Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Testini tekrarlamalısın .Sıkı takip yapmalısın .Gittikçe pike yaklaşıyorsun .Ağrın akıntın yoğun ise 4 saatte bir tekrarla testlerini bu ay inşallah kaçırmazsın

Çok iyi anlıyorum seni bir de beni düşün .

Canım yok öyle birşey ben o dediğin testi aldım .İlişkiden 7 gün sonra yaptım negatif 12. Gün yaptım pozitif inanma onlara

Çok güzel bir açıklama yapmışsın .Daha ne olsun

Tamam canım öyle yapalım o zaman 11 yazıyorum teslim tarihi olarak
Görmemişim canım kusura bakma

Canım Allah’ın izniyle hamilesin sen öyle hissediyorum ve oğlun olacak diye hissediyorum. Hislerim doğru çıkar inşaAllah

Salat-ı Tefriciye listemiz
1.@divinity
2. @suuuus 4716 (kübranur)
3. iwashereonce (duygu)
4. Kizlarinin annecigi (gümüş)
5. @minikbaharr
6. @Cikoo
Kişi başına düşen sayı 740 adet
Kişi sayımız az olduğu için sayı biraz fazla oldu ama alışınca çok hızlı çekiliyor.
Başlama tarihimiz 5 HAZİRAN SALI
Bitiş tarihimiz 11 HAZİRAN PAZARTESİ
Perşembe akşamı duasını yapar teslim ederiz inşAllah
**Kızlar isimlerinizi yazarsanız yanlarına yazacağım. İsimleri okuyarak niyet ederiz.
Niyetimiz listedeki isimleri sayarak “en kısa ve hayırlı zamanda salihlerlerden sağlıklı oğullarımızın olması”. Rabbim şimdiden kabul etsin. Eksiklerimi tamamlayın Kızlar hepinizi öpüyorum

Canım sana geçen pazar günkü testlerin içinde demiştim eğer idrar ile ilgili dikkat edileceklere dikkat ettiysen yumurtan çatlayalı çok olmuş. Ama az birşey bile sıvı aldıysan testin yanıltabilir.
Ovulasyon testlerini hergün aynı saatte ilk idrar olmaksızın en az 3 saat HİÇ sıvı almadan ve beklemiş idrarınla yapmalısın. Ve hep aynı marka kullan test olarak. İnternetten toplu alınca daha uyguna geliyormuş sanırım.
Ben burda kendi tuttuğum bi notu paylaşmıştım kaçıncı sayfada bilmiyorum ama orda yazıyor testi nasıl yapmamız gerektiği. Ben tüm o notları Allah sonsuz kez razı olsun @sabirin in bana anlatmasıyla öğrendim. Bu test işlerinden en iyi o anlıyor zorda kalırsan ona özelden mesaj atıp sor zamanı oldukça muhakkak geri cevap yazıyor. Ve ilk sayfada da yazdım sabirinin geçmiş mesajlarını mutlaka oku testlere yaptığı yorumlara bak. Testlerin resimlerine bak.
Ben ekim ya da kasımdan beri test yapıyorum uğraşıyorum deneme yapmadığım aylarda dahi test yaptım vücudumu tanımak için.
Acele etme, stres olma. Kendini tanımaya çalış. Ama en büyük etken dua ve sabırla Allahtan yardım istemek bana sorarsan. Çünkü yöntemi tamamen uygulayıp kızı olanlar da oldu. Nasip işi nihayetinde.

Salat-ı Tefriciye listemiz
1.@divinity
2. @suuuus 4716 (kübranur)
3. iwashereonce (duygu)
4. Kizlarinin annecigi (gümüş)
5. @minikbaharr
6. @Cikoo(Aygül)
Kişi başına düşen sayı 740 adet
Kişi sayımız az olduğu için sayı biraz fazla oldu ama alışınca çok hızlı çekiliyor.
Başlama tarihimiz 5 HAZİRAN SALI
Bitiş tarihimiz 11 HAZİRAN PAZARTESİ
Perşembe akşamı duasını yapar teslim ederiz inşAllah
**Kızlar isimlerinizi yazarsanız yanlarına yazacağım. İsimleri okuyarak niyet ederiz.
Niyetimiz listedeki isimleri sayarak “en kısa ve hayırlı zamanda salihlerlerden sağlıklı oğullarımızın olması”. Rabbim şimdiden kabul etsin. Eksiklerimi tamamlayın Kızlar hepinizi öpüyorum

Gecemavisim canım ne yaptın deneme oldu sesin çıkmıyor hiç? Güzel haberlerle gel inşAllah
divinity canım geçenki mesajından anladığım kadarıyla doğumgünün var bu aralar. Doğumgünün kutlu olsun yeni yaşın sana ve ailene sağlık, mutluluk, huzur ve tatlış bi oğlan getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…