Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba kizlar. Yillardir takip edipyorum erkek bebek icin yontemleri yazdigniz tavsiye etdigniz her seyi okuyorum we not aliyodum. Bugun bende uye oldum araniza benide alin. bu yolda beraber ilerleyelim. Insl muradamiza ereris hepimiz.
Bende arastirmalarimdan we doktorumun tawsiyeleri uzerine inandigim we bu ay denemeye basladigim yontemleri anlatim::::

1 )Kalsiyum iceren iyecekler kesinlikle yasak.
2 )cay we sert kahfe her gun siklikla tuketiyorum.
3 ) en onemli evu testinde cift cizgi siliklesince tek iliski olucak.
4 ) kadin erkekden once orgazm olucak
Ben bunlari uyguluyorum testlede takipteyim. Pazar guni insl yum gunum..
Bugun yaptiigim testde bu.
Not ---- 2 tane kizim var ikisinede evulasyondan once sik iliskiyle hamile kaldim. We sutli gidalar cok tuketirdim...

Son düzenleme:
Kist falan olmus olabilir. Hic kafana takma. Ultrasondan baktir yumosa. 2 nci kizimda oyle yapmistim. 2 kere gitdim ultrosona o ay hamile kalmistim. Pazartesiye kadar testim koyulasmazsa bende baktircam ultrasonla yumosa..

Kesinle we kesinlikle dogru bilgiler dil bunlar. Her seyi tersden yazmissin nedense anlayamadim.
Yalnis bilgi paylasimi bidaha olmasin diye yaziyorum bunu. Her sey bizler icin cok onemli. Lutfen yalnis yonlendirmeyin..

Evet ama doktor a bu testleri yaptigimi soledim pek bi guvencesi yok dedi bide benim tahminime gore belki bnm yum catlamiyordr ondan koyulk yoktur
Canım bende doktora sordum evde test yaparak kendin de takip edebilirsin demişti. Çatlamasa bile olgunlaştığında da biraz koyulaşması gerekir

Canim doktor yapmiyorsa baska doktora git ben yumurta takibi yaptiriyordum baska doktorda simd8 burdan devam etmek istiyorm de yapiyolar
Canım ben yurtdışında yaşıyorum doktorum Türk olsun istiyorum. Yaşadığım çevrede de fazla yok Türk doktor. Bu sürekli gittiğimden de çok memnunum aslında bi de takip yapsa tam olacak

Amin Canım sebepler dünyasında yaşıyoruz. Tabiki bu yöntemler %100 değil ama bence ihtimali arttırıyor. Ki ben doktora sordum o da arttırdığını söyledi çünkü x ve y spermlerinin genetik farklılıkları kanıtlandı. Sadece spermle de olmuyor aslında zamanlama da çok önemli. Ama en en en önemlisi dua.

Canım ilk idrarını yaptıktan sonra en az 3 saat tuttun mu? Ben hiçbir testim de ikinci çizginin hiç olmadığını görmedim. Çoooook silik de olsa oluyor. Bu testte hiç T çizgisi yok. Bence testlerin bozuk

Canım hoşgeldin aramıza. Allah gönlüne göre sağlıklı Salih bi oğlan nasip etsin. Benimde bi kızım var Allah hepsine güzel ömür versin.
Eşine mutlaka keçiboynuzu özü ya da pekmezi yedir.
Etli, tuzlu tüketsin.
Bir de soda için Gecemavisim canım sodanın adı neydi alkali yapan?
Canım bir de testlerini dikkatli yap mutlaka.
Allah rast getirsin

Canım ilk idrarını yaptıktan sonra en az 3 saat tuttun mu? Ben hiçbir testim de ikinci çizginin hiç olmadığını görmedim. Çoooook silik de olsa oluyor. Bu testte hiç T çizgisi yok. Bence testlerin bozuk
Tuttum kiz orucluyum zaten sabah yaptm sonra saat 18 de cok sıkışmıştım o zaman yaptim ama kist olunca koyuluk olmuyor galiba testlerimin bozuk oldugunu dusunmuyorm cunku hepsi ayri ayri aldim 2 eczaneden aldm ayni markalar ama

Tuttum kiz orucluyum zaten sabah yaptm sonra saat 18 de cok sıkışmıştım o zaman yaptim ama kist olunca koyuluk olmuyor galiba testlerimin bozuk oldugunu dusunmuyorm cunku hepsi ayri ayri aldim 2 eczaneden aldm ayni markalar ama
Canım sen en iyisi tekrar bi doktora git madem. Çatlamayan yumurtalar kist mi oldu ki

Hoşbuldum canım aminnnn inşallah.Testlere tahmini yumurtlama gününe göre mi yapıyorsun yoksa akıntın olmaya başladığındamı testleri yapıyorsun

Akıntıdan anlayınca başlıyorum canım ama genellikle adetten 2-3 gün sonrasına tekabül ediyor
Benim akıntım adetten 2 hafta sonra başlıyo bu ay kendim yapayım testlerle takibi size sorarak bi yol elde ederiz olmadı bidahaki ay doktora giderim beceremezsem çok teşekkürler

Hoşgeldin cnm allah bağışlasın kızlarını ıns herşey gönlünce olur bu yolda hepimiz muradimiza eririz

K Khvekokusu20 Cnm bu hayırlı Ramazan ayında bize yinebir salati tefricuye listesi yapsana okumak isteyen arkadaşlarla beraber okuyalım kadir gecesinde o hayırlı günde teslim edelim rabbim hayırlı sağlıklı salih birer erkek evlat nasip eder inşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…