Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ne guzel yazmissin canim. Ilk defa okuycagim icinde cok heycanliyim. Ayin 11 ne kadar teslim ederis insallah.

Hayırlı günler hanımlar bende de hiççç bir belirti yoktu test yapma cesaretim de yoktu ama demeyeyim dedim yarım saat önce yaptım ve sonuç halaa inanamıyorum

Eklentiler

• IMG-20180605-WA0020.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 102
Hayırlı günler hanımlar bende de hiççç bir belirti yoktu test yapma cesaretim de yoktu ama demeyeyim dedim yarım saat önce yaptım ve sonuç halaa inanamıyorum
Hamile kalmak için herhangi bişey denemişmiydin yoksa kendiligindenmi oldu hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah darisi basimiza

Hayırlı günler hanımlar test yaptım ve sonuç pozitif şaşkınım hiç beklemiyordum. Sizlerle dua ettik Allahrazı olsun hepinizden inşallah hepimiz kalbimizdekine ulaşırız kolay sağlıklı hayırlı bir hamilelik nasip eder rabbim. Bunarada hiç bir belirtim yoktu adetim yarın yada öbür gündü Ekim ayından beti deniyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…