- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.481
A Asell80 ben internetten aldim. Cesit cesit ph metreler var canım en basit olanı turnusol kagidi. 80 tanesi 6 -7 tl rengine göre icinde ph degerleri var. Idrarindan yada vajen akintini bu kagitlarla ölcmek daha kolay oluyor kagidi degdirdigin anda renk degistiriyor hafif yeşil nötr renk koyu yeşil 9- 10 arası sari turuncu kirmizi asidik. 6 nin altinda demek yani. Bu sarı renk olan ph kagifi icin gecerli. Cok cesitleri var. Alirsan sari renk al ama
Önlü arkalı yazdırmıştım 2 kağıt olmasın diyeBirde o ikinci sayfada 111 ayetin hepsi yazilimi eger yaziliysa bana onu net bir sekilde yollarmısin cnm
Canım çok teşekkür ederim. Bende etkilendim rüyamdan. Bizim orda bi söz var nazar insanı mezara sokar diye. Doğru hakikaten. Bir daha Hamile kalabilirsem daha çok okuyacağım inşAllah.Ramazan yogun geciyor canım. Arada giriyorum okuyorum msjlarınizı. Rüyanı okudum inan cok etkilendim. Evet nazar ölüme bile sebebiyet verirmiş. Allah esirgesin bugün tevafuk cok sevdiğim bi arkadasim aradi uzun zamandır görüşmüyorduk. Cok temiz yurekli namazını aksatmayan biridir. Bebek meselesi icin aradim seni degil bebeğini merak ettim yaptinmi cocugu dedi :) yok kız cesaret edemiyorum deyince bu rahmet ayını kacirma cok üzülürsün dedi dualarin her an melekler tarafından aminlendiği bu ay çok özel lütfen korkma ne gelirse Rabbimizden deyince cidden çok etkilendim. Sanki bi hadi hadiye ihtiyacim varmış. Ertelediğim bebek düşüncesini şimdi daha cok ister durumdayım. Bu sefer yumurta catlamadan pikten sonra denemeyi düşünüyorum. Allah muradımızı nasibimiz eylesin hepimizin. Imtihansiz saglikla huzurla hayirla ogullarimizi kucağimiza almayı nasip etsin inşallah. Birde ben bisey kesfettim. Alkali olmak icin kizilay soda iciyordum eşim şokta yok diye şoktaki madensuyundan almiş. Iki gundur onu iciyorum ve inanamazsiniz ph mı 9 a yükseltti. Adi da eskipazar
Canım testlerin koyulasiyor gitgide ama idrari cok damlatma 3 damla yeterli dagiliyor sonra. 3 saat tutulmus idrar ve yine sivı almadan yap testleri yoksa yanıltıyor. Kac gunde adet olursun kacinci gundesin#gecemavisim ve arkadaşlar merhaba ovulasyon testine başladım resim yüklüyorum bana bilgi vrrirmisiniz nr aşamada acaba Eki Görüntüle 2148583
Amiiinnn canımm.Canım çok teşekkür ederim. Bende etkilendim rüyamdan. Bizim orda bi söz var nazar insanı mezara sokar diye. Doğru hakikaten. Bir daha Hamile kalabilirsem daha çok okuyacağım inşAllah.
Bebeği ertelemeyerek iyi yapmışsın canım eninde sonunda istiyoruz zaten bi tane evlat. Bende içimde acabalarım vardı erken mi değil mi diye bu son yaşadıklarımdan sonra istediğimi anladım. Çok güzel bi aydayız hakikaten. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Her kim ne istiyorsa kız istiyorsa hayırlı, Saliha, sağlıklı; erkek istiyorsa hayırlı, Salih, sağlıklı nasip etsin. Rabbimize herşey kolay. Bu yöntemi denemek bi araç ama en büyük etken bence gönülden istemek ve dua etmek. Rabbim en kısa zamanda evlatlarımıza Hamile kalmayı nasip etsin.
Canım adet olmadığın sürece Umut var demektirTestim negatif kızlar geçen ayın 21i adet oldum bugün 21 mayıs ve hala olmadım iğnenin 18. Gunu
Canım adet olmadığın sürece Umut var demektir
Canin bak t c den koyu olduktan sonra tekrar esit koyuluga geliyor ve sonra t siliklesmeye baslayinca degerlendiriyorsun.. Catladiginin en byuk belirtisi akintin yumurta beyazi ndan dahi daha akiskan olur ve bir miktar sivi gelir ve ph artar ic camasirni takip et ..keske bir ay en azindan kendini tanisan bir sonraki ay denesen.. Bu arada ben ramazan da şahsen deneme yapmam cunku beyler oruclu ve oruc yoruyor bu sperm kalitesini dusurebilir kanatimce.. Hatta cinsel istekte bile azalma oluyor benimkinde..en guzel bayram da dinlendikten sonra bol tatli saglam kahvaltardan sonra..Teşekkürederim canım oruçluyum zaten ozaman iftardan hemen ömce 1 test daha yapayım T Cden daha koyu ise deneme yapalım ozaman Yoksa yarın geceye kalacak
Şuanki akıntımda yapışkan bir akıntı uhu gibi aynı
Tamam canim :)Ben varım canım
Ben de varim..Merhaba kizlar hem icinde bulundugumuz mubarek ayi bos gecirmemek hemde dileklerimizin kabulü icin bir kere daha tefriciye hatmi yapalim diyorum ne dersiniz katilmak isteyen olursa liste olusturalim
Tamam canimBen de varim..
Inşallah Cnm öyledirCanım adet olmadığın sürece Umut var demektir
Canım testlerin koyulasiyor gitgide ama idrari cok damlatma 3 damla yeterli dagiliyor sonra. 3 saat tutulmus idrar ve yine sivı almadan yap testleri yoksa yanıltıyor. Kac gunde adet olursun kacinci gundesin
Tamam canimBende varim canlar
Canım gebeliği öğrendikten hemen başlıyorsun taki cinsiyeti belli olana kadar sonra ne dua okursan oku canım ama bu yazdıklarım muhakkak okunmalıdırCanm ben kacirdim bu sureleri nasil ve ne icin okuyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?