- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.341
Canım üşütmüş de olabilirsin, yumurtan çatlamaya çok yaklaşmış da olabilir. Sabah test yap mutlaka.Benim ovulasyon testlerim hep tek cizgi cikiyor testler bende olmuyor herhalde cuma gunu doktora gitmistum su an bi catlama belirtisi yok dedi ama yumurtalarm olgunmus ama olgun ise bile iki cizgi silik te olsa iki tene cikmaliymis herneyse bende cikmiyo ama bugun bole yumurta aki kivaminda surekli koyulasan akintim var di aceba catladimiki pazartesi yine gidicem doktora ama gec kalmak istemiyorm bide kasik agrim vardi akintidan 3 saat once falan ama agri soguktanmiydi bilmiyorm bugun cok soguktu bende ciplak ayak disardaydm terlikle ve kiyafetlerim de inceydi :// iftari yeni actigimdan tekrar ov testide yapamiyorm sivi alimindan dolayi
Canım bu toplam sayı olacak. Biz bunu aramızda bölüşeceğiz kişi başına daha az düşüyor. Tesbih ile 100 100 çekip not edebilirsin. Tesbihlerde 99 boncuk var imamesini de okursan 100 yapıyor.Cok tesekur ederim cnm. Peki bunu 4444 kere okudugmuzu biyerlere notmu tutmak lazim
Yakında dünya isyan edip inin lan üzerimden diye silkeleyecek hepimiziBirde erkek çocuk tadına bakmak istiyoruz
Nasıl bir duygu ben merak ediyorum doğrusu
Kız içinde ayrı topik var canımNeden özellikle erkek anlamadım
O da var. Kız bebek isteyenler adı da.Yakında dünya isyan edip inin lan üzerimden diye silkeleyecek hepimizi
Erkek egemen dünyanın hali ortada.
Bende çok merak ediyorumBirde erkek çocuk tadına bakmak istiyoruz
Nasıl bir duygu ben merak ediyorum doğrusu
22 yaşimda şubat ayinda hamile kaldım ay olarak22yi doldurmustum yıl olarak bakarsamda 23e bakmam lazim oda erkekgösteriyor kizim oldu. 22 şubatta 23 şubatta erkegi gösteriyor prensesim9 yaşinda :))Eki Görüntüle 2153225 ruslarin kullandigi bir yontemle duzulmis. Д - olan kiz
М - olanda oglan demek yasa gore. Lutfen cocugnuz varsa bakip yazarmisiniz.
Eskiden daha erkek egemen bir millettikYakında dünya isyan edip inin lan üzerimden diye silkeleyecek hepimizi
Erkek egemen dünyanın hali ortada.
Minikbahar da katılmak istiyorduSalat- Tefriciye listemiz
1.divinity
2. @suuuus 4716
3. @ceymiceyn (duygu)
4. @Kizlarinin annecigi
Şuan 4 kişiyiz daha katılmak isteyen olursa lütfen alıntılasın. Niyetimiz listedeki isimleri sayarak “en kısa ve hayırlı zamanda salihlerlerden sağlıklı oğullarımızın olması”. Rabbim şimdiden kabul etsin. Eksiklerimi tamamlayın Kızlar hepinizi öpüyorum
Canım adetin bittiği ilk günden nerdeyse 10 gün sonra yumurtluyorum benHicbir takvime inanmiyorum. Aslinda yontemlerede inanmiyorum. Ama bazı istatistikler var yüzde oranina bakilinca yüksek olan. Bunlardan biri cok aklima yatmasada adetin bittigi ilk gün ogluna hamile kalanlarin oldukca fazlaligi ikinciside yunurtlama anı. Belki vesile olur bizede yaptiklarimiz insallahh.
Bende öyle hatta bizim gibi 30 gunden fazla gunde adet olan bircok kiside bu sekilde hamile kalmis bende cok ihtimal vermiyordum. Ama adetle beraber gecen aydan kalan ve o sira buyüýen atik yumurta olurmus cok örnegi var adet sonrasi ogluna hamile kalanCanım adetin bittiği ilk günden nerdeyse 10 gün sonra yumurtluyorum ben
O zaman hamile kalmam imkansız
Bende öyle hatta bizim gibi 30 gunden fazla gunde adet olan bircok kiside bu sekilde hamile kalmis bende cok ihtimal vermiyordum. Ama adetle beraber gecen aydan kalan ve o sira buyüýen atik yumurta olurmus cok örnegi var adet sonrasi ogluna hamile kalan
Anladım Cnm neyse biz birbirimize yeterizErkek bebek isteyenler grubu
Hepsi oraya gitti çünkü adlari etiketlendi
Benide ekleyin lütfennEVLİYALARİN HACET DUASI LISTEMIZ
BASLAMA TARİHİ: 3 Haziran Pazar
BITIS TARİHİ:10 HAZIRAN(KADİR GECESİ)
1-)SEVECENIM
2-)ZEYNOC17
3-)MIRNAZ85
4-)BERENCEREN67
5-) duyguuMMM
NOT: Arkadaslar bu duamizda sayi paylaşımı yok herkes bireysel okuyor 7 gün boyunca sabah namazindan sonra kibleye dönük vaziyette 100 defa okuyoruz çok kuvvetli bir dua Kadir gecesinde de duasini yaparız inşallah. Rabbim şimdiden kabul etsinBiz şimdilik 3 kişi başladık isteyen olursa eklerim listeye
Kizlar simdi namz kildim 30 kere okudumArkadaşlar duamiz bu. Sabah namazindan sonra hic kalkmadan yani kibleye donuk vaziyette 100 defa okunursa Allahin izniyle hacetiniz kabul olur 7 14 yada 21 Gün devam edilebilir. Biz yarin başlayalım Kadir Gecesine bitirelim inşallah bunda bireyseliz sayi bolunmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?