- 1 Haziran 2018
- 525
- 781
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.301
Baktigin icin tesekurler canim benimde 6 tane eltim 1 tane gorumcem 2 tane kiz kardesim var hepsi tutuyo. !!!Merhabalar ,toplamda 8 adet kizimiz var iki elti bir gorumceden .hepsine tek tek baktim ve hepsi dogru tutuyor hamilelik yasi ve cinsiyetler.
Benim kardesim martta hamile kaldi su an 3 aylik ve 18 yasinda yani 2000 li ne oluyo cnsiyeti su anda kiz gosteriyo ama diger aylar hep erkek ve martin sonunda hamile kalmsBaktigin icin tesekurler canim benimde 6 tane eltim 1 tane gorumcem 2 tane kiz kardesim var hepsi tutuyo. !!!
Kizlar bi bakarmisinzBenim ovulasyon testlerim hep tek cizgi cikiyor testler bende olmuyor herhalde cuma gunu doktora gitmistum su an bi catlama belirtisi yok dedi ama yumurtalarm olgunmus ama olgun ise bile iki cizgi silik te olsa iki tene cikmaliymis herneyse bende cikmiyo ama bugun bole yumurta aki kivaminda surekli koyulasan akintim var di aceba catladimiki pazartesi yine gidicem doktora ama gec kalmak istemiyorm bide kasik agrim vardi akintidan 3 saat once falan ama agri soguktanmiydi bilmiyorm bugun cok soguktu bende ciplak ayak disardaydm terlikle ve kiyafetlerim de inceydi :// iftari yeni actigimdan tekrar ov testide yapamiyorm sivi alimindan dolayi
Canim taki gelecek 2019 yylyn ocak ayyina kadar kiz gosteriyo.Peki 97 liyim haziran tehmuz ne gosteriyor
Canim senin doktor demedimi yumurtan 16 yada 18 mm olmus catlar yarin yada sugun filan. Catlama belirtisi yok nedemek anlamadim.Kizlar bi bakarmisinz
Bide adetin kac gununden bu yana test yapiyorusun. Testlerin varsa resmini gonder bakalim.Kizlar bi bakarmisinz
İnşallah seni dinliyordur bizimkiler isyan ediyordularÖyle mi dersin cnm valla saten stresleyim oda böyle şeyler deyince iyice sınır oluyorum sen karışma diyorum sen sadece dediklerimi uygula diyorum öyle geçinip gidiyoruz
Canim 18 yasini doldurupdami hamile kalmis. Yani 18 i dogum gunu mart ayindan oncemiBenim kardesim martta hamile kaldi su an 3 aylik ve 18 yasinda yani 2000 li ne oluyo cnsiyeti su anda kiz gosteriyo ama diger aylar hep erkek ve martin sonunda hamile kalms
Beyaz kremsi akıntıysa çat olmamıştırKizlar biliyosunz ov testlerimde hep tek cigi var ama bugun hava soguktu bende ince giyinip kizimi disari cikarmistim ayaklarimda ciplak ti terlikleydim bi ara bi agri girdi kasiklarima sonra gitti bide yumurta aki kivamindaki akintim var biraz once fark ettim aceba catladimi ki ne yapsam cok kararsizim iftari yeni actik tekrar testte yapamiyorm zaten testlere guvenimde kalmadi baska ne belirtiler oluyo ki catladigini nasl anlarm pazartesi doktora gidecegim ama gec kalirsam :???
Hanımlar sakin olun lütfen. Dogdugumuz güne göre tahmini hamilelik ayina baktim zaten birinci olarak.Annenizin yasina dil sadece hamile kaldigi ayada bakijaksiniz. Cocuklarinin dogdugy aya dil. !!!!
Duamizida ediyorus hamd olsun. Iyi aksamlar
Ates olcme yontemi var arasdir istersin. En garanti ultrason canimKizlar ov testi disinda yumurtlama gunumuzu ogrenmenin baska yolu var mi
5 olgun yumurtam varmis ama cat belirtisi yokmusCanim senin doktor demedimi yumurtan 16 yada 18 mm olmus catlar yarin yada sugun filan. Catlama belirtisi yok nedemek anlamadim.
Doktor kontrolundeyim 3 gun test yaptm bugun yapmadm daha onceko arkadaslar hic iki cizgi yok yarin catlamaz dedi bende elimde az test var diye bugun yapmadmBo
Bide adetin kac gununden bu yana test yapiyorusun. Testlerin varsa resmini gonder bakalim.
Ya hic yanilma sansi yokmu bu seneyi es mi geciyimCanim taki gelecek 2019 yylyn ocak ayyina kadar kiz gosteriyo.
Eylul agustos falan dogum gunuCanim 18 yasini doldurupdami hamile kalmis. Yani 18 i dogum gunu mart ayindan oncemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?