Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Birde o ikinci sayfada 111 ayetin hepsi yazilimi eger yaziliysa bana onu net bir sekilde yollarmısin cnm

A Asell80 ben internetten aldim. Cesit cesit ph metreler var canım en basit olanı turnusol kagidi. 80 tanesi 6 -7 tl rengine göre icinde ph degerleri var. Idrarindan yada vajen akintini bu kagitlarla ölcmek daha kolay oluyor kagidi degdirdigin anda renk degistiriyor hafif yeşil nötr renk koyu yeşil 9- 10 arası sari turuncu kirmizi asidik. 6 nin altinda demek yani. Bu sarı renk olan ph kagifi icin gecerli. Cok cesitleri var. Alirsan sari renk al ama

Internet harici nerelerde alabilirim canm alacagim yere sari renkli turnusol kagidi varmi demeliyim degilmi

Canım çok teşekkür ederim. Bende etkilendim rüyamdan. Bizim orda bi söz var nazar insanı mezara sokar diye. Doğru hakikaten. Bir daha Hamile kalabilirsem daha çok okuyacağım inşAllah.
Bebeği ertelemeyerek iyi yapmışsın canım eninde sonunda istiyoruz zaten bi tane evlat. Bende içimde acabalarım vardı erken mi değil mi diye bu son yaşadıklarımdan sonra istediğimi anladım. Çok güzel bi aydayız hakikaten. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Her kim ne istiyorsa kız istiyorsa hayırlı, Saliha, sağlıklı; erkek istiyorsa hayırlı, Salih, sağlıklı nasip etsin. Rabbimize herşey kolay. Bu yöntemi denemek bi araç ama en büyük etken bence gönülden istemek ve dua etmek. Rabbim en kısa zamanda evlatlarımıza Hamile kalmayı nasip etsin.

#gecemavisim ve arkadaşlar merhaba ovulasyon testine başladım resim yüklüyorum bana bilgi vrrirmisiniz nr aşamada acaba Eki Görüntüle 2148583
Canım testlerin koyulasiyor gitgide ama idrari cok damlatma 3 damla yeterli dagiliyor sonra. 3 saat tutulmus idrar ve yine sivı almadan yap testleri yoksa yanıltıyor. Kac gunde adet olursun kacinci gundesin

Amiiinnn canımm.

Canin bak t c den koyu olduktan sonra tekrar esit koyuluga geliyor ve sonra t siliklesmeye baslayinca degerlendiriyorsun.. Catladiginin en byuk belirtisi akintin yumurta beyazi ndan dahi daha akiskan olur ve bir miktar sivi gelir ve ph artar ic camasirni takip et ..keske bir ay en azindan kendini tanisan bir sonraki ay denesen.. Bu arada ben ramazan da şahsen deneme yapmam cunku beyler oruclu ve oruc yoruyor bu sperm kalitesini dusurebilir kanatimce.. Hatta cinsel istekte bile azalma oluyor benimkinde..en guzel bayram da dinlendikten sonra bol tatli saglam kahvaltardan sonra..

Canım testlerin koyulasiyor gitgide ama idrari cok damlatma 3 damla yeterli dagiliyor sonra. 3 saat tutulmus idrar ve yine sivı almadan yap testleri yoksa yanıltıyor. Kac gunde adet olursun kacinci gundesin

Canım iftardan az önce yaptım yeni test yani tam 4 saat ara ile durum bu şimdi ben bugün deneme yapmayım mi C nin silikleşmesimi gerekiyo

Bu arada ben mayıs 9 unda akşam başladı adetim son lekelenmelerle birlikte bitmesi bu cumayı buldu yani 12.gün oluyo bugün adetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…