- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.761
Cümlemizden inşallahEvet canim öyle başımızın taci o Allah ondan razi olsun.Yumurtlama olaylarinda baya bilgili
Testini tekrarlamalısın .Sıkı takip yapmalısın .Gittikçe pike yaklaşıyorsun .Ağrın akıntın yoğun ise 4 saatte bir tekrarla testlerini bu ay inşallah kaçırmazsınEki Görüntüle 2154039 Slm kızlar cumartesi gününden beri yaptığım testler böyle son iki tanesi bu güne ait .son iki ay 25 gün arayla adet oldum 24 mayısda adet oldum 5 gün sürdü bugün normalde yumurtlama günüm olması lazım 18 haziran beklenen adetim .test sonuçlarına göre më diyorsunuz.bu arada ara ara sağ ve sol kasığıma ağrı giriyor göhüslerim de arada sızlıyo akıntım yoğun olmasada var
Sıkı takip ve uykusuz kalırsan kaçırmazsınUzun olan bir saat önce yaptım.
Biliyorsun aylardır hiç günü yakalıyamıyorum.
Korkum yine bu gece çatlarsa
Ama ikisi birbirine çok yakın ve tek taraf olduğu için risk değil .18 çat olmak üzere ve 17 hemen arkasında birde ikiz olursa ne güzel olurCanım 2 yumurta risk diye biliyorum sevecenim de demişti ya inşallah oğluşlar gelirde bizlere de umut olursunuz
Çok iyi anlıyorum seni bir de beni düşün .Canım sen daha yen ilişkiye girmedin mi gebeliği öğrenmen için en az 12 gün geçmesi lazım bu bir..sen de ovulasyon testi yapıyon gebelik mi diyon ya..ayrıca terslemiyom da..sorularının tutarlılığı yok ..biraz okursun bilgi edinirsin sonra herkes yardımcı olur burda zaten biz de okuyarak sorarak öğrendik ama senin soruların hakkaten değişik:)
Canım yok öyle birşey ben o dediğin testi aldım .İlişkiden 7 gün sonra yaptım negatif 12. Gün yaptım pozitif inanma onlaraTamm biliyorm 12 gun oldugunu ama bende diyorum ki normal erken gebelik testleri ile iliskiden 5 gun once oreniyorsn gecen ov testi alirken kadin eczaciyla konusuyordu dinledm 60 tl falandi bilgide aldi baya bu erken gebelik testleriyle 5 gun onceden ogreniyorlar ovulasyon testide surekli pozitif olursa oda gebe oldugunu belli ediyormus ben eski sayfalardan bunu okudum goggle dada baktm arastrdim ordada cogu kisi bunu kullanrken hic tek cizgi olmami hep cift meyer hamileymisler ondan tek cizgi olmuyorms. Ayrica burdan okuyorak sorarak bilgi edinmek istiyorum bende
Testin pik yapmış be kaçırmışsın lütfen bu ay es geçBoyle iste :/
Çok güzel bir açıklama yapmışsın .Daha ne olsunBana sormadın ama testlerini yorumloyom insaniyet namına 7. Testini me zaman yaptın hala koyundikkat edersen..şimdi burdaki sorun farklı farklı testleri kullanmış olman her testin hassasiyeti farklı burda genelde labudick kullanıyoruz internetten aldığımız için..7 test labudick ama öncesi farklı test ve tenkleri başka başka dikkat edersen..ayrıca test yapmadan önce 3-4 saat sıvı almaman lazım bına meyve de dahil..sıvı alımı acaip etkiliyor..netice olarak hepimiz birkaç ay takip ediyoruz ovulasyon ile vucudumuzı tanıyoruz neden çünkü kimimiz c tden koyu olduktan birkaç saate çatlıyoruz kimimizin çatlamasıı 7-8 saat sürüyo bunu da işte genelde önceki aylardaki tecrübemize göre fikir yürütüyoruz..mesela ben c teden koyu olduktan hemen sonra ilişkiye giriyorum öünkü hemen çat oluyor yani yumurtam çatlıyor..kapişşş :)
Benim bile karıştı vazgeçtim bennnnnBen ilerde düşünüyorum cnm kızım küçük daha sizleri takipte yim bilgi topluyorum eşimde kıbrıs a gideli m diyo bilmiyorum kafam karışık
Allah seni ne yapsın bugün mecara yaşamışsınız adetaLimonata icme özellikle
Ben okuya okuya öldümmmmm gülmektenYeminle sesli güldüm: )))))
Tamam canım öyle yapalım o zaman 11 yazıyorum teslim tarihi olarakCan'ım. Gogle de salatı tefrıcıye namazı die yas çıkar önce namaz kılınıyor tevbe istiğfar ediliyor sonra duası var okunuyor ardından hepımizin ismini soyleyıp hayırlı sağlıklı erkek evlat basıp olsun die duani edip başlanıyor andestli ve kıbleye dönük okunması daha makbul
Bu arada yukarda yazdım görmedın sanırım Can'ım 7 14 21 günde teslim etmek daha hayırlı yarın başlayıp 11 de teslim edelim diyorumiwashereonce
Canım Allah’ın izniyle hamilesin sen öyle hissediyorum ve oğlun olacak diye hissediyorum. Hislerim doğru çıkar inşaAllahKeşke bende bugün 12. Gündü test yapsaydım ama kızlar göğüslerim baya hassaslaşmiş durumdal birde 9. Gün lavaboda süt kahvesi tonunda akıntı vardı bende adet öncesi genelde 3.4 gün leke görürüm o sandim ama devamı gelmedi
Canım sana geçen pazar günkü testlerin içinde demiştim eğer idrar ile ilgili dikkat edileceklere dikkat ettiysen yumurtan çatlayalı çok olmuş. Ama az birşey bile sıvı aldıysan testin yanıltabilir.Catlamismi
İnşallah canım kaçırmam saat 10 da yapıcam .eklerimTestini tekrarlamalısın .Sıkı takip yapmalısın .Gittikçe pike yaklaşıyorsun .Ağrın akıntın yoğun ise 4 saatte bir tekrarla testlerini bu ay inşallah kaçırmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?