- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.261
Çatlamadan önce olmuş yani ilişki canımHayir canim olmadi. Catlamadan 1 gun once oldu canim sonrasinda hic olmadi. Evulasyon testide yapiyodum ayni anda ondada cift cizgiyi esit koyulukda gordugum gun iliski oldu sonrasinda hic olmadi
Canım Estağfirullah öyle çekinmene gerek yokKizlar simdi benim sorumu hos gorun ben yurt disinda yasiyorum bilmiyorum pek boyle seyler. siz ne ookuyorsunuz nasil dua banada ogretin lutfen katilmak istiyorum. Duanin ismini nasil okunucagini yazarsaniz ben interneyden bulurum
Resim yok canımKizlar buda benim bugun yaptigim test. 31 34 gunler arasi adet dongum. Bugun adetimin 14 guni. Insl pazartesiye cift kirmizilari gorurum diye umut ediyom.
Amin canim insallahAyyy ne gündü Zeyno ya
Kalbim yerinden çıkacaktı .Titriyordum
Rabbim sana kısmet eder İnan canım
Yeter ki insan dürüst olsun .Benim kayınvalidem sevecenim rabbine dürüst ol bak göreceksin senin oğlun olacak derdi .
Rabbime binlerce şükür isteyen herkese nasip etsin
Beni de size vesile kılsın
Tamam canim@zeynoc canım dua sende vardı listeyi bu gece kur başlıyalım hemen haftaya kadar bitirmemiz lazım
Merhabalar ,toplamda 8 adet kizimiz var iki elti bir gorumceden .hepsine tek tek baktim ve hepsi dogru tutuyor hamilelik yasi ve cinsiyetler.Eki Görüntüle 2153225 ruslarin kullandigi bir yontemle duzulmis. Д - olan kiz
М - olanda oglan demek yasa gore. Lutfen cocugnuz varsa bakip yazarmisiniz.
Amin inşallah canimBenim burda çok sevdiğim bi Ablam var 2 kızından sonra 40 yaşında oğlunu doğurdu. Sana da nasip olsun inşAllah canım 39 yaşının bi prensi olsun inşAllah sağlıklı Salih
Erkek bebek isteyenler grubuAnladım Cnm diğer grubun adı neydi neredeyse arkadaşların hepsi oraya gitiler
Benide ekle cnmEVLİYALARİN HACET DUASI
BASLAMA TARİHİ: 3 Haziran Pazar
BITIS TARİHİ:10 HAZIRAN(KADİR GECESİ)
1-)SEVECENIM
2-)ZEYNOC17
3-)MIRNAZ85
NOT: Arkadaslar bu duamizda sayi paylaşımı yok herkes bireysel okuyor 7 gün boyunca sabah namazindan sonra kibleye dönük vaziyette 100 defa okuyoruz çok kuvvetli bir dua Kadir gecesinde de duasini yaparız inşallah. Rabbim şimdiden kabul etsinBiz şimdilik 3 kişi başladık isteyen olursa eklerim listeye
Ekledim canimBenide ekle cnm
%50 dişi %50 erkek sperm atılmıyorBekar biri olarak merak ettim geldimbiz bir kiz bir erkek iki kardeşiz. Annemin yaşına göre baktim ikimizinki de takvime uymuyor hem cinsiyeti belirleyen spermdeki kromozom değil mi? Anneye gore belli olması saçma geldi bana.. Erkek her ejekülasyonda %50 dişi %50 erkek sperm atar. Ve döllenme yeteneği de spermde biten bir olay olduğuna göre üzgünüm hanımlar ama bence bu takvimi bosverip dua edin hayırlı evlatlar için
Tamam cnm teşekkür edwrimEkledim canim
Maşallah Allah bağışlasınHosbuldum cnm. 28 yasindayim birisi 6 yasinda biriside 3 yasinda.
%50 dişi %50 erkek sperm atılmıyor
Kiminde x kiminde y fazla oluyor ve bir cinse yatkınlık fazla oluyor
Takvime inanmıyoruz zaten %50 tutma ihtimali var
Benim kızların ikiside tuttu diye yüzde yüz doğru bir yöntem diyemem
Tesadüftür
Hayirli sağlıklı sıhhatli Salih bir evlat için zaten duamizi ediyoruz
Rabbime hicbisey güç gelmez
Belki verecek belki vermeyecek
Ama ne olursa olsun rabbimin hikmetinden sual olunmaz
Ne verirse kabulumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?