansin yine yüksek ınşallah. üst üste olan iliskilerinde ogluna hamile kalan cok biliyorum ama bu kararı verecek olan sensin tabi. Bugun mutlaka enaz 3 saat tutulmuş idrarla yap test bakalım nasil durum. Sabahki ilk idrar olmasın ama
Çok teşekkür ederim.çok güzel açıklamışsınız.5 6 gündür test yapıyorum ama hiç koyulaşmadı t çizgisi hep silik.yani takiplerime göre olması gerekiyor artık.ama dediğiniz gibi stres yaptım galiba.bakalım bu ay acemilik oldu.artık gelecek aya bakacağım :))CanımGecemavisim arkadaşım çok güzel yazmış ben sadece birkaç şey ekleyeceğim. İdrarın sabah kalktığın ilk idrarının olmaması lazım. Sabah ilk idrarını yaptıktan sonra en az 3-4 saat hiç sıvı tüketmeden beklemelisin. İstersen çizgin koyulaşmaya başlayana kadar günde bi tane test yap. Koyulaştıktan sonra iki tane yapmaya başla. Kendime yazdığım notu da ekleyeyim inşAllah faydası olur.
Her şeyden önce ilk yapılması gereken şey stresten uzak durmaktır. Çünkü stres yumurtanın çatlamasını ve kalitesini çok etkiliyor.
Adetten sonra akıntıların başlandığı vakit ovulasyon testine başlanır.
Sabahları ilk idrar olmaksızın ve son 3 saat içinde hiç sıvı almadan saat 10:00 ile 13:00 arası ovulasyon testi yapılır.
Test koyulaşmaya başlar. T çizgisi C çizgisi ile aynı koyuluğa gelince
Ve yahut;
T çizgisi C çizgisinden daha koyu olunca (pik yapınca) test akşam 20:00 civarı son 3 saat içinde hiç sıvı tüketmemiş olarak tekrarlanır.
Eğer hala silikleşme olmamışsa çatlamayı kaçırmamak için 3-4 saatte bir test tekrarlanır hiç sıvı almamaya dikkat edilmesi lazım.
Eğer silikleşme olmuşsa derin ilişki olur.
İlişkiden sonra belin altına ince bir yastık konularak en az bir saat , mümkünse daha uzun bir süre yatılır.
Erkeğin en az 4-5 gün cinsel perhiz yapması gerekir. İlişkiden en az bir ay öncede çinko takviyesi ve keçi boynuzu özü hergün bir kaşık yemesi gerekir. İlişkiye kadar yemekleri biraz tuzlu yemesi gerekir ve ilişkiden en az 2 saat önce şekersiz sert bi kahve içmesi gerekir. İlişkiden 15 dakika öncede genital bölgesini soğuk suyla yıkaması gerekir.
Kadın ise ilişki esnasında zevk almalı, orgazm olmalıdır. Son ay boyunca sabahları bir bardak limonlu su içmeli. Hergün bir muz yemelidir. Süt ve süt ürünlerinden mümkün olduğunca uzak durmalıdır. Ama en önemlisi erkeğin yapacaklarıdır.
5 gün sonunda spermlerin kalitesinde skntı olurmuşşş. Bilmiyorum canim. Gruptan biri yazmisti hatirliyomusun 1ay birlikte olmamislar sonraki birlikteliktende oğlu olmus. Ama genelde 5 6 gün yapiyorlar perhizi. Ama benim gözlemim perhizle falan ilgisi yok. Hergun birlikte olanlar var benim en yakin arkadasim yeni evliydi gün aşiri iliskiyle oglunu aldı kucagina maşallah.Canim 6 gun yada 7 gune kadar sürse perhiz sıkıntılı mi sence
Etiketliyeyim canimDiğer grup hangisi canım??
Hamilelik olabilmesi için en az 5 olması gerekiyorKızlar bi bakarmisiniz genelde çoğu kişi sorularina cvp vermiyor ama yinede soruyum beta hcg 2 çıktı sizce bu yukselme ihtimali varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?