- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.501
Bende varım canım ilk duayı sana okunmasını arkadaşlardan rica ediyorum çünkü bu ay deneyeceksin ve bazı olumsuzlukların inşallah giderMerhaba kizlar hem icinde bulundugumuz mubarek ayi bos gecirmemek hemde dileklerimizin kabulü icin bir kere daha tefriciye hatmi yapalim diyorum ne dersiniz katilmak isteyen olursa liste olusturalim
a en cok istediginiz seyle sinanirsiniz dieCanım çok teşekkür ederim. Bende etkilendim rüyamdan. Bizim orda bi söz var nazar insanı mezara sokar diye. Doğru hakikaten. Bir daha Hamile kalabilirsem daha çok okuyacağım inşAllah.
Bebeği ertelemeyerek iyi yapmışsın canım eninde sonunda istiyoruz zaten bi tane evlat. Bende içimde acabalarım vardı erken mi değil mi diye bu son yaşadıklarımdan sonra istediğimi anladım. Çok güzel bi aydayız hakikaten. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Her kim ne istiyorsa kız istiyorsa hayırlı, Saliha, sağlıklı; erkek istiyorsa hayırlı, Salih, sağlıklı nasip etsin. Rabbimize herşey kolay. Bu yöntemi denemek bi araç ama en büyük etken bence gönülden istemek ve dua etmek. Rabbim en kısa zamanda evlatlarımıza Hamile kalmayı nasip etsin.
Bende varım canım ilk duayı sana okunmasını arkadaşlardan rica ediyorum çünkü bu ay deneyeceksin ve bazı olumsuzlukların inşallah gider
İnşallah bu kez ben teslim ederim
Sayıları arkadaşları belirleme sende canım
Yaaa cok tesekkur ederim allah razi olsn senden cok yardimci oldun bana hayirlisi insaallah Allah hepimizn gonlune gore versn bende klomen e basladm bugun bekliyorm bakalm insallah hayirli saglikli bi oglum olur benimdeM Minikbaharrr canım
Yusuf Süresi
Süre:12
Ayet:111
Sayfa:234
Ali imran
Süre:3
38. Ayet
Sayfa:49
Muhammed süresi
Süre:47
Ayet:38
Sayfa :506
Taha süresi
Süre:20
Ayet:135
Sayfa :311
Bugün temizlenip kuranı açtım canım
Rica ederim canımY
Yaaa cok tesekkur ederim allah razi olsn senden cok yardimci oldun bana hayirlisi insaallah Allah hepimizn gonlune gore versn bende klomen e basladm bugun bekliyorm bakalm insallah hayirli saglikli bi oglum olur benimde
Canım kaç kişi oldukTamam canim Allah razi olsun
Canım evet kuruluk sorun olabiliyor diye biliyorumKizlar kuruluk erkek bebek icin riskli durum mi acaba bu ay fitillerdeb dolayi kuruluk var boyle erkek cocuga hamile kalan duymusmuydunuz
Hayırlı şekilde istemen lazım canım. mesela bizim bi tanıdık eskiden illa erkek olsun isterse hırsız olsun diyormuş. Hakikaten oğlu olmuş ve hırsız olmuş. Güzel istemek ve hayırlısıyla demek lazım.Canim dua cok onemli ama hani cok dua etmek de bi nevi cok isteyip sinanmak degilmi hani deniliyo y
a en cok istediginiz seyle sinanirsiniz die
Canım yumurta kaliten iyi demek ki erken çatladığına göre.Canım iftardan az önce yaptım yeni test yani tam 4 saat ara ile durum bu şimdi ben bugün deneme yapmayım mi C nin silikleşmesimi gerekiyo
Eki Görüntüle 2148731
Bu arada ben mayıs 9 unda akşam başladı adetim son lekelenmelerle birlikte bitmesi bu cumayı buldu yani 12.gün oluyo bugün adetin
Son test pik durumdaCanım iftardan az önce yaptım yeni test yani tam 4 saat ara ile durum bu şimdi ben bugün deneme yapmayım mi C nin silikleşmesimi gerekiyo
Eki Görüntüle 2148731
Bu arada ben mayıs 9 unda akşam başladı adetim son lekelenmelerle birlikte bitmesi bu cumayı buldu yani 12.gün oluyo bugün adetin
Canim sen ben duyguum Eflatun tugbabeyza pırlanta. 7 kisiyiz suanCanım kaç kişi olduk
Yanlışlık olmasın bence 6 kişiyiz.Canim sen ben duyguum Eflatun tugbabeyza pırlanta. 7 kisiyiz suan
Son test pik durumdasıkı takip yapman gerek ani kasık agrisi akınti olur çat anında. 26 gunde adet oluyorsan bugunu degerlendir derim. Rabbim gönlundekini nasibin eylesin canım insallah rast gelsin.
Nasipte varsa hertürlü olur tek gecelik ilişkiden sonra gebe kalanlar çok rabbim gonlundekini nasibinetsin ıns hepimiz birgün muradimiza erecezyeni okudum mesajı ve değerlendirmedim tüh yaa ben C silik olunca denenmesi gerekiyo sandım. Birde şöyle bir durum var c. Tesi gecesi adet sonrası yani birliktelik oldu ve eşim içe boşaldı hiç beklemiyordum bunu..kaç aydır tutmadı bu ay tutarsa karıştım iyice. Ben yumurtlama hesabı yaparken eşim işleri bozdu
Sağol canım açıkçası pek bilgim yok inşallah öyledirde hayırlı imanlı salih evlat nasip eder rabbim. cümlemize de inşaallahCanım yumurta kaliten iyi demek ki erken çatladığına göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?