Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim adet belirtilerim başladı
2 3 güne kadar adet olurum gibime geliyor
İnşallah sen hamilesindir canım

Bence biraz daha bekle cnm henüz erkenolabilir umarım pozitif sonuç alırsınız sen ve divinity
Benim benden umudum yok
Ama sana çok şaşırdım..senden güzel haber bekliyordum
Yaşından dolayı hamile kalabilme oranın %80..benimki %30
Neyse hepimiz içinde hakkımızda hayırlısı olsun
Önümüzdeki aylarda çalışmalara devam insallah

Canım ben iğne vurulduğum zaman adetim 2 gün öne geliyor
Bende hiç sana olanlar olmuyor
Doktor muayenesinden sonra doktorun uygun görürse ilaç kullan
Kafana göre alma
Ben korkarım ilaç kullanmaya
Bide sen klomensiz kendiliğinden yumurtluyormusun

Klomenle mi o kadar yumurta oluştu

Cnm kist için en guzel şey soğan kürü
Bide klomen kullanmadan yumurtan oluşuyorsa klomene ne gerek varki
Boşu boşuna yumurtalık uyarıcı ilaç kullanma
İbrahim Saraçoğlu gonadotropin içeren ilaçları hiç önermiyor
Yumurtalık rezervlerini azaltiyormus
Yaşın kaç
Kaç çocuğun var
Ne zamandır bebek istiyorsun
Bence ilk soğan kuruyle başla
Rahmini ve yumurtalıklarıni temizlesin
Hem soğan kürü kullanırken hamile kalan çok insan var
Ben 2 kere yaptım faydasını gördüm
Bayramdan sonra yine yapacam
Sonra testere dişli aslan pençesi çayı devam edecem
Ramazan geldi bıraktım
İkisininde faydasını gördüm tavsiye ederim

Of sen ne yaptın Allah aşkına?
Normal yoldan hamile kalabiliyorsan şayet, neden klomen başladın ki?
Kist için, soğan kürü çok etkili bence.
Bence ilaç kullanmak yerine, bir kaç ay doğal yoldan deneseydin

Evet cnmyumurtluyorum hiçbir sorunum yokkiyokki daha yaşım 19 yanı hiç bu kadar gecikme olmazdı bendeyaklaşık 40 gündür adet görmedim yanı normal bişey değil iğnenin yan etkisidir bence iğne yumlari uyardimi ne yaptı bilmiyorum neyse çarşamba kontrolüm var sende ıns hamilesindir belirtilerin adet değilde gebelik belirtisi olur ıns

Amin cnm inşallah ama ben bi sureligine ilaç kullanmayacam artık çünkü yumlar zarar görüyor bence bnm hiçbir sorunum yokken o ilaçları kullanmak

3 yillik evliyim 23 yasndym 1 kizim var 3 ay oldu spral cikarali doktor verdi bnde doktordur dedim kullndm doktora kullnmasam olmazmi dedim yok cocugun olmz dedi neyin kafasini yasiyor anlmdm su anki doktrmda cok sacma buldu sebepsizce verms dedi saracoglu neden onermiyo bebek olusursa bebege bi zarari yoktr dimi bide sogan kuru nsl oluyo

Of sen ne yaptın Allah aşkına?
Normal yoldan hamile kalabiliyorsan şayet, neden klomen başladın ki?
Kist için, soğan kürü çok etkili bence.
Bence ilaç kullanmak yerine, bir kaç ay doğal yoldan deneseydin
Ya ben spral cikarrtm ozel hastanede guzel bi doktordu doktor a yumurtlama gunum ne zamandr aceba dedim 10 gun sonra gel dedi gittim yumurtalarin gwlismiyor dedi klomen folik asit yaz di bunu kullan sonra igne dedi igne deyince korktm bende nedir bu dedim neden kullanicam kullanmasam bolur dedim kullanmazsan gebelik olmaz dedi cok stres yapmissin ondan yumurtalarin gelismiyor dedi bende kullandm ilk ay sonra gebelik olmadi ama ilk ay igne olmadm bi zarari da olmadi ilk ay. Sonra baska doktora gittim oda yine kullan dedi 3 yumurtam vardi igne dedi iki doktorda ole diyince tamm dedim sonra yine gebelik olmadi ama hep korundum 36.saat karic tek iliski ile erkek ya ondan ole yaptm yumurtladigim gun tek iliski yaptm yine gebelik olmadi bende dedm demekki doktor hakli bisi varki olmuyo bir daha kullan dedi yine kullandm yine farkli doktora gittim buda gerek yokmus sana klomene kim verdi falan gibisinden konustu iliski yok dedi yarin degil obur gun gel dedi eyer diger kucuk olan yumurtalarin buyumuyor ise igne yapariz eyer buyurlerse sikinti dedi bide 20mm kistim var sogan kuru nasl oluyo su anda sagda kac solda kac bilmiyorm ama 20 18 13 ve digerleri 10 dan kucuk yumurtalarm var 12 tane falan galiba tam bilmiyirm sormadimda miralim cok bozulmustu ole iste :/

Saraçoğlu'nun soğan kürü'nü Dene.
Bana, menopoz denilmesine rağmen, ünüversite Aşılama,Devlette direk tüp bebek demesine ragmen ilk 3 ay hiç bir tedaviye başlamadım.Keşke sende bir üç ay normal yoldan deneseymişsin. Ya o tek gecelik ilişkiden erkek çocuk olur sözü doğrumudur ki? Bana pek inandırıcı gelmiyor o tür şeyler

Bitanem durumunda bisey yok. Herkadinin basina geliyor bu durum. Bizim gibi kürtaj olmus bircok bayanin tekrar hamile kalmasi bazen zaman alabiliyor. Sen cok istiyorsun biliyorum ama sana rica ediyorum doktora gidip hormonlu ilaclar kullanma. Daha ikinci ayinda sana klomen veren doktoruda siddetle kınıyorum. Akışina birak korunma ama hamileligi düşünmede. Daha cok gencsin ve iki tane duşüğün var vucudunun tekrar gebelige hazirlanmasi zaman alabilir gayet normal bende iki ay hamile kalamadım ama takmadim. Bi arkadasim ikinci bebegine 1 sene sonra hamile kaldi hicbir neden yokken. Hayirli zamanı var demekki bukadar yipratma kendini lutfen. Bu ay da hamile degilsin büyük ihtimal olabilir Rabbim nezaman verirse rahatla artik düşünme odagini baska seylere ver.

Doktor hangi akliyla verdi bende bilmiyorum sonuçta bende doktor verdi diye kullandım ama bu ay hayırlısıyla regl olsamartık hastane yolu yasak bana ilaç falan kullanmayacam ara verecem bakalım allah ne zaman kısmet ederse artık

Ben A Asell80 nun hamile oldugunu dusunuyorum testi oyuzden tam silinmedi hormonlardan dolayi. Ihtimal beklenenadete kadarda silinmeyecek :)) hislerim kuvvetlidir bak ciko elifemede dedim kiz dediginde doktoru. Erkek o bak gör demistim .
Inş hamiledir burdan birinin hamilelik haberinialırız

Adet olmamamin sebebini merakediyorum niye olmadım bilmiyorum ya gerçekten hamilelik belirtileri VAR bazen psikoljik diye düşünüyorum ama öyle değil yanı bildiğiniz belirtiler 1 haftayı aşkın süredir bnm sürekli sağ burnum tıkanıyor yanı daha önce böyle değildihastada değilim bacaklarima oyle kramplar giriyorki neye uğradığımı şaşırıyorum baş ağrım var göğüsler ağrılı ve ağır arada karincalsnoyir bunlar gebelik degilsede ıns adet belirtisidir psikolojik olduğunu sanmıyorum

Ayy canim insallah ya ama senin bu mesajin bana gecen ayi hatirlatti bebde sana demistim aynisini :) ama olmamisti bayraklari degistirdik sanirim :)) imsallah hisselerin dogru cikar canim ve hepimiz birbirimizin hamilelik haberlerini sonrasinda saglikli hayirli erkek bebek haberlerini aliruz kizlar
Ben A Asell80 nun hamile oldugunu dusunuyorum testi oyuzden tam silinmedi hormonlardan dolayi. Ihtimal beklenenadete kadarda silinmeyecek :)) hislerim kuvvetlidir bak ciko elifemede dedim kiz dediginde doktoru. Erkek o bak gör demistim .

Inş hamiledir burdan birinin hamilelik haberinialırız

Banad ainandirici gelmiyir arkadasmn 3 oglu var her gun yapiyodk diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…