Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım 12. Gün yap bence. Erkek bebeğe Hamile olanların çoğu 12. Gün öğrenmişti. Bende YouTube da yabancıların videolarını izledim. 8. Gün öğrenenler olmuş ve oğulları olmuş hep. Darısı hepimize olsun

Black5angel bacısı nerdesin sensiz dua olmaz kuzum
Ramazan ayında olduğumuz için bacım baya yoğunum koşuşturmaca davetler yemekler o yüzden çok giremiyorum kusura bakma canım arkadaşım. Ama okullar da kapanıyor artık daha rahat olurum yazarım size.

Kizlar bizim dun gece iliski oldu doktordan geldim simdi tum yumurtalarm gerilemis su an bi tane varmis catlamak uzere bugun yarin catlar dedi simdi ben napim ya bugun iliski yapsam ya dunki tutarsa bide cinsel perhizde olmuyo napsamki

Kizlar bizim dun gece iliski oldu doktordan geldim simdi tum yumurtalarm gerilemis su an bi tane varmis catlamak uzere bugun yarin catlar dedi simdi ben napim ya bugun iliski yapsam ya dunki tutarsa bide cinsel perhizde olmuyo napsamki

Kizlar bizim dun gece iliski oldu doktordan geldim simdi tum yumurtalarm gerilemis su an bi tane varmis catlamak uzere bugun yarin catlar dedi simdi ben napim ya bugun iliski yapsam ya dunki tutarsa bide cinsel perhizde olmuyo napsamki ama buyuk ihtimal bugun catlarmus

Canim SEVECENIM sana bu ay ara ver demişti.Keşke dinleseydin.Zaten şu saatte iliski olmali gibi yorumlara neden inanip yapiliyor anlamiyorum.Herkesin vücudu farklidir.Emin olmadan riske atmış oldun.Sevecenim bisey diyorsa doğrudur bilmeden yorum yapip kimseyi riske atmaz.Canim senin icin hayirli olur insallah

Canim telaslanma. Olsun esini iyi besle. Yedir icir.... Bence yarin olsun iliski. Doktora sorsaydin keske nezaman olsun erkek bebek icin iliski diye..

Benim doktor dediki. Catladi catliycagi zaman olmasi lazim erkek bebek icin cok bekleme dedi.

Allah razı olsun canım
Bende sizin için dua ediyorum
Haziran yumurtlamam bayrama denk geldiği için Dr gidemiycem
Temmuzda eğer adet olursam yola çıktığımız gün olacak
Kontrole gidemem ama yumurtlama zamanı geri dönmüş oluruz inşallah hayırlısıyla
Doktorumun polikliniği yada nöbeti olursa giderim kontrole
Ağustosa rahat olurum denememi rahat rahat yaparım inşallah

Canim ben sana dün sakin iliski olmasin bu ayi es gec biraz bilgi edin önümüzdeki ay sıkı takiple dene demistim

Canim ben sana dün sakin iliski olmasin bu ayi es gec biraz bilgi edin önümüzdeki ay sıkı takiple dene demistim

Zeynom herkes kendini bu konuda bilgili saniyor.iki test yapan uzman kesiliyor birde ilişki saati veriliyor.Cidden anlamiyorum doktorlar bile bu kadar net konusamiyorken bazilari uzman kesiliyor.

Ovulasyon testiyle takip etsen doktora gidemesen bile
Öyle olmaz mı canım

Zeynom herkes kendini bu konuda bilgili saniyor.iki test yapan uzman kesiliyor birde ilişki saati veriliyor.Cidden anlamiyorum doktorlar bile bu kadar net konusamiyorken bazilari uzman kesiliyor.
Aynen canim ben bugun doktora gittim bak adam beni yarin gene cagirdi tahmini olarak bile saat vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…