- 25 Şubat 2017
- 534
- 619
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.161
Okudum kusura bakmayin girip haber veremedim.. Okudum arkadaslr 200 anneme okuttum 204 ben toplam 404 okudumtugbabeyza canım duayı bitirdin mi?Kaçtır soruyoruz bize yarına kadar cvp versen
Vermezsen sana düşen duayı paylaşıp biz okuyacaz .Çünkü yarın teslim edecez inşallah
canım diğer gruptayım ya..siz de oraya gelsenizeMiraa35 nerelerdesin ne yapıyorsun nasılsın cnm hiç yazmiyorsun artik
Hayırlısı olsun cnm ya üzülme ıns elbette bizde pozitif sonucu gorecezBugün yaptım canım 11. Gündü. Negatif çıktı
Bilmiyorum ya biz buraya alıştıkcanım diğer gruptayım ya..siz de oraya gelsenize
Belki böyle olması gerekiyor .Sonuçta doktor kontrolü altındasın .Dokyoruna güvenmiyorsan doktorunu değiştir.Ama bence tedavini tam yap derim sadece fikir veriyorum yanlış anlama1 Ay içinde, vücuduma aşırı hormon yüklemesi yapılacaktı.Bende o yüzden, kullanmadım. Düşünsene, 1o gün içinde 2 defa klomen ve iğne kullanacaktım.
Hamile değilim. Salı günü kan tahlili yaptırdım değerim 0,100 çıktı
Genellikle 28 gün sürüyor canım adet döngüm. Ben preseed kullanıyorum ya üzerinde bu ürünü kullanıp 6 boyunca Hamile kalamazsanız mutlaka doktora başvurunuz diyor. Bizimde 5 ay oldu bi gideyim diye düşündüm.35 yaş altı kadınlar 1 sene kendiliğinden hamile kalamazsa tedaviye başlanıyor
Hormonlarına baktirmismiydin daha önce
Adet döngün kaç gün
Yumurtlamaya birkaç gün kala bakar
Büyüklüğüne göre birkaç gün sonra bidaha gel der
Kaliteli olup olmadığını da görür
O zamanda ölçer 18 mm olunca çatlatma iğnesi verir
İğne istemezsen bide catlamismi diye gidebilirsin
İnşaAllah canımHayırlısı olsun cnm ya üzülme ıns elbette bizde pozitif sonucu gorecez
Sağol cnm yok stres yapmayacam artık inşallah ilaç falan da kullanmayacm sadece folik asit ve guatr ilacı kullanıyorum hormonlu ilaçları artık icmiyecem akışına bıraktım artık nasip ne zamansa o zaman olurSlm kızlar nasılsınız.iwashereonce belli olmaz canim günü gelmeyen adetten herzaman umut vardir :)) Prensesim2016 gecmis olsun canim herseyde vardir hayir artik bence sen akışına bırak ve stresten uzak dur. Bende beklemedeyim bakalım teste baslarim 3 güne
Doğru diyorsun canım aslında adet günüm bugün ama yumurtam bu ay geç çatladığı için birkaç gün geç adet olabilirim diye düşünüyorum. Günüm geçse bile kendimi hemen kaptırmayayım diyorum :)Slm kızlar nasılsınız.iwashereonce belli olmaz canim günü gelmeyen adetten herzaman umut vardir :)) Prensesim2016 gecmis olsun canim herseyde vardir hayir artik bence sen akışına bırak ve stresten uzak dur. Bende beklemedeyim bakalım teste baslarim 3 güne
Akışına bırakınca daha kolay Hamile kalınıyor sanırım canım en güzelini yapmış olursunSağol cnm yok stres yapmayacam artık inşallah ilaç falan da kullanmayacm sadece folik asit ve guatr ilacı kullanıyorum hormonlu ilaçları artık icmiyecem akışına bıraktım artık nasip ne zamansa o zaman olur
Bu arada seninde az kalmış Allah gönlüne göre versin canımSlm kızlar nasılsınız.iwashereonce belli olmaz canim günü gelmeyen adetten herzaman umut vardir :)) Prensesim2016 gecmis olsun canim herseyde vardir hayir artik bence sen akışına bırak ve stresten uzak dur. Bende beklemedeyim bakalım teste baslarim 3 güne
Tedaviyi bu ay itibariyle bıraktım.Belki böyle olması gerekiyor .Sonuçta doktor kontrolü altındasın .Dokyoruna güvenmiyorsan doktorunu değiştir.Ama bence tedavini tam yap derim sadece fikir veriyorum yanlış anlama
Yok canim 22 var digerleri de 10 altiOrdaki sayilarda 20 mm yaxiyosa dogrudur cunku doktorun dedigi gibidir ozaman
Evet cnm aynen öyle vallaAkışına bırakınca daha kolay Hamile kalınıyor sanırım canım en güzelini yapmış olursun
Biz stres oldukça olacağı varsa da olmuyor
Evet ama doktor a bu testleri yaptigimi soledim pek bi guvencesi yok dedi bide benim tahminime gore belki bnm yum catlamiyordr ondan koyulk yokturCanım ben senin durumunu hiç anlamadım
Bi sürü olgunlaşmış yumurtan var ama testte bi gram koyuluk yok
Çok ilginç
Canim doktor yapmiyorsa baska doktora git ben yumurta takibi yaptiriyordum baska doktorda simd8 burdan devam etmek istiyorm de yapiyolarKızlar bende bu ay adet olursam ki testim negatif olduğu için olacağımı düşünüyorum
Adetten sonra doktora gideceğim
Ve ısrar etmeyi düşünüyorum yumurta takibi yapması için inşAllah kabul eder
Kendimde testle takip edeyim diyorum
Daha önce hiç yumurtlama takibi yaptırmadım hergün mü gitmek gerekiyor nasıl oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?