Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar simdi benim sorumu hos gorun ben yurt disinda yasiyorum bilmiyorum pek boyle seyler. siz ne ookuyorsunuz nasil dua banada ogretin lutfen katilmak istiyorum. Duanin ismini nasil okunucagini yazarsaniz ben interneyden bulurum
Canım Estağfirullah öyle çekinmene gerek yok
Salatı tefriciye önemli isteklerin gerçekleşmesi ümidiyle 4444 defa okunur ne eksik ne de fazla. Bu sayıyı kaç kişi katılmak isterse aramızda bölüşüyoruz.
Herkes gerçek ismini de söylerse listede yanına yazacağım bende. Eğer Arapça okumayı biliyorsan Arapçasını ekliyorum. Bilmiyorsan Türkçesini de ekliyorum ordan okuyabilirsin canım. Başlamadan önce yapılacak birkaç şey var onları da ekliyorum resim olarak.

Eklentiler

• 59CE2DC3-2BB2-4B16-8966-35CDEA0C1775.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 176
  • 0F42129F-C84D-4D1D-A954-06D519E63F9C.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 167
  • A1F0979D-A449-42D2-8C23-C02FCB6CA190.webp
    34 KB · Görüntüleme: 173
Amin canim insallah

Arkadaşlar duamiz bu. Sabah namazindan sonra hic kalkmadan yani kibleye donuk vaziyette 100 defa okunursa Allahin izniyle hacetiniz kabul olur 7 14 yada 21 Gün devam edilebilir. Biz yarin başlayalım Kadir Gecesine bitirelim inşallah bunda bireyseliz sayi bolunmuyor

Eklentiler

• Screenshot_2018-06-02-22-20-28-1.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 190
Bekar biri olarak merak ettim geldim biz bir kiz bir erkek iki kardeşiz. Annemin yaşına göre baktim ikimizinki de takvime uymuyor hem cinsiyeti belirleyen spermdeki kromozom değil mi? Anneye gore belli olması saçma geldi bana.. Erkek her ejekülasyonda %50 dişi %50 erkek sperm atar. Ve döllenme yeteneği de spermde biten bir olay olduğuna göre üzgünüm hanımlar ama bence bu takvimi bosverip dua edin hayırlı evlatlar için

EVLİYALARİN HACET DUASI
BASLAMA TARİHİ: 3 Haziran Pazar
BITIS TARİHİ:10 HAZIRAN(KADİR GECESİ)

1-)SEVECENIM
2-)ZEYNOC17
3-)MIRNAZ85
4-)BERENCEREN67

NOT: Arkadaslar bu duamizda sayi paylaşımı yok herkes bireysel okuyor 7 gün boyunca sabah namazindan sonra kibleye dönük vaziyette 100 defa okuyoruz çok kuvvetli bir dua Kadir gecesinde de duasini yaparız inşallah. Rabbim şimdiden kabul etsin Biz şimdilik 3 kişi başladık isteyen olursa eklerim listeye

Son düzenleme:
Benide ekle cnm

%50 dişi %50 erkek sperm atılmıyor
Kiminde x kiminde y fazla oluyor ve bir cinse yatkınlık fazla oluyor
Takvime inanmıyoruz zaten %50 tutma ihtimali var
Benim kızların ikiside tuttu diye yüzde yüz doğru bir yöntem diyemem
Tesadüftür
Hayirli sağlıklı sıhhatli Salih bir evlat için zaten duamizi ediyoruz
Rabbime hicbisey güç gelmez
Belki verecek belki vermeyecek
Ama ne olursa olsun rabbimin hikmetinden sual olunmaz
Ne verirse kabulumuz

Kusura bakmayın kırıcı bir şey soylemek istemedim. Dua ettiğinizi de biliyorum tabiki. Tıp öğrencisiyim ogrendiklerime göre yazdım sadece. Bir daha da böyle bir konuya yorum yapmam zaten... Yanlış anlasiliyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…