- 20 Mart 2018
- 515
- 396
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.321
Ates olcmede bu zamana kadar yapmadm ki anlamam su andaAt
Ates olcme yontemi var arasdir istersin. En garanti ultrason canim
Beyaz kremsi idiBeyaz kremsi akıntıysa çat olmamıştır
Şeffaf sümüksü akıntıysa çat olmuştur
Hangisi?
Cok rahatladim kizzBeyaz kremsi akıntıysa çat olmamıştır
Şeffaf sümüksü akıntıysa çat olmuştur
Hangisi?
Canim benimde kafami karistiran takwim bu. Buraya koyup koymama hakkinda cok dusunmistim. Yalnis yonlendirmek istemem. Bisey diyemiycam oyuzden.Ya hic yanilma sansi yokmu bu seneyi es mi geciyim
Benim ilk kizim dogru ciktiCanim benimde kafami karistiran takwim bu. Buraya koyup koymama hakkinda cok dusunmistim. Yalnis yonlendirmek istemem. Bisey diyemiycam oyuzden.
Ben 100 70 inaniyorum buna.
Bende hic yapmadim . Okudum sadece.Ates olcmede bu zamana kadar yapmadm ki anlamam su anda
Kardesin bebegi erkek gosteriyo takvim.Eylul agustos falan dogum gunu
Canim testlerini yapmadan once sivi alimina dikkat ediyomusun.? Bide 2 nci idrarinla yapman lazim..Ates olcmede bu zamana kadar yapmadm ki anlamam su anda
Canim hormon testi falan yaptirmadm sadece gecen ay doktor yumurtalarimin buyumedigini soleyip klomen verdi 3 ay kullandm yestlerde yine iki cizgi olmuyordu sadcee catlatma ignesi oldugum gun 36. Saatte catladigini hissettim ates basti akinti agri hepsi oldu onun disinda ki aylarda hic catlama belirtim olmuyor bu ay doktora gittim 3 gun once falan doktor 5 olgun yumurtan var dedi iliskiye girme 4 uz olur falan filan dedi bende ne zaman catlar dedim oda bugun yarin catlamaz ama buyukler dedi bi tanede klomenden dolayi kist olusmus herneyse testlerde hic ikinci cizgi cikmiyor aceba bende catlama ile ilgili bi sikintimi var dedim pazartesi gel baklam catlamazsa igne veririm dedi ve daha onceki doktor klomen kullandirmisti bi daa kullanma senin hic bi sikintin yok dedi ilk cocugumu dogal yollardan hamile kaldm hic zorlanmadm su an 3 aydir istiyorm ama genel olarak korunuyorm yum gunune denk getrmek icin 1 kere yumurtlama gunumde korunmadm ondada olmadi bide 2 kere baska gunlerde yumurtlamadan once korunmadm yine olmadiBende hic yapmadim . Okudum sadece.
Bide testlerin hakkinda yorum yapmak istiyorum canim. Ben 2 kizimda bu testler sayesinde hamile kalmisdim. Denememin 2 ayinda. Bunlardan 50 tane yapmisimdir en az.kafayi takmistin 3 yyl oncesi baya.
Simdi senin testlere baktim. 2 nci cizgi neredeyse yok gibi. Olmasi gerekense testde 2 nci cizgi hep olucak ama t yle ayni koyulukta dil. Lh hormonu yukseldigi gun ise ayni koyulukda olur..Sen hormon testi yaptirdinmi. Lh seviyeni olcdurdinmi daha once.
Kizin varmiydi canim onceden allah bagislasin. Dogal yollami hamile kalmistin ozamanlar.
Senin kizlarin yumurtlama gununde mi oldu kiz erkek olayina uyuyormuBende hic yapmadim . Okudum sadece.
Bide testlerin hakkinda yorum yapmak istiyorum canim. Ben 2 kizimda bu testler sayesinde hamile kalmisdim. Denememin 2 ayinda. Bunlardan 50 tane yapmisimdir en az.kafayi takmistin 3 yyl oncesi baya.
Simdi senin testlere baktim. 2 nci cizgi neredeyse yok gibi. Olmasi gerekense testde 2 nci cizgi hep olucak ama t yle ayni koyulukta dil. Lh hormonu yukseldigi gun ise ayni koyulukda olur..Sen hormon testi yaptirdinmi. Lh seviyeni olcdurdinmi daha once.
Kizin varmiydi canim onceden allah bagislasin. Dogal yollami hamile kalmistin ozamanlar.
Ilk idrar degil zaten orucluyum saat 6 da falan yapiyorm 7 de 8 de iftara yakin yaniCanim testlerini yapmadan once sivi alimina dikkat ediyomusun.? Bide 2 nci idrarinla yapman lazim..
Evet uyuyor. Kizlarimda onem vermemistim. Bilgimde yokdu. dikkat etmedim . Esim yurt disina gitmisti yumurtlama olmadan once. Net olarak hatirliyorum 2 sininde kaldigi gunune satine kadarSenin kizlarin yumurtlama gununde mi oldu kiz erkek olayina uyuyormu
Sokta satilan eskipazar sanırım..Canım hoşgeldin aramıza. Allah gönlüne göre sağlıklı Salih bi oğlan nasip etsin. Benimde bi kızım var Allah hepsine güzel ömür versin.
Eşine mutlaka keçiboynuzu özü ya da pekmezi yedir.
Etli, tuzlu tüketsin.
Bir de soda içinGecemavisim canım sodanın adı neydi alkali yapan?
Canım bir de testlerini dikkatli yap mutlaka.
Allah rast getirsin
AnladAnladim cnm tm sagolHangi ayda canim onu dogru hatirlaman lazim
Birde erkek çocuk tadına bakmak istiyoruzNeden özellikle erkek anlamadım
Sende hosgeldin canımYeni gelenler hosgelmişler telefonum tamirde kulustur bir telefonla zor giriyorum
Aynen öyle canım Allah hepsinden razı olsunBen katilirim
Hatta bana düşen sayıdan 10ar tane çok sevdiğim ağzı dualı yakinlarima okutuyorum
Kimin duası kabul olur bilinmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?