Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İki kizimda doğru çıktı
3. Olursa 39 yasimda olduğum için tahmin bile bakamiycam
Evet janim su ana kadar yalnis cikan kimse yok. Bu takwimle. Ama sunuda soylemem gerek. 3 ay art arda oglan yada kiz olursa dogruluk orani 100 de 99 demekmis... eger oglanli kizliysa sans 100 50 tutma sansi warmis.

Evet janim su ana kadar yalnis cikan kimse yok. Bu takwimle. Ama sunuda soylemem gerek. 3 ay art arda oglan yada kiz olursa dogruluk orani 100 de 99 demekmis... eger oglanli kizliysa sans 100 50 tutma sansi warmis.
Senin yaş kaç canım
Kızların kaç yasindalar
Hoşgeldin bu arada
Biraz geç oldu bodoslama daldım topige :)

Canım peki yumurtanın çatladığı gece deneme olmuş muydu? Yani yumurta çatlamadan yaklaşık ne kadar süre önce olmuştu son ilişki?

Keşke canım kaç defa yazdım ama aktif olmadığı için görmüyor. O olaydan sonra pek girmedi zaten kk’ya. Sorun değil ben kurarım listemizi. Kimler katılmak isterse alıntılasın bugün kuralım inşAllah. Bu gecenin Kadir gecesi olma ihtimali var. Bu gece başlarız inşAllah yetiştirirsek çok güzel olur. 27. Geceye kadar da bitirmeye çalışır duasını yaparız.

İki kizimda doğru çıktı
3. Olursa 39 yasimda olduğum için tahmin bile bakamiycam
Benim burda çok sevdiğim bi Ablam var 2 kızından sonra 40 yaşında oğlunu doğurdu. Sana da nasip olsun inşAllah canım 39 yaşının bi prensi olsun inşAllah sağlıklı Salih

Anladım Cnm diğer grubun adı neydi neredeyse arkadaşların hepsi oraya gitiler

Tm Cnm okumak isteyenler katilsin sayıyı paylaş kişi başı artık ne kadar düşerse ıns okuyuokuyup bitiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…