Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar kuruluk erkek bebek icin riskli durum mi acaba bu ay fitillerdeb dolayi kuruluk var boyle erkek cocuga hamile kalan duymusmuydunuz

Merhaba kizlar hem icinde bulundugumuz mubarek ayi bos gecirmemek hemde dileklerimizin kabulü icin bir kere daha tefriciye hatmi yapalim diyorum ne dersiniz katilmak isteyen olursa liste olusturalim
Bende varım canım ilk duayı sana okunmasını arkadaşlardan rica ediyorum çünkü bu ay deneyeceksin ve bazı olumsuzlukların inşallah gider
İnşallah bu kez ben teslim ederim
Sayıları arkadaşları belirleme sende canım

Canim dua cok onemli ama hani cok dua etmek de bi nevi cok isteyip sinanmak degilmi hani deniliyo y
a en cok istediginiz seyle sinanirsiniz die

Y
Yaaa cok tesekkur ederim allah razi olsn senden cok yardimci oldun bana hayirlisi insaallah Allah hepimizn gonlune gore versn bende klomen e basladm bugun bekliyorm bakalm insallah hayirli saglikli bi oglum olur benimde

Canim dua cok onemli ama hani cok dua etmek de bi nevi cok isteyip sinanmak degilmi hani deniliyo y

a en cok istediginiz seyle sinanirsiniz die
Hayırlı şekilde istemen lazım canım. mesela bizim bi tanıdık eskiden illa erkek olsun isterse hırsız olsun diyormuş. Hakikaten oğlu olmuş ve hırsız olmuş. Güzel istemek ve hayırlısıyla demek lazım.

Canım yumurta kaliten iyi demek ki erken çatladığına göre.

Son test pik durumda sıkı takip yapman gerek ani kasık agrisi akınti olur çat anında. 26 gunde adet oluyorsan bugunu degerlendir derim. Rabbim gönlundekini nasibin eylesin canım insallah rast gelsin.

Ben yarın hastaneye gidecem bu hayırlı günlerde hayırlı bir haber alayım kızlar bana dua edin midem hem ağrıyor hemde bulanıyor ya kendimi dovesim var çok halsizim uykum geliyor ama uyuyamiyorum

Son test pik durumda sıkı takip yapman gerek ani kasık agrisi akınti olur çat anında. 26 gunde adet oluyorsan bugunu degerlendir derim. Rabbim gönlundekini nasibin eylesin canım insallah rast gelsin.
yeni okudum mesajı ve değerlendirmedim tüh yaa ben C silik olunca denenmesi gerekiyo sandım. Birde şöyle bir durum var c. Tesi gecesi adet sonrası yani birliktelik oldu ve eşim içe boşaldı hiç beklemiyordum bunu..kaç aydır tutmadı bu ay tutarsa karıştım iyice. Ben yumurtlama hesabı yaparken eşim işleri bozdu

Nasipte varsa hertürlü olur tek gecelik ilişkiden sonra gebe kalanlar çok rabbim gonlundekini nasibinetsin ıns hepimiz birgün muradimiza erecez

Oooofffff Oooofffff rabbime binlerce kez şükürler olsun rabbim hayra çıkarsın ıns icimde bir sikinti var aklimda deli sorular heran birine catabilirim birden çok sinirlendim ya rabbim sen gonlume ferahlık ver.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…