- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.221
İki kizimda doğru çıktıEki Görüntüle 2153225 ruslarin kullandigi bir yontemle duzulmis. Д - olan kiz
М - olanda oglan demek yasa gore. Lutfen cocugnuz varsa bakip yazarmisiniz.
Evet janim su ana kadar yalnis cikan kimse yok. Bu takwimle. Ama sunuda soylemem gerek. 3 ay art arda oglan yada kiz olursa dogruluk orani 100 de 99 demekmis... eger oglanli kizliysa sans 100 50 tutma sansi warmis.İki kizimda doğru çıktı
3. Olursa 39 yasimda olduğum için tahmin bile bakamiycam
Herşeyin hayırlısı canım1 Ay içinde, vücuduma aşırı hormon yüklemesi yapılacaktı.Bende o yüzden, kullanmadım. Düşünsene, 1o gün içinde 2 defa klomen ve iğne kullanacaktım.
Hamile değilim. Salı günü kan tahlili yaptırdım değerim 0,100 çıktı
O zaman çok iyi yaptın .Tedaviyi bu ay itibariyle bıraktım.
Tedavinin bir faydasını görmedim.Aksine vucudumun dengesini bozdu.
Canım çok erken ya biraz sabretseydinKızlar dayanamayıp kan tahlili yaptırdım.1.20 cıktı adete 1 hafta var sizce erken mi
Senin yaş kaç canımEvet janim su ana kadar yalnis cikan kimse yok. Bu takwimle. Ama sunuda soylemem gerek. 3 ay art arda oglan yada kiz olursa dogruluk orani 100 de 99 demekmis... eger oglanli kizliysa sans 100 50 tutma sansi warmis.
Hoşgeldin canımKizlar bende bu ay denemedeyim. Yum gunum insl pazartesi. Hayirlisi insallah. Rabbim hepimizin gonlunden geceni nasip eylesin
Aynen öyle canım amin.Hosbuldum cnm . Bugun hastaneye gitdim 2 tane oglu olan bir kadinla sohbet etdim..Kiz icin yapiyor dietdir evu testidir. Iste insan oglu kendinde olmayan seylerin arzusunda gezirmis hep. Cenabi allah hepimizi muradimiza erdirsin insallahh
Canım peki yumurtanın çatladığı gece deneme olmuş muydu? Yani yumurta çatlamadan yaklaşık ne kadar süre önce olmuştu son ilişki?Canim yumurta takibi icin her gun gitmeye gerek yok. Ben 2015 yilinda gitmistim takibe. 2 kere gitdim ilk gitdigimde adetimin 13 gunuydi. Doktor alttan ultrosonla bakti Yumos 13 mm idi. Sonra 2 gun ara verde gel dedi. Adetimin 15 gunu oluyo gitdim catlamis gece. iliski oldumu diye sordu bende evet gun asiri oluyo adetim bittiginden beri dedim. Tamm tutma sansi cok bu ay dedi. O ayda hamile kaldim kizima.
Canım takvimlere inanmasam da benim kızım bu takvimde tutuyorEki Görüntüle 2153225 ruslarin kullandigi bir yontemle duzulmis. Д - olan kiz
М - olanda oglan demek yasa gore. Lutfen cocugnuz varsa bakip yazarmisiniz.
Keşke canım kaç defa yazdım ama aktif olmadığı için görmüyor. O olaydan sonra pek girmedi zaten kk’ya. Sorun değil ben kurarım listemizi. Kimler katılmak isterse alıntılasın bugün kuralım inşAllah. Bu gecenin Kadir gecesi olma ihtimali var. Bu gece başlarız inşAllah yetiştirirsek çok güzel olur. 27. Geceye kadar da bitirmeye çalışır duasını yaparız.Canım boşuna etiketleme zeynocu
O sevecenimin açtığı grupta aktif
Tefriciyeyi orda yapiyorlar
İlk topige nerdesiniz diye soran herkesi diğer topige davet etmiş ben sizi etiketlerim demiş
Yani burda bizbizeyiz
Keşke elifemde gelse buraya
Benim burda çok sevdiğim bi Ablam var 2 kızından sonra 40 yaşında oğlunu doğurdu. Sana da nasip olsun inşAllah canım 39 yaşının bi prensi olsun inşAllah sağlıklı Salihİki kizimda doğru çıktı
3. Olursa 39 yasimda olduğum için tahmin bile bakamiycam
1999 doğumluyum kizima aralık 2015 te gebe kaldımCanim 21 yasindasin. Hangi ay hamile kaldin kizina onu yazmamissinPrensesim2016 arkadasimizin yazdigi gibi yazarsan.. olur
Anladım Cnm diğer grubun adı neydi neredeyse arkadaşların hepsi oraya gitilerCanım boşuna etiketleme zeynocu
O sevecenimin açtığı grupta aktif
Tefriciyeyi orda yapiyorlar
İlk topige nerdesiniz diye soran herkesi diğer topige davet etmiş ben sizi etiketlerim demiş
Yani burda bizbizeyiz
Keşke elifemde gelse buraya
Tm Cnm okumak isteyenler katilsin sayıyı paylaş kişi başı artık ne kadar düşerse ıns okuyuokuyup bitirizKeşke canım kaç defa yazdım ama aktif olmadığı için görmüyor. O olaydan sonra pek girmedi zaten kk’ya. Sorun değil ben kurarım listemizi. Kimler katılmak isterse alıntılasın bugün kuralım inşAllah. Bu gecenin Kadir gecesi olma ihtimali var. Bu gece başlarız inşAllah yetiştirirsek çok güzel olur. 27. Geceye kadar da bitirmeye çalışır duasını yaparız.
Tamam canım inşAllah yazmasını bekliyorum katılmak isteyenlerinTm Cnm okumak isteyenler katilsin sayıyı paylaş kişi başı artık ne kadar düşerse ıns okuyuokuyup bitiriz
Tamam canim Allah kabul etsin inşallah aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?