Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Belki böyle olması gerekiyor .Sonuçta doktor kontrolü altındasın .Dokyoruna güvenmiyorsan doktorunu değiştir.Ama bence tedavini tam yap derim sadece fikir veriyorum yanlış anlama

Genellikle 28 gün sürüyor canım adet döngüm. Ben preseed kullanıyorum ya üzerinde bu ürünü kullanıp 6 boyunca Hamile kalamazsanız mutlaka doktora başvurunuz diyor. Bizimde 5 ay oldu bi gideyim diye düşündüm.
Hormon testi de yaptırmadım hiç ne durumdayım onu da bilmiyorum

Sağol cnm yok stres yapmayacam artık inşallah ilaç falan da kullanmayacm sadece folik asit ve guatr ilacı kullanıyorum hormonlu ilaçları artık icmiyecem akışına bıraktım artık nasip ne zamansa o zaman olur

Doğru diyorsun canım aslında adet günüm bugün ama yumurtam bu ay geç çatladığı için birkaç gün geç adet olabilirim diye düşünüyorum. Günüm geçse bile kendimi hemen kaptırmayayım diyorum :)

Akışına bırakınca daha kolay Hamile kalınıyor sanırım canım en güzelini yapmış olursun
Biz stres oldukça olacağı varsa da olmuyor

Bu arada seninde az kalmış Allah gönlüne göre versin canım

Kızlar Allah herkese gönlündekini nasip etsin. Ancak ben bu işlerde bir taktik olduğunu düşünmüyorum. Zaten her halükarda %50 ihtimal mevcut. Yani psikolojik olarak rahatlama sağlıyordur belki bir şeyler denemek bilemiyorum. İsteyen herkese tez zamanda hamilelik ve hamile olanlara sağlıklı doğumlar...

Canim doktor yapmiyorsa baska doktora git ben yumurta takibi yaptiriyordum baska doktorda simd8 burdan devam etmek istiyorm de yapiyolar

Bunuda bugun yaptim ben yanlis bisey mi yapiyorm aceba saat 18 de yaptim ve orucluyum ilk idrarimda degil di 2 3 damla damlatiyorm onn disinda bisi yok demi ben yanls bisi yapmiyorm demi bugun adetimin 16.gunu ve tahmini yumurtlama gunum 29 gunde bir giriyorm duzenli adet goruyorm aceba kist falan var ondan mi test oyle

Eklentiler

• 20180601_181053.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…