- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.001
Doktor gebeligi hizpandirmak icin sebepsizce klomen verdi 3 aydr klomen kullaniyorm ikinci ay igne oldum 3 yumurtam vardi bugunde 3. Ayim doktor kesinlikli igne ve iliski yasak dedi 9 10 yumurtam varmis ve 4 duz yada 6tiz bebek sahibi olurmuaum ve sonlandirmak zorunda kalabilirmisim gebeligi . Veya sagliksiz bebek olabilirms bir tane 20 mm kistim var neyin icine dustum anlamadmŞimdiye kadar hiçbir doktor yumurta tembelliği gıbı yada yumlar cat olmuyor gelişmiyor diye bişey demediler bu ıki aylık kolemen kullanisimin sebebi gebeligin oluşumunu hızlandırmak içinde ama nasipte yoktu olmadı ama tedaviyi bırakıp sonradan hamile kalanları çok duydum bende biraz ara verecem
Ben okurum canim sadece 4444 kere okuyacagim baska bisi yok cok tesekkur ederim bide illa abdest limi olmalisin bide bunun düzü varmi normal yazilisi yollarmisin bana ❤
Bu duayı, tam 4444 defa okuman gerekiyor
Bizede anlat bizde dinliyek kizBu sefer onu dinliycem kesin :)
Canim abdestli okursan tabi daha iyi olur ama abdestsizken de okunabilir mesela adetliykende okunabilirBen okurum canim sadece 4444 kere okuyacagim baska bisi yok cok tesekkur ederim bide illa abdest limi olmalisin bide bunun düzü varmi normal yazilisi yollarmisin bana ❤
Kizlar kistin acilen yok olmasi icin bi kür varmi ya iki gun sonra doktora gidicem ama bilmiyorm cok kararszm iliski konusunda
Doktor yumurtalarmin gelismedigini soledi bence sebepsizce ama klomen verdi ve su anki doktorumda sebepsiz oldugunu soledi gereksiz dedi ilk cocugum kendisi normal yollarla oldu korunmayi birakir birakmaz 3 aydr klomen kullaniyorm ikinci ay igne oldum 3 yumurtam vardi bugunde 3. Ayim doktor kesinlikli igne ve iliski yasak dedi 9 10 yumurtam varmis ve 4 duz yada 6tiz bebek sahibi olurmuaum ve sonlandirmak zorunda kalabilirmisim gebeligi . Veya sagliksiz bebek olabilirms bir tane 20 mm kistim var neyin icine dustum anlamadm
Okurum tek basima yavas yavas hergun 20 tane falan parka cikarttigimda kizimi acar telden okurumBu canim salati tefriciye. Ama bizim okumalarimiz bitti sen tek basina mi baslayacaksin
İstersen biraz bekle bu liste tamamlaninca bir liste daha yapalımOkurum tek basima yavas yavas hergun 20 tane falan parka cikarttigimda kizimi acar telden okurum
Ya sey peki bu kist ile gebelik olsa sikinti olurmuAcilen yok canim sogan suyu bogurtlen koku var ama bunlarda 15 gun kullanılıyor
Off cok moralsizlerdeyim de bu kistin bir zarari varmi kist adet ile atiliyor herhalde bole gebelik olsa bisi edermi bide bu bogrtlen koku falan erkek bebek diyetine uyuyormu yapsammi yapmasammi eekwk olsn istyrm daAcilen yok canim sogan suyu bogurtlen koku var ama bunlarda 15 gun kullanılıyor
Olur o zaman bekleyeyim bende size katiliirm daha iyi olur hemİstersen biraz bekle bu liste tamamlaninca bir liste daha yapalım
Yap canim olumlu etkisi olur hatta. Kist ile gebelik olsa sıkıntı olur mu bilmiyorum sanirim olmaz cunku bende klomen kullanıyorum suan 4 haziran da cagirdi beni deYa sey peki bu kist ile gebelik olsa sikinti olurmu
Off cok moralsizlerdeyim de bu kistin bir zarari varmi kist adet ile atiliyor herhalde bole gebelik olsa bisi edermi bide bu bogrtlen koku falan erkek bebek diyetine uyuyormu yapsammi yapmasammi eekwk olsn istyrm da
Tamam kuzumOlur o zaman bekleyeyim bende size katiliirm daha iyi olur hem
Kac aydir kullaniyorsnYap canim olumlu etkisi olur hatta. Kist ile gebelik olsa sıkıntı olur mu bilmiyorum sanirim olmaz cunku bende klomen kullanıyorum suan 4 haziran da cagirdi beni de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?