Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ates olcmede bu zamana kadar yapmadm ki anlamam su anda
Bende hic yapmadim . Okudum sadece.
Bide testlerin hakkinda yorum yapmak istiyorum canim. Ben 2 kizimda bu testler sayesinde hamile kalmisdim. Denememin 2 ayinda. Bunlardan 50 tane yapmisimdir en az.kafayi takmistin 3 yyl oncesi baya.
Simdi senin testlere baktim. 2 nci cizgi neredeyse yok gibi. Olmasi gerekense testde 2 nci cizgi hep olucak ama t yle ayni koyulukta dil. Lh hormonu yukseldigi gun ise ayni koyulukda olur..Sen hormon testi yaptirdinmi. Lh seviyeni olcdurdinmi daha once.
Kizin varmiydi canim onceden allah bagislasin. Dogal yollami hamile kalmistin ozamanlar.

Canim hormon testi falan yaptirmadm sadece gecen ay doktor yumurtalarimin buyumedigini soleyip klomen verdi 3 ay kullandm yestlerde yine iki cizgi olmuyordu sadcee catlatma ignesi oldugum gun 36. Saatte catladigini hissettim ates basti akinti agri hepsi oldu onun disinda ki aylarda hic catlama belirtim olmuyor bu ay doktora gittim 3 gun once falan doktor 5 olgun yumurtan var dedi iliskiye girme 4 uz olur falan filan dedi bende ne zaman catlar dedim oda bugun yarin catlamaz ama buyukler dedi bi tanede klomenden dolayi kist olusmus herneyse testlerde hic ikinci cizgi cikmiyor aceba bende catlama ile ilgili bi sikintimi var dedim pazartesi gel baklam catlamazsa igne veririm dedi ve daha onceki doktor klomen kullandirmisti bi daa kullanma senin hic bi sikintin yok dedi ilk cocugumu dogal yollardan hamile kaldm hic zorlanmadm su an 3 aydir istiyorm ama genel olarak korunuyorm yum gunune denk getrmek icin 1 kere yumurtlama gunumde korunmadm ondada olmadi bide 2 kere baska gunlerde yumurtlamadan once korunmadm yine olmadi

Senin kizlarin yumurtlama gununde mi oldu kiz erkek olayina uyuyormu

Sokta satilan eskipazar sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…