Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yok eve yeni geldim zaten cok yorgunum gec gelse daha iyi bi test daha yaparm en azindan 1 saat once su ictim normalde hic susamam bugun her dakika su ocmek istoyorm bekliyorm ben

Aslinda ertesi gun hapi var iliskiden sonra kullaninca cocuk olmuyi 60 tl mi ne ondan alsammi bu ay icin bi daha ki ay yaparm arrk tutmusmudur ama dun gece 12 de iliski oldu sabah aksam 4 te test yaptim catlamisti

Slm kızlar cumartesi gününden beri yaptığım testler böyle son iki tanesi bu güne ait .son iki ay 25 gün arayla adet oldum 24 mayısda adet oldum 5 gün sürdü bugün normalde yumurtlama günüm olması lazım 18 haziran beklenen adetim .test sonuçlarına göre më diyorsunuz.bu arada ara ara sağ ve sol kasığıma ağrı giriyor göhüslerim de arada sızlıyo akıntım yoğun olmasada var

Canim sonuncusu hangisi tersini düzünü bisey anlamadim.

Ne demek Can'ım hepımiz Hakkı'nda hayırlısı olsun bu konuda bilgili olan arkadaşlar yazsa daha iyi olurdu tecrübesiz arkadaşlar içim ama sansa onlar da yok bizde sadece onların bize kattıklarını yazıyoz

Yumurtan gelisiyor canim ozaman uzun olan sonuncuysa demi SEVECENIM

Hatta doktor iliskiyi de yasakladi ben bugun sabaha dogru beraber olrm diye dusunuyorm yarinda doktora giderim hic te demem bisi yaptigimizi bir iki haftaya belli olur zaten 10 gun sonra adet gunum
Hakkında hayırlısı olsun bak Dr da söylemiş çoğul olur diye sen çok çocuk istiyorsun galiba

Kızlar benim genelde daha koyulaşmadan gece çatlıyor ertesi geceye çok silik oluyo yani geç kalmış oluyorum.
Birde merak ettiğim ph değeri yüksek su içiyorum idrarım 8 in üzeri çıkıyo ama akıntım 5 ila 6 arası bir türlü alkali olmuyo.bu sıkıntı yaratmazmı bilği si olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…