Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bu testi akşam üstü yapmıştım .bu ayı es geçeyim artık vücudumu iyi tanımış olayım.
gülüm o zaman ben en çok akıntıyamı bakayım o akıntıyı görünce en geç kaç saat içinde ilişki olmalı.? birde o akıntı gün içinde bir kezmi geliyo? zahmet olmazsa bana detaylı söylermisin.

Canim sut ve sut urunleri hic olmamali yumurta ve yesil yaprakli sebzelerde onlarda sa cok kalsiyum var.Diyet isi cok zor ya
Gülüm sen yapıyormusun ve akıntının ph sını hiç ölçtünmü çünkü ben ölçüyorum yumurtlama zamanı idrarda ki yüksek 8 ile 9 arası ama akıntı 6.5 en fazla.

Neden yapıyorsun ki vajina duşu Hem hamileliği geciktiriyor Hemde sağlıklı bir gebelik olmaz
Yum günü akıntı önemli .Yum gününü bul var mo?yok mu?akıntı anlarsın
Yapmıycam işte bidaha arkadaşlarıda uyarıyorım yapmasınlar bilmiyordum bazik olsun falan diye yaptım şimdi yumurtlama günlerim nerdeyse hiç akıntı yok ne demek oluyor acaba yani yumurtam oluşmamış yada öatlamamış dimi

Salat-ı Tefriciye listemiz

1. divinity (mehtap)

2. @suuuus 4716 (kübranur)

3. @Ceymiceyn (duygu) okudum

4. @Kizlarinin annecigi (gümüş)

5. M Minikbaharrr

6. @Cikoo (Aygül)

7. @Kubrali5454 (Kübra)

Kişi başına düşen sayı 633

Kişi sayımız az olduğu için sayı biraz fazla oldu ama alışınca çok hızlı çekiliyor.

Başlama tarihimiz 7 HAZİRAN PERŞEMBE

Bitiş tarihimiz 14 HAZİRAN PERŞEMBE

Perşembe akşamı duasını yapar teslim ederiz inşAllah

**Kızlar isimlerinizi yazarsanız yanlarına yazacağım. İsimleri okuyarak niyet ederiz.

Niyetimiz listedeki isimleri sayarak “en kısa ve hayırlı zamanda salihlerlerden sağlıklı oğullarımızın olması”. Rabbim şimdiden kabul etsin. Eksiklerimi tamamlayın Kızlar hepinizi öpüyorum

Ya ben bunu yapmadm namaz kilmadm bide kimsenin ismini solemedm su an 100 tane okudum dun aksam eve gidince bi 100 tane yine okuycam bastan baslayip namaz kilim senn dediklerin gibi mi yapayim

Bizde seni opuyorus cnm
Masallah hemende bitirmisin. Allah kabul etsin.

Ayyy kızlar ben soğan kuru yaptım iftarda bi yudum içtim çok affeersiniz neredeyse kusacaktim kokusu bile midemi bulandiriyordu yanı o iş kaldı sogan küru dışında başka kurler varmı yumlar gelişip cat olması için

Bide ben adetimin 13.günü yumlara gidip baktiracam herhangi bi ilaç kullanmadan kendiliğinden gelişme varmı yokmu diye ıki ay klomen kullandım onun yumlar üstünde kötü bi etkisi olmamıştır ıns bide bnm sol kasigimda keskin bi ağrı var akıntım da başladı acaba erkenmi yumurtluyorum ben eger öyleyse neden gec adet oluyorum

Kizlar bastan niyet edip mi baslayayim napayim bana crvP yazinda eve gidince hemen baslim ♡♡
Canım dün bi resim yollamıştın ben bunları yaptım diye. O resimde namaz kılınması gerektiği sonra Neye niyet edeceksek onları söylememiz gerektiği falan yazıyordu. Sen onları yapacağını söylemiştin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…