- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.021
Bu testi akşam üstü yapmıştım .bu ayı es geçeyim artık vücudumu iyi tanımış olayım.Canım keşke takibi hiç bırakmasaydın .Muhtemelen senin iki yumurtan gelişmiş .Biri o gün yaptığın test bunu da bugün yaptığın teste çat olmuş .Kaç saat önce çat olduğunu biliyorsun şimdi .Saat say geç değilse mutlaka değerlendir
Gülüm sen yapıyormusun ve akıntının ph sını hiç ölçtünmü çünkü ben ölçüyorum yumurtlama zamanı idrarda ki yüksek 8 ile 9 arası ama akıntı 6.5 en fazla.Canim sut ve sut urunleri hic olmamali yumurta ve yesil yaprakli sebzelerde onlarda sa cok kalsiyum var.Diyet isi cok zor ya
Geciktiriyor canım ben bir kere yaptığımda hamile kaldım fakat düşük yaptım bilmem ilgisi varmı ikinci yaptığımdada gebelik olmadı bidaha asla yapmamHamileliği nasıl geciktiriyor anlamadım..geneldr herkeste geliyor canım..
Yapmıycam işte bidaha arkadaşlarıda uyarıyorım yapmasınlar bilmiyordum bazik olsun falan diye yaptım şimdi yumurtlama günlerim nerdeyse hiç akıntı yok ne demek oluyor acaba yani yumurtam oluşmamış yada öatlamamış dimiNeden yapıyorsun ki vajina duşu Hem hamileliği geciktiriyor Hemde sağlıklı bir gebelik olmaz
Yum günü akıntı önemli .Yum gününü bul var mo?yok mu?akıntı anlarsın
Tes yapt canimYapmıycam işte bidaha arkadaşlarıda uyarıyorım yapmasınlar bilmiyordum bazik olsun falan diye yaptım şimdi yumurtlama günlerim nerdeyse hiç akıntı yok ne demek oluyor acaba yani yumurtam oluşmamış yada öatlamamış dimi
Canım geç başladığımız için tam 7 gün olacak şekilde yazdım o yüzden 14 haziran yazıyo bitiş süresi. Ama tabi o en son tarih11 hazırlama kadar okunması lasım sanırım Can'ım 7 günde bitmesi lazım daha hayırlı
Canim onu nasil olcuyorsun.Akintiyi turnusol kagidina surdum hic fark olmadi renk ayniydiGülüm sen yapıyormusun ve akıntının ph sını hiç ölçtünmü çünkü ben ölçüyorum yumurtlama zamanı idrarda ki yüksek 8 ile 9 arası ama akıntı 6.5 en fazla.
Hayir kilmadmBaşlarken namaz kıldın mı canö
Ya ben bunu yapmadm namaz kilmadm bide kimsenin ismini solemedm su an 100 tane okudum dun aksam eve gidince bi 100 tane yine okuycam bastan baslayip namaz kilim senn dediklerin gibi mi yapayimSabah nmazı farketmez canö sadece başladığım Zaman 2 rekat namaz kılıp 100 defa tövbe istiğfar edilir ardından kısa bir dua var telefondan bakıp onu okuyup lıstedeki arkadaşların isimlerini teker teker okuyup bu salatı tefeıcıyeyi tes vakitte bu arkadaşlarım ve bana katından hayırlı sağlıklı erkek evlat için okuyorum kabul et rabbim diyerek ten duanı edıp euzu besmele çekip başlanmalı
Bizde seni opuyorus cnmSalat-ı Tefriciye listemiz
1.divinity (mehtap)
2. @suuuus 4716 (kübranur)
3. @Ceymiceyn (duygu) okudum
4. @Kizlarinin annecigi (gümüş)
5. M Minikbaharrr
6. @Cikoo (Aygül)
7. @Kubrali5454 (Kübra)
Kişi başına düşen sayı 633
Kişi sayımız az olduğu için sayı biraz fazla oldu ama alışınca çok hızlı çekiliyor.
Başlama tarihimiz 7 HAZİRAN PERŞEMBE
Bitiş tarihimiz 14 HAZİRAN PERŞEMBE
Perşembe akşamı duasını yapar teslim ederiz inşAllah
**Kızlar isimlerinizi yazarsanız yanlarına yazacağım. İsimleri okuyarak niyet ederiz.
Niyetimiz listedeki isimleri sayarak “en kısa ve hayırlı zamanda salihlerlerden sağlıklı oğullarımızın olması”. Rabbim şimdiden kabul etsin. Eksiklerimi tamamlayın Kızlar hepinizi öpüyorum
Bende aynen senin yaptığın gibi yaptım sonuç hüsran, ama idrarda yüksek çıkıyo anlamadım.Canim onu nasil olcuyorsun.Akintiyi turnusol kagidina surdum hic fark olmadi renk ayniydisen neyle olcuyosun
Allah razı olsun canım minikbaharra yardım edeceğim için benimkini okuyayım bitireyim dedimBizde seni opuyorus cnm
Masallah hemende bitirmisin. Allah kabul etsin.
Bilmiyorum ki CnmYa ben bunu yapmadm namaz kilmadm bide kimsenin ismini solemedm su an 100 tane okudum dun aksam eve gidince bi 100 tane yine okuycam bastan baslayip namaz kilim senn dediklerin gibi mi yapayim
Canım teste de başla istersen. Ama akıntı başladıktan 2-3 gün sonra çatlıyor genellikle yumurta.Bugün adetin 9. Günu adetim biteli 2 gun oldu bnm bugün akıntım başladı
Canım dün bi resim yollamıştın ben bunları yaptım diye. O resimde namaz kılınması gerektiği sonra Neye niyet edeceksek onları söylememiz gerektiği falan yazıyordu. Sen onları yapacağını söylemiştin.Kizlar bastan niyet edip mi baslayayim napayim bana crvP yazinda eve gidince hemen baslim ♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?