Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hangi çin takvimi otomatik olarak bakılanmı oraya+1 yaş ekliyerek bakılan değilmi

http://cin-takvimi.gen.tr burdan bakiyirum canim hem otomatik hesaplayici var hemde takvimden bakiliyor hangi ayda dogduguna gore 1 yada 2 yaş ekleyebiliyorsun.şimdi arkadasima baktim ondada tuttu oglu olacak :)

Adetliyim de ben direk başlayım dimi cnm okumaya

http://cin-takvimi.gen.tr burdan bakiyirum canim hem otomatik hesaplayici var hemde takvimden bakiliyor hangi ayda dogduguna gore 1 yada 2 yaş ekleyebiliyorsun.şimdi arkadasima baktim ondada tuttu oglu olacak :)
Benim +1 yaş üç kızımda da tutmuyo.
Normal yaş olarak bakınca tutuyo.off haziran kız gösteriyo. Bende tedirgin oldum şimdi.

Bende aynı tarihlerde adet olcam aynı tarihlerde deneyecem haberleşelim:)ama şu çin takviminde kız çıkıyor bu ay bilmiyorum tırsıyorum yani
Ben dün adet oldum 24 mayısda .yani haziranın ilk haftası yumurtlama zamanım olur. Ama çin takvimi bendede haziran ayı kız diyo bilemedim şimdi bende bi tedirgin oldum

Erkek bebek yapma yontemidemi varmış? hay daha neler duyacagiz..Allah dilerse olur, dilemezsede iki cihan bir araya gelse olmaz.

Hanımlar hayırlı ramazanlar onerinize ihtiyacım var .. ovulsayon ile kızıma hamile kaldım buyudu şimdi çok şükür varlığına erkek bebek için bu defa Klomen kullanmayı düşünüyorum ablam 3 gebeliginde de kullandı yumirtalari calismiyordu diye 3 oğlu var şimdi benim yumurta sorunum yok doktorsuz kullanmalimiyim sizce ? Yada nasıl bi bahaneyle doktora yumurta takibine gitsem diyelim mi gittim kaç mm olmalı hiç bi bilgim yok onerilerinizi paylasirmisiniz

Canım 12. Gün test yapsan aslında çıkar belki
Ben öyle yapmayı düşünüyorum
Allah yardımcımız olsun :)
İğnenin etkisi 14 gün sonra geçiyormuş
Test yapsam pozitif çıkar
Ben mecburen bekliycem
Aslında test yapıp kendimi mutlu etmeyi de düşündüm :)
Senden hayırlı haber alalım inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…