- 1 Haziran 2018
- 525
- 781
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.181
Kist falan olmus olabilir. Hic kafana takma. Ultrasondan baktir yumosa. 2 nci kizimda oyle yapmistim. 2 kere gitdim ultrosona o ay hamile kalmistim. Pazartesiye kadar testim koyulasmazsa bende baktircam ultrasonla yumosa..Bunuda bugun yaptim ben yanlis bisey mi yapiyorm aceba saat 18 de yaptim ve orucluyum ilk idrarimda degil di 2 3 damla damlatiyorm onn disinda bisi yok demi ben yanls bisi yapmiyorm demi bugun adetimin 16.gunu ve tahmini yumurtlama gunum 29 gunde bir giriyorm duzenli adet goruyorm aceba kist falan var ondan mi test oyle
Kesinle we kesinlikle dogru bilgiler dil bunlar. Her seyi tersden yazmissin nedense anlayamadim.Topiğiniz hayırlı olsun arkadaşlar :)
Rabbim sizlere hayırla sağlıkla gönlünüzdeki prensi kucağınıza almayı nasib etsin ..
Patates , mercimek , makarna ve hamurişi yemeyin bunun yanısıra bol bol süt içmenizi öneririm ve son olarak şunu da ekliyeyim adet bitiminden hemen sonra sık ilişki genelde tavsiye edilir doğruluğu da vardır .
Bir de dini takvime göre ayın 1’inden 15’ine kadar tek sayılı gecelerde ilişki de erkek çocuk sahibi olunabiliyor , bu da çok eski bir bilgidir aklınızda bulunsun :)
Hayırlı akşamlar diliyorum ..
Canım bende doktora sordum evde test yaparak kendin de takip edebilirsin demişti. Çatlamasa bile olgunlaştığında da biraz koyulaşması gerekirEvet ama doktor a bu testleri yaptigimi soledim pek bi guvencesi yok dedi bide benim tahminime gore belki bnm yum catlamiyordr ondan koyulk yoktur
Canım ben yurtdışında yaşıyorum doktorum Türk olsun istiyorum. Yaşadığım çevrede de fazla yok Türk doktor. Bu sürekli gittiğimden de çok memnunum aslında bi de takip yapsa tam olacakCanim doktor yapmiyorsa baska doktora git ben yumurta takibi yaptiriyordum baska doktorda simd8 burdan devam etmek istiyorm de yapiyolar
Amin Canım sebepler dünyasında yaşıyoruz. Tabiki bu yöntemler %100 değil ama bence ihtimali arttırıyor. Ki ben doktora sordum o da arttırdığını söyledi çünkü x ve y spermlerinin genetik farklılıkları kanıtlandı. Sadece spermle de olmuyor aslında zamanlama da çok önemli. Ama en en en önemlisi dua.Kızlar Allah herkese gönlündekini nasip etsin. Ancak ben bu işlerde bir taktik olduğunu düşünmüyorum. Zaten her halükarda %50 ihtimal mevcut. Yani psikolojik olarak rahatlama sağlıyordur belki bir şeyler denemek bilemiyorum. İsteyen herkese tez zamanda hamilelik ve hamile olanlara sağlıklı doğumlar...
Canım ilk idrarını yaptıktan sonra en az 3 saat tuttun mu? Ben hiçbir testim de ikinci çizginin hiç olmadığını görmedim. Çoooook silik de olsa oluyor. Bu testte hiç T çizgisi yok. Bence testlerin bozukBunuda bugun yaptim ben yanlis bisey mi yapiyorm aceba saat 18 de yaptim ve orucluyum ilk idrarimda degil di 2 3 damla damlatiyorm onn disinda bisi yok demi ben yanls bisi yapmiyorm demi bugun adetimin 16.gunu ve tahmini yumurtlama gunum 29 gunde bir giriyorm duzenli adet goruyorm aceba kist falan var ondan mi test oyle
Canım hoşgeldin aramıza. Allah gönlüne göre sağlıklı Salih bi oğlan nasip etsin. Benimde bi kızım var Allah hepsine güzel ömür versin.Merhaba kizlar. Yillardir takip edipyorum erkek bebek icin yontemleri yazdigniz tavsiye etdigniz her seyi okuyorum we not aliyodum. Bugun bende uye oldum araniza benide alin. bu yolda beraber ilerleyelim. Insl muradamiza ereris hepimiz.
Bende arastirmalarimdan we doktorumun tawsiyeleri uzerine inandigim we bu ay denemeye basladigim yontemleri anlatim::::
1 )Kalsiyum iceren iyecekler kesinlikle yasak.
2 )cay we sert kahfe her gun siklikla tuketiyorum.
3 ) en onemli evu testinde cift cizgi siliklesince tek iliski olucak.
4 ) kadin erkekden once orgazm olucak
Ben bunlari uyguluyorum testlede takipteyim. Pazar guni insl yum gunum..
Bugun yaptiigim testde bu.
Not ---- 2 tane kizim var ikisinede evulasyondan once sik iliskiyle hamile kaldim. We sutli gidalar cok tuketirdim...
Kist var zaten buyuk ihtimal kist olunca cift cizgi olmuyormuKist falan olmus olabilir. Hic kafana takma. Ultrasondan baktir yumosa. 2 nci kizimda oyle yapmistim. 2 kere gitdim ultrosona o ay hamile kalmistim. Pazartesiye kadar testim koyulasmazsa bende baktircam ultrasonla yumosa..
Tuttum kiz orucluyum zaten sabah yaptm sonra saat 18 de cok sıkışmıştım o zaman yaptim ama kist olunca koyuluk olmuyor galiba testlerimin bozuk oldugunu dusunmuyorm cunku hepsi ayri ayri aldim 2 eczaneden aldm ayni markalar amaCanım ilk idrarını yaptıktan sonra en az 3 saat tuttun mu? Ben hiçbir testim de ikinci çizginin hiç olmadığını görmedim. Çoooook silik de olsa oluyor. Bu testte hiç T çizgisi yok. Bence testlerin bozuk
Canım sen en iyisi tekrar bi doktora git madem. Çatlamayan yumurtalar kist mi oldu kiTuttum kiz orucluyum zaten sabah yaptm sonra saat 18 de cok sıkışmıştım o zaman yaptim ama kist olunca koyuluk olmuyor galiba testlerimin bozuk oldugunu dusunmuyorm cunku hepsi ayri ayri aldim 2 eczaneden aldm ayni markalar ama
Hoşbuldum canım aminnnn inşallah.Testlere tahmini yumurtlama gününe göre mi yapıyorsun yoksa akıntın olmaya başladığındamı testleri yapıyorsunCanım öncelikle aramıza hoşgeldin
Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin
Benimde bazen geç çatlıyor bazen de erken belli olmuyor
Sen test alarak kendinde takip edebilirsin ben ve birkaç arkadaş öyle yapıyoruz
Adet olmayı bekliycemdivinity canım ne yaptın?Bugün 12. Gündü benim test yaptım negatif yine.
Akıntıdan anlayınca başlıyorum canım ama genellikle adetten 2-3 gün sonrasına tekabül ediyorHoşbuldum canım aminnnn inşallah.Testlere tahmini yumurtlama gününe göre mi yapıyorsun yoksa akıntın olmaya başladığındamı testleri yapıyorsun
Hazır hissetmiyorsan bence de yapmaAdet olmayı bekliycem
Hiç cesaretim yok test yapmaya
Benim akıntım adetten 2 hafta sonra başlıyo bu ay kendim yapayım testlerle takibi size sorarak bi yol elde ederiz olmadı bidahaki ay doktora giderim beceremezsem çok teşekkürlerAkıntıdan anlayınca başlıyorum canım ama genellikle adetten 2-3 gün sonrasına tekabül ediyor
Hoşgeldin cnm allah bağışlasın kızlarını ıns herşey gönlünce olur bu yolda hepimiz muradimiza eririzMerhaba kizlar. Yillardir takip edipyorum erkek bebek icin yontemleri yazdigniz tavsiye etdigniz her seyi okuyorum we not aliyodum. Bugun bende uye oldum araniza benide alin. bu yolda beraber ilerleyelim. Insl muradamiza ereris hepimiz.
Bende arastirmalarimdan we doktorumun tawsiyeleri uzerine inandigim we bu ay denemeye basladigim yontemleri anlatim::::
1 )Kalsiyum iceren iyecekler kesinlikle yasak.
2 )cay we sert kahfe her gun siklikla tuketiyorum.
3 ) en onemli evu testinde cift cizgi siliklesince tek iliski olucak.
4 ) kadin erkekden once orgazm olucak
Ben bunlari uyguluyorum testlede takipteyim. Pazar guni insl yum gunum..
Bugun yaptiigim testde bu.
Not ---- 2 tane kizim var ikisinede evulasyondan once sik iliskiyle hamile kaldim. We sutli gidalar cok tuketirdim...
Tamam canım testlerini paylaş burda yardımcı olmaya çalıştırızBenim akıntım adetten 2 hafta sonra başlıyo bu ay kendim yapayım testlerle takibi size sorarak bi yol elde ederiz olmadı bidahaki ay doktora giderim beceremezsem çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?