Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben katilirim
Hatta bana düşen sayıdan 10ar tane çok sevdiğim ağzı dualı yakinlarima okutuyorum
Kimin duası kabul olur bilinmez

EVLİYALARİN HACET DUASI LISTEMIZ
BASLAMA TARİHİ: 3 Haziran Pazar
BITIS TARİHİ:10 HAZIRAN(KADİR GECESİ)

1-)SEVECENIM
2-)ZEYNOC17
3-)MIRNAZ85
4-)BERENCEREN67
5-) duyguuMMM

NOT: Arkadaslar bu duamizda sayi paylaşımı yok herkes bireysel okuyor 7 gün boyunca sabah namazindan sonra kibleye dönük vaziyette 100 defa okuyoruz çok kuvvetli bir dua Kadir gecesinde de duasini yaparız inşallah. Rabbim şimdiden kabul etsin Biz şimdilik 3 kişi başladık isteyen olursa eklerim listeye

Emeğine sağlık canım
Dua meleğimiz

Yok kirilmadim kızmadım
Sende yanlış anlama canım
Ben kimseyi kirmam kolay kolay
Gerçek hayatta karşıma çıkıp kızlarımin canını sıkman lazimki o zaman kiriyim seni

Yok kirilmadim kızmadım
Sende yanlış anlama canım
Ben kimseyi kirmam kolay kolay
Gerçek hayatta karşıma çıkıp kızlarımin canını sıkman lazimki o zaman kiriyim seni

Allah bağışlasın burdaki herkesin de gönlüne göre versin inşallah

Bennn

Benim ovulasyon testlerim hep tek cizgi cikiyor testler bende olmuyor herhalde cuma gunu doktora gitmistum su an bi catlama belirtisi yok dedi ama yumurtalarm olgunmus ama olgun ise bile iki cizgi silik te olsa iki tene cikmaliymis herneyse bende cikmiyo ama bugun bole yumurta aki kivaminda surekli koyulasan akintim var di aceba catladimiki pazartesi yine gidicem doktora ama gec kalmak istemiyorm bide kasik agrim vardi akintidan 3 saat once falan ama agri soguktanmiydi bilmiyorm bugun cok soguktu bende ciplak ayak disardaydm terlikle ve kiyafetlerim de inceydi :// iftari yeni actigimdan tekrar ov testide yapamiyorm sivi alimindan dolayi

Cok tesekur ederim cnm. Peki bunu 4444 kere okudugmuzu biyerlere notmu tutmak lazim

Annenizin yasina dil sadece hamile kaldigi ayada bakijaksiniz. Cocuklarinin dogdugy aya dil. !!!!
Duamizida ediyorus hamd olsun. Iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…