- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.521
Canım 12. Gün yap bence. Erkek bebeğe Hamile olanların çoğu 12. Gün öğrenmişti. Bende YouTube da yabancıların videolarını izledim. 8. Gün öğrenenler olmuş ve oğulları olmuş hep. Darısı hepimize olsunAdet olacakmışım gibi bir ağır var Can'ım arada belim agriyo birde kasıklarım ara ara agriyo acaba vücudumu çok mu dinlediğim için bilmiyorum ya hamilelik belirtileri mi acaba yada vücudumu mu azla dinliyorum bilmiyorum 11. Gün doldu 14. Gün test yapayım diyorum
Ramazan ayında olduğumuz için bacım baya yoğunum koşuşturmaca davetler yemekler o yüzden çok giremiyorum kusura bakma canım arkadaşım. Ama okullar da kapanıyor artık daha rahat olurum yazarım size.Black5angel bacısı nerdesin sensiz dua olmaz kuzum
Çok güzel hikayen canım
Burda büyük bir anın olarak kalır
Ve son olarak paşamızda gelir
Kizlar bizim dun gece iliski oldu doktordan geldim simdi tum yumurtalarm gerilemis su an bi tane varmis catlamak uzere bugun yarin catlar dedi simdi ben napim ya bugun iliski yapsam ya dunki tutarsa bide cinsel perhizde olmuyo napsamki ama buyuk ihtimal bugun catlarmusM Minikbaharrr canım
Öncelikle sakin ol.Beş yumurtan var ve buda risk .Çünkü örnek biri çat oldu ilişkiye girdin y olan hızlıysa gider .İkinci yum bir kaç saat sonra çat olur sen ilişkiye girene kadar kalan x ler döller.
Testlerine baktım muhtemelen biri çat olmuştur .Testlerini çok sık yapıp bekletmeden çekmişsin .
Doğal olaraktan yapılan yorumlar yanlış olmuştur
Eğer erkek bebek istiyor isen bu ay ara ver.
Tabiki bu benim tecrübem ve fikirlerim
Ben iki yum olduğunda dahi değerlendirmedim bir ayım öyle boş gitti
Sakin ol yarın doktoruna git .O sana zaten gereken bilgiyi verir
Bence klomenede biraz ara ver.Bak senin 5 yumun oluşmuş zaten .Gerek yok ki ilaçlara
Eğer yarın çat iğnesi verirse doktor test yapma çünkü testin hep pozitif olur.
Çat iğnesi yapmaz isen çok iyi olur
Kizlar bizim dun gece iliski oldu doktordan geldim simdi tum yumurtalarm gerilemis su an bi tane varmis catlamak uzere bugun yarin catlar dedi simdi ben napim ya bugun iliski yapsam ya dunki tutarsa bide cinsel perhizde olmuyo napsamki
Canim telaslanma. Olsun esini iyi besle. Yedir icir.... Bence yarin olsun iliski. Doktora sorsaydin keske nezaman olsun erkek bebek icin iliski diye..Kizlar bizim dun gece iliski oldu doktordan geldim simdi tum yumurtalarm gerilemis su an bi tane varmis catlamak uzere bugun yarin catlar dedi simdi ben napim ya bugun iliski yapsam ya dunki tutarsa bide cinsel perhizde olmuyo napsamki
Benim doktor dediki. Catladi catliycagi zaman olmasi lazim erkek bebek icin cok bekleme dedi.Kizlar bizim dun gece iliski oldu doktordan geldim simdi tum yumurtalarm gerilemis su an bi tane varmis catlamak uzere bugun yarin catlar dedi simdi ben napim ya bugun iliski yapsam ya dunki tutarsa bide cinsel perhizde olmuyo napsamki
Evet canımİstanbul'a mı geliyonuz bende 10 gün sonra memlekete gideceğim benide heyecan Sardi şimdiden :)
Adetim 1 hafta sürüyorEvet canım biz senle yine çalışma yapıp Şafak sayacağız sonra inşAllah
Senin adetin kaç gün sürüyor canım
Allah razı olsun canımAğustos’ta deneme yapabilecek misin peki
Ben bileti ona göre ayarladım yumurtlamaya evde olalım diye
Amin canım kendim için nasıl istiyorsam sizin içinde öyle istiyorum hep aklımda, dualarımdasınız
Canım inşAllah Hamile kalırsın bu iki ay içinde sağlıklı Salih bi erkek bebeğe bize yazarsın burdan
Artık pozitif bi gebelik testi görsek ne iyi olur
Kizlar bizim dun gece iliski oldu doktordan geldim simdi tum yumurtalarm gerilemis su an bi tane varmis catlamak uzere bugun yarin catlar dedi simdi ben napim ya bugun iliski yapsam ya dunki tutarsa bide cinsel perhizde olmuyo napsamki
Canim ben sana dün sakin iliski olmasin bu ayi es gec biraz bilgi edin önümüzdeki ay sıkı takiple dene demistim
Ovulasyon testiyle takip etsen doktora gidemesen bileAllah razı olsun canım
Bende sizin için dua ediyorum
Haziran yumurtlamam bayrama denk geldiği için Dr gidemiycem
Temmuzda eğer adet olursam yola çıktığımız gün olacak
Kontrole gidemem ama yumurtlama zamanı geri dönmüş oluruz inşallah hayırlısıyla
Doktorumun polikliniği yada nöbeti olursa giderim kontrole
Ağustosa rahat olurum denememi rahat rahat yaparım inşallah
Testle kontrol et mutlaka benceKizlar merhaba. Doktordon geldim. Bugu iliski olsun catladi catliycak sol tarafinda guzel bir yumos var dedi.
Aynen canim ben bugun doktora gittim bak adam beni yarin gene cagirdi tahmini olarak bile saat vermediZeynom herkes kendini bu konuda bilgili saniyor.iki test yapan uzman kesiliyor birde ilişki saati veriliyor.Cidden anlamiyorum doktorlar bile bu kadar net konusamiyorken bazilari uzman kesiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?