Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım üşütmüş de olabilirsin, yumurtan çatlamaya çok yaklaşmış da olabilir. Sabah test yap mutlaka.
Doktor kontrolü veya ovulasyon testi dışında daha garanti bi yöntem sanırım yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamak için. Bazıları ateşini ölçerek de tespit ediyormuş ama bence riskli.

Salat- Tefriciye listemiz
1. divinity
2. @suuuus 4716
3. @ceymiceyn (duygu)
4. @Kizlarinin annecigi

Şuan 4 kişiyiz daha katılmak isteyen olursa lütfen alıntılasın. Niyetimiz listedeki isimleri sayarak “en kısa ve hayırlı zamanda salihlerlerden sağlıklı oğullarımızın olması”. Rabbim şimdiden kabul etsin. Eksiklerimi tamamlayın Kızlar hepinizi öpüyorum

Eki Görüntüle 2153225 ruslarin kullandigi bir yontemle duzulmis. Д - olan kiz
М - olanda oglan demek yasa gore. Lutfen cocugnuz varsa bakip yazarmisiniz.
22 yaşimda şubat ayinda hamile kaldım ay olarak22yi doldurmustum yıl olarak bakarsamda 23e bakmam lazim oda erkekgösteriyor kizim oldu. 22 şubatta 23 şubatta erkegi gösteriyor prensesim9 yaşinda :))

Yakında dünya isyan edip inin lan üzerimden diye silkeleyecek hepimizi
Erkek egemen dünyanın hali ortada.
Eskiden daha erkek egemen bir millettik
Şimdi eskiye göre kız çocuk daha ön planda bence
Kızı olmayan her anne kız çocuk sahibi olmak ister
Olmayanı istemek en doğal haktır
Benim kızlar babaya aşırı düşkündür
Bende bana aşık bir oğlum olsun istiyorum
Sonra sünnet düğününü yapayım sünnete uygun bir şekilde
Sonra okusun evlensin hayırlısıyla
Ve benden beklenilen cadı kaynanaligi yapiyim gelinime
Öyle işte
Bir ton hayalim var
Bu arada en sevdiğim renk mavi
Hemde bebek mavisi

Hicbir takvime inanmiyorum. Aslinda yontemlerede inanmiyorum. Ama bazı istatistikler var yüzde oranina bakilinca yüksek olan. Bunlardan biri cok aklima yatmasada adetin bittigi ilk gün ogluna hamile kalanlarin oldukca fazlaligi ikinciside yunurtlama anı. Belki vesile olur bizede yaptiklarimiz insallahh.

Minikbahar da katılmak istiyordu

Canım adetin bittiği ilk günden nerdeyse 10 gün sonra yumurtluyorum ben
O zaman hamile kalmam imkansız

Canım adetin bittiği ilk günden nerdeyse 10 gün sonra yumurtluyorum ben
O zaman hamile kalmam imkansız
Bende öyle hatta bizim gibi 30 gunden fazla gunde adet olan bircok kiside bu sekilde hamile kalmis bende cok ihtimal vermiyordum. Ama adetle beraber gecen aydan kalan ve o sira buyüýen atik yumurta olurmus cok örnegi var adet sonrasi ogluna hamile kalan

Döngü uzun olanlar yada adet bitimi yumurtlayalar içim doğru yöntem olabilir
Mesela adet bitimi atık yum varsa erkek Bebek olabilir diyelim ki o ay yok yumurtlamaya kadar çok olacağı icin kız ıhtımalini kaldirıp yum Zaman'ı 2. Deneme yapılabilir

Mesela döngü 12. Günlere denk gelenler icin kız ıhtıöalı olma olasılığı fazla gibi

K Khvekokusu20 gülüm bu ay adetim bitti 2 .günü testlere başladım t çizgisi c kadar olmasada belli bir çizgi vardı taki 2 gün öncesine kadar şimdi çizgi iyice silikleşti.normalde haftaya salı günü yumurtlama zamanım ama testte göre sanırım artık benim yumurtalıklarda iş yok.
Çizgiler belli bir renge gelseydi sizinle paylaşıcaktım ama malesef
Akıntıda halen beyaz renkde ama yinede bir umut yarın da test yapıcam.

Benide ekleyin lütfenn

Kizlar simdi namz kildim 30 kere okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…