Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet ya çok güzel olur iyi düşünmüşsün canım

Hoşgeldin cnm allah bağışlasın kızlarını ıns herşey gönlünce olur bu yolda hepimiz muradimiza eririz
Hosbuldum cnm . Bugun hastaneye gitdim 2 tane oglu olan bir kadinla sohbet etdim..Kiz icin yapiyor dietdir evu testidir. Iste insan oglu kendinde olmayan seylerin arzusunda gezirmis hep. Cenabi allah hepimizi muradimiza erdirsin insallahh

Canim yumurta takibi icin her gun gitmeye gerek yok. Ben 2015 yilinda gitmistim takibe. 2 kere gitdim ilk gitdigimde adetimin 13 gunuydi. Doktor alttan ultrosonla bakti Yumos 13 mm idi. Sonra 2 gun ara verde gel dedi. Adetimin 15 gunu oluyo gitdim catlamis gece. iliski oldumu diye sordu bende evet gun asiri oluyo adetim bittiginden beri dedim. Tamm tutma sansi cok bu ay dedi. O ayda hamile kaldim kizima.

Hosbuldum cnm . Bugun hastaneye gitdim 2 tane oglu olan bir kadinla sohbet etdim..Kiz icin yapiyor dietdir evu testidir. Iste insan oglu kendinde olmayan seylerin arzusunda gezirmis hep. Cenabi allah hepimizi muradimiza erdirsin insallahh
Amin amin inşallah cnm tez zamanda nasip olur hepimize

Canım boşuna etiketleme zeynocu
O sevecenimin açtığı grupta aktif
Tefriciyeyi orda yapiyorlar
İlk topige nerdesiniz diye soran herkesi diğer topige davet etmiş ben sizi etiketlerim demiş
Yani burda bizbizeyiz
Keşke elifemde gelse buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…