- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.281
Ben katilirimKeşke canım kaç defa yazdım ama aktif olmadığı için görmüyor. O olaydan sonra pek girmedi zaten kk’ya. Sorun değil ben kurarım listemizi. Kimler katılmak isterse alıntılasın bugün kuralım inşAllah. Bu gecenin Kadir gecesi olma ihtimali var. Bu gece başlarız inşAllah yetiştirirsek çok güzel olur. 27. Geceye kadar da bitirmeye çalışır duasını yaparız.
Onlara göre öyle canım İnan hepimizin eşleri öyle yanlız değilsinDoğru söylüyorsun cnm valla allh inşallah öyledir esim benle dalga geçiyor bir yapmaya tutarmi diye ne bekliyorsun diyii
Emeğine sağlık canımEVLİYALARİN HACET DUASI LISTEMIZ
BASLAMA TARİHİ: 3 Haziran Pazar
BITIS TARİHİ:10 HAZIRAN(KADİR GECESİ)
1-)SEVECENIM
2-)ZEYNOC17
3-)MIRNAZ85
4-)BERENCEREN67
5-) duyguuMMM
NOT: Arkadaslar bu duamizda sayi paylaşımı yok herkes bireysel okuyor 7 gün boyunca sabah namazindan sonra kibleye dönük vaziyette 100 defa okuyoruz çok kuvvetli bir dua Kadir gecesinde de duasini yaparız inşallah. Rabbim şimdiden kabul etsinBiz şimdilik 3 kişi başladık isteyen olursa eklerim listeye
Yok kirilmadim kızmadımKusura bakmayın kırıcı bir şey soylemek istemedim. Dua ettiğinizi de biliyorum tabiki. Tıp öğrencisiyim ogrendiklerime göre yazdım sadece. Bir daha da böyle bir konuya yorum yapmam zaten... Yanlış anlasiliyormus.
Ne demekEmeğine sağlık canım
Dua meleğimiz
Yok kirilmadim kızmadım
Sende yanlış anlama canım
Ben kimseyi kirmam kolay kolay
Gerçek hayatta karşıma çıkıp kızlarımin canını sıkman lazimki o zaman kiriyim seni
Benide ekle cnm
BennnEVLİYALARİN HACET DUASI LISTEMIZ
BASLAMA TARİHİ: 3 Haziran Pazar
BITIS TARİHİ:10 HAZIRAN(KADİR GECESİ)
1-)SEVECENIM
2-)ZEYNOC17
3-)MIRNAZ85
4-)BERENCEREN67
5-) duyguuMMM
NOT: Arkadaslar bu duamizda sayi paylaşımı yok herkes bireysel okuyor 7 gün boyunca sabah namazindan sonra kibleye dönük vaziyette 100 defa okuyoruz çok kuvvetli bir dua Kadir gecesinde de duasini yaparız inşallah. Rabbim şimdiden kabul etsinBiz şimdilik 3 kişi başladık isteyen olursa eklerim listeye
Peki 97 liyim haziran tehmuz ne gosteriyorTakwim 20 we 21 yasi ocak ayindan baska aylari kiz olarak gosteriyo. Bende kizimi 21 de dogurmustum. Etrafimdaki kime uygulasam dogru cikiyo.
İnşallah canımAllah bağışlasınburdaki herkesin de gönlüne göre versin inşallah
Hayir cnm boyle yontemlerin oldugnu sonradan ogrendim. Hic bisey yapmadim erkek bebek icinÇatlamadan önce olmuş yani ilişki canım
O zamanda erkek bebek için mi uğraşıyordun?
Öyle mi dersin cnm valla saten stresleyim oda böyle şeyler deyince iyice sınır oluyorum sen karışma diyorum sen sadece dediklerimi uygula diyorum öyle geçinip gidiyoruzOnlara göre öyle canım İnan hepimizin eşleri öyle yanlız değilsin
Cok tesekur ederim cnm. Peki bunu 4444 kere okudugmuzu biyerlere notmu tutmak lazimCanım Estağfirullah öyle çekinmene gerek yok
Salatı tefriciye önemli isteklerin gerçekleşmesi ümidiyle 4444 defa okunur ne eksik ne de fazla. Bu sayıyı kaç kişi katılmak isterse aramızda bölüşüyoruz.
Herkes gerçek ismini de söylerse listede yanına yazacağım bende. Eğer Arapça okumayı biliyorsan Arapçasını ekliyorum. Bilmiyorsan Türkçesini de ekliyorum ordan okuyabilirsin canım. Başlamadan önce yapılacak birkaç şey var onları da ekliyorum resim olarak.
Resim yok canım
Ayni bizÖyle mi dersin cnm valla saten stresleyim oda böyle şeyler deyince iyice sınır oluyorum sen karışma diyorum sen sadece dediklerimi uygula diyorum öyle geçinip gidiyoruz
Annenizin yasina dil sadece hamile kaldigi ayada bakijaksiniz. Cocuklarinin dogdugy aya dil. !!!!Bekar biri olarak merak ettim geldimbiz bir kiz bir erkek iki kardeşiz. Annemin yaşına göre baktim ikimizinki de takvime uymuyor hem cinsiyeti belirleyen spermdeki kromozom değil mi? Anneye gore belli olması saçma geldi bana.. Erkek her ejekülasyonda %50 dişi %50 erkek sperm atar. Ve döllenme yeteneği de spermde biten bir olay olduğuna göre üzgünüm hanımlar ama bence bu takvimi bosverip dua edin hayırlı evlatlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?