Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar biliyosunz ov testlerimde hep tek cigi var ama bugun hava soguktu bende ince giyinip kizimi disari cikarmistim ayaklarimda ciplak ti terlikleydim bi ara bi agri girdi kasiklarima sonra gitti bide yumurta aki kivamindaki akintim var biraz once fark ettim aceba catladimi ki ne yapsam cok kararsizim iftari yeni actik tekrar testte yapamiyorm zaten testlere guvenimde kalmadi baska ne belirtiler oluyo ki catladigini nasl anlarm pazartesi doktora gidecegim ama gec kalirsam :???

Kizlar bi bakarmisinz

Beyaz kremsi akıntıysa çat olmamıştır
Şeffaf sümüksü akıntıysa çat olmuştur
Hangisi?

Annenizin yasina dil sadece hamile kaldigi ayada bakijaksiniz. Cocuklarinin dogdugy aya dil. !!!!
Duamizida ediyorus hamd olsun. Iyi aksamlar
Hanımlar sakin olun lütfen. Dogdugumuz güne göre tahmini hamilelik ayina baktim zaten birinci olarak.
Haketmiyorum bu tavrinizi. Kötü bir niyetim yoktu bir kez daha belirttim. Allah herkesin dualarını kabul etsin.
Size de iyi akşamlar.

Bo

Bide adetin kac gununden bu yana test yapiyorusun. Testlerin varsa resmini gonder bakalim.
Doktor kontrolundeyim 3 gun test yaptm bugun yapmadm daha onceko arkadaslar hic iki cizgi yok yarin catlamaz dedi bende elimde az test var diye bugun yapmadm

Eklentiler

• 20180529_190806.webp
    3 KB · Görüntüleme: 40
EVLİYALARİN HACET DUASI
BASLAMA TARİHİ: 3 Haziran Pazar
BITIS TARİHİ:10 HAZIRAN(KADİR GECESİ)

1-)SEVECENIM
2-)ZEYNOC17
3-)MIRNAZ85
4-)BERENCEREN67
5-)duyguuuMM
6-)MINIKBAHARR

NOT: Arkadaslar bu duamizda sayi paylaşımı yok herkes bireysel okuyor 7 gün boyunca sabah namazindan sonra kibleye dönük vaziyette 100 defa okuyoruz çok kuvvetli bir dua Kadir gecesinde de duasini yaparız inşallah. Rabbim şimdiden kabul etsin Biz şimdilik 6 kişi başladık isteyen olursa eklerim listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…