Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım niye böyle oldu ki
Senin kendi kendine yumurtan olgunlaşıp çatlamıyor mu?
Biraz ara ver bence tedaviye vücudun kendini toparlasın dışardan sürekli müdahale de belki böyle yapmıştır
Şimdiye kadar hiçbir doktor yumurta tembelliği gıbı yada yumlar cat olmuyor gelişmiyor diye bişey demediler bu ıki aylık kolemen kullanisimin sebebi gebeligin oluşumunu hızlandırmak içinde ama nasipte yoktu olmadı ama tedaviyi bırakıp sonradan hamile kalanları çok duydum bende biraz ara verecem

Kizlar erkek bebek icin nasil besleniyorsunuz.Biraz paylasabilirmisiniz :) Ben her gün muz incir hurma yiyorum 1 adet
Süt ve süt ürünlerini en aza indirdim.
Yumurtada cok az yiyorum.Her gün et yiyorum.Saka su iciyorum.Portal suyu domates yiyorum.Kalsiyum iceren sebzelerede dikkat ediyorum.Hadi kizlar sizde yazin

SALATI TEFRİCİYE HATİM LISTEMİZ

1-)
@zeynoc17 (NAİLE KIZI BÜŞRA)
2-)
@duyguuuMMM (KÜBRA)
3-)
@SEVECENIM (DİLEK)
4-)
@eflatun88 (EBRU)
5-)
@pirlanta97 (SUZAN)
6-)
@tugbabeyza (BÜŞRA)
7-)
@Berenceren67 (HANIM)
@kardelen2780
9-)@Black5angel (SERAP)
10-)
@yenihamile (TÜLAY)
11-)
@Mirnaz85 (MİRAY)

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI:404

24 MAYIS PERŞEMBE GECESİ BAŞLIYORUZ OKUMAYA ALLAHIN İZNİYLE

CUMA GUNU SABAH TESLIM EDIP DUASINI YAPALİM. SİMDİDEN ALLAH KABUL ETSIN SAGLIKLI HAYİRLİ ERKEK EVLATLAR NASİP ETSIN

Evet akıldan çıkarınca daha kolay Hamile kalınıyor diyorlar
Hakkında hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…