Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yafs onu geç oruç tutcak test yapıyo..anlayan beri gelsin..valla saygısızlık yapmıyom
E olursa bozarim bende orucu sonra tutarim zaten 3 aylarin hepsini hastalandigim disinda tutuyorm ben ben diger ay hic yumurtlamamaktan korkuyorm tekrar klomen vs verir diye korkuyorm onn icin hazir varken olacak bir sey ise yapayim diyorm dedigim gibi gecen ay ilk ay bisi kullanmadm hic yum yoktu ikinci ay klomen kullandm ovulasyon testleri hep tek cizgi idi adet gunume kadar da test yaptm ama hep tek cizgiydi belki yum olmadi yada catlamadi zaten doktor ignede vermisti bn ov test yapicam diye igneyi kullanmadm o ay 3 . Ay klomen kullandm yine cifti gormedm doktor yine igne vermisti igne ile 36. Saatte catliyormus catladigini hissettim baya cis gibi akinti geldi agrim oldu ates basti iliski oldu tam dedigi saatte ama tutmadi simdi yine klomen kullandm yumurtam oldu doktor daha kullanma bi sikintin yok dedi ama kullanmayincada cift cizgi hic olmuyor onn icin var iken yapayim diyorm K Khvekokusu20

Sizce haksizmiyim madem olacak bisey bu ay yapayim hem bilgi topla diyorsunuz ama siz varsiniz zaten kafama gore yapsam tamam ama siz yeterince bilgilisinz bence banada yardimci oluyorsunuz ha siz yapmissinz ha ben yani onun icin de rahatim . Kendi kafama gore yapsaydm bi bilgim olmadan yanlis yapardm ama su an siz ne derseniz onu yapacam

Bu ayda mesela biliyorsunuz testlerim hic silik cizgi bile yoktu hep tek cizgi idi sonra bi aksam hic test yapmadm sonra ki gece hic uyumadm hep duaaa ettim namaz kildim allahin isi sabah testlerim koyu iki cizgiydi ve burdakiler hic silik cizgin bile yok 3 4 gun cift cizgi olmaz demisti doktor da demisti ama oldu belki de dualarmdan oldu bilemyrm

Erkek bebeğe hamile kalanlar test yapmadan önce Nasıl hissetmişler bir Bilgin varım Can'ım
Canım ben eski topiğin hepsini okudum diyebilirim en çok the craysy ninkinden etkilenmiştim. Deneme yaptığı gece rüyasında rahmetli annesinin kucağına bi erkek verdiğini görmüş yanlış hatırlamıyorsam. Kendini Hamile hissettiğini yazmış sonrasında hep. Ve 12. Gün test yapmıştı 2. Çizgi çok koyu şekilde vardı.

Salat- Tefriciye listemiz
1. divinity
2. @suuuus 4716(kübranur)
3. iwashereonce (duygu)
4. Kizlarinin annecigi (gümüş)
5. M Minikbaharrr
6. A Asell80
Kişi başına düşen sayı 740 adet
Kişi sayımız az olduğu için sayı biraz fazla oldu ama alışınca çok hızlı çekiliyor.
Başlama tarihimiz 5 HAZİRAN SALI
Bitiş tarihimiz 14 HAZİRAN PERŞEMBE
Perşembe akşamı duasını yapar teslim ederiz inşAllah
**Kızlar isimlerinizi yazarsanız yanlarına yazacağım. İsimleri okuyarak niyet ederiz.
Niyetimiz listedeki isimleri sayarak “en kısa ve hayırlı zamanda salihlerlerden sağlıklı oğullarımızın olması”. Rabbim şimdiden kabul etsin. Eksiklerimi tamamlayın Kızlar hepinizi öpüyorum

Kizlar bunu oylesine bismillah der gibi pkuyorz dimi ben ilk defa duyuyorm da mesela kibkeye donmeye namazdan sonra okumaya veya avdestli olamaya gerwk yok degilmi

Can'ım. Gogle de salatı tefrıcıye namazı die yas çıkar önce namaz kılınıyor tevbe istiğfar ediliyor sonra duası var okunuyor ardından hepımizin ismini soyleyıp hayırlı sağlıklı erkek evlat basıp olsun die duani edip başlanıyor andestli ve kıbleye dönük okunması daha makbul

Bu arada yukarda yazdım görmedın sanırım Can'ım 7 14 21 günde teslim etmek daha hayırlı yarın başlayıp 11 de teslim edelim diyorum iwashereonce
Kizlar bunu oylesine bismillah der gibi pkuyorz dimi ben ilk defa duyuyorm da mesela kibkeye donmeye namazdan sonra okumaya veya avdestli olamaya gerwk yok degilmi

Tamm peki sadece ilk baslarken dua namaz kiliniyor degilmi yoksa her gun mu ben iki uc gunde okur bitiririm

Bide sana zahmet su ov testime bi yorum yapsan

Canım yazılarını okudum sen bu ay biraz tecrübe edin.Kafan çok karışmış yanlış bilgi edinmişsin .
Gelecek ay sakin bir kafayla yavaş yavaş adetten sonra testlerine başlarsın

Ramazan ayında olduğumuz için bacım baya yoğunum koşuşturmaca davetler yemekler o yüzden çok giremiyorum kusura bakma canım arkadaşım. Ama okullar da kapanıyor artık daha rahat olurum yazarım size.
Kolay gelsin canım .Vallahi bende yetiştiremiyorum .Canım sen testlerde anlıyorsun .En azında bazen uğra arkadaşlara yardımcı olursun .Ben bazen kayıplara karışıyorum

Sadece ilk defa yapıyorsun Can'ım sonrası abdestli bismillah ile basla bitirdikten sonra yine hepimizin ismiyle dua edip bitir

Testime gelince ıkıncı çizgi yok gibi nerdeyse çoktan catlamiş bence artık deneme yapma tali adet gününe kadar bakalım o ilk deneme tuttup tuttamadımı bu ay senın durum çok riskli bosuna testlerini de bitirme bence sadece yarın ıftardan önce tekrar test yap koyulasıcak mı die sonra bırak Can'ım adet gününü bekle
Tamm peki sadece ilk baslarken dua namaz kiliniyor degilmi yoksa her gun mu ben iki uc gunde okur bitiririm

Bide sana zahmet su ov testime bi yorum yapsan

Kizlar bizim dun gece iliski oldu doktordan geldim simdi tum yumurtalarm gerilemis su an bi tane varmis catlamak uzere bugun yarin catlar dedi simdi ben napim ya bugun iliski yapsam ya dunki tutarsa bide cinsel perhizde olmuyo napsamki
Canım bu ay biraz kendini toparla .Hem doktor Hem test Hemde yanlış yapınca kafan karışmış
Sen regl ol .Ondan adım adım sana yardımcı oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…