Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benimde test yapmaya son 3 günüm kaldı çok merak ediyorum. Fazla belirti olmadığı için heyecanlanmak istemiyorum. Aslında iki kimyasalı da 7-8 dpo da öğrenmiştim. Acaba yarın yapsam mı diyorum ama bi yandan da biraz sabredeyim diyorum. Çok karışığım
divinity canım sen napıyorsun bizim senle günlerimiz hemen hemen aynı ya var mı bi hissin

Bence biraz daha bekle cnm henüz erkenolabilir umarım pozitif sonuç alırsınız sen ve divinity

Kızlar çatlatma ignesinin üzerinden 26 gün geçti BEN adet olmak istiyorum artık neden gelmiyor acaba @divinitiy sen iğneden kaç gün sonra adet oluyordun içim içimi yiyor madem gebelik yokBEN adet olmak istiyorum yokmu bunun bır formülü

Gecemavisim sen ne dersin bu duruma cnm belki geç dollenmedir dedik kanda 0 çıktı senin senin etrafindakilerden kimse bu durumu yasadimi nette yazıyorum kimse bnm durumumu yasamamis allah kimseyi bnm ol dugum duruma düşürmesin

Beni de ekle canım bitti kocaman bir kalp banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…