Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kiz doktora sormustum daha once allah bulir dedi karis
Canim telaslanma. Olsun esini iyi besle. Yedir icir.... Bence yarin olsun iliski. Doktora sorsaydin keske nezaman olsun erkek bebek icin iliski diye..
Kiz bi araa sordum allah bilir dedi bende daha soramam yani ben birazdan test yapcam yarina da birakmam da belki sabah falan bakarim ya bugunde evde degilim zaten nolur hic bilmiyorm esimede soliyemiyorm bana bole seyler deme diyo napacam belli olmaz artik :/

Ha
Hakkinda hayirlisi canim.
Boyle doktorloruda anlamiyorum.. nolur tecrubelerinden faydalansak yardimci olsa

Off ne deseniz haklisiniz vallahi iste acele is yapmicaksin dedikleri bu herhalde de aceba bugun iliski olsami yoksa yarinmi su an evdede degilim eve gidince test yapar atarm ya cok moralim bozuldu keske dinleseydim ya benim salakligim ben dun gece de test yaptm cok siliklesmemisti ama ben bi iki saate siliklesir diye bos bi is yaptm ://

Ne guzel canim. Sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.
Darisi basimiza...
Cnm bu arada benim test siliklesdi baya iliski olucak birazdan cok heycanlanyorum nedense tum vucudum titriyo nerdeyse.
Sanki ilk defa iliski olucak kiz sakin ol diyip duruyom kendime

Bugun iliski olamsina gerek varmi
Keşke bu ay acele etmeseydin önce birkaç ay vücudunu tanıyıp tam doğru Zaman'da deneme yapıp gerisi Allah'ın tandırıne bıraksaydın Can'ım ki senin hem testlerin karışık hem 5 yumurtan vardı keske panik yapıp telaslanmasaydın testın çok silik olmuş deneme yapma bence

Canim orasi oylede iste heveslendm ne bilim hayirlisi olsn saglikli olsn da yapcak bisi yok artik deneme yapma diyosan yapmiyim daha Allah hepinizden razi olsn 1 10 gun sonra adet tarihim haber veririm burdan Allah hepimizin gonlune gore versin hepinize cokkkk tesekkur ederm vakit ayirdiniz ugrastinuz onemsediniz cok sagolun bakalm bnm sonuc ne oluyor :) ❤❤

K
Aynen canim ben bugun doktora gittim bak adam beni yarin gene cagirdi tahmini olarak bile saat vermedi
Zeynom herkes kendini bu konuda bilgili saniyor.iki test yapan uzman kesiliyor birde ilişki saati veriliyor.Cidden anlamiyorum doktorlar bile bu kadar net konusamiyorken bazilari uzman kesiliyor.
SEVECENIM kizlar teste bakarmisinz sizden ricam bugun iliski olmasin degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…