- 20 Mart 2018
- 515
- 396
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.541
Benim dun oldu bugin catliycak buyuk ihtimal gecerli olmuyor demi bugun test yapacm bakim sonuc ne catladiysa bugun yaparm catlamadiysa yarin yada sabah falan artik bakcam duruma gore :/Benim doktor dediki. Catladi catliycagi zaman olmasi lazim erkek bebek icin cok bekleme dedi.
Kiz bi araa sordum allah bilir dedi bende daha soramam yaniCanim telaslanma. Olsun esini iyi besle. Yedir icir.... Bence yarin olsun iliski. Doktora sorsaydin keske nezaman olsun erkek bebek icin iliski diye..
Hakkinda hayirlisi canim.Kiz doktora sormustum daha once allah bulir dedi karis
Kiz bi araa sordum allah bilir dedi bende daha soramam yaniben birazdan test yapcam yarina da birakmam da belki sabah falan bakarim ya bugunde evde degilim zaten nolur hic bilmiyorm esimede soliyemiyorm bana bole seyler deme diyo napacam belli olmaz artik :/
Amin insaallah ya isim duaya kaldi bi mucize bekliyormHa
Hakkinda hayirlisi canim.
Boyle doktorloruda anlamiyorum.. nolur tecrubelerinden faydalansak yardimci olsa
Tamam canım ciko da dönüş yapsın başakayalım inşAllahBaşlayalım cnm
Ne guzel canim. Sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.Kızlar bi arkadaşım vardı oğlu olan
İkinci için birlikte kız için uğraştık
Bebeğinin cinsiyetini öğrendi kızı oluyormuş çok mutluyuz
Bir kız bir oğlan olmuş oldu
Darısı bize artık
Keşke bu ay acele etmeseydin önce birkaç ay vücudunu tanıyıp tam doğru Zaman'da deneme yapıp gerisi Allah'ın tandırıne bıraksaydın Can'ım ki senin hem testlerin karışık hem 5 yumurtan vardı keske panik yapıp telaslanmasaydın testın çok silik olmuş deneme yapma benceBugun iliski olamsina gerek varmi
Canim orasi oylede iste heveslendm ne bilim hayirlisi olsn saglikli olsn da yapcak bisi yok artik deneme yapma diyosan yapmiyim daha Allah hepinizden razi olsn 1 10 gun sonra adet tarihim haber veririm burdan Allah hepimizin gonlune gore versin hepinize cokkkk tesekkur ederm vakit ayirdiniz ugrastinuz onemsediniz cok sagolun bakalm bnm sonuc ne oluyor :) ❤❤Keşke bu ay acele etmeseydin önce birkaç ay vücudunu tanıyıp tam doğru Zaman'da deneme yapıp gerisi Allah'ın tandırıne bıraksaydın Can'ım ki senin hem testlerin karışık hem 5 yumurtan vardı keske panik yapıp telaslanmasaydın testın çok silik olmuş deneme yapma bence
Aynen canim ben bugun doktora gittim bak adam beni yarin gene cagirdi tahmini olarak bile saat vermedi
Zeynom herkes kendini bu konuda bilgili saniyor.iki test yapan uzman kesiliyor birde ilişki saati veriliyor.Cidden anlamiyorum doktorlar bile bu kadar net konusamiyorken bazilari uzman kesiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?