Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Tamam canım eğer sızın için sıkıntı olmayacaksa ben daha dikkatli olurım zaten 250 okumuştum elimden geldiğince daha dikkat edeceğim

Zaten okuduğumuz dua kişiye özel dua istersen okumayabilirsin .Senşn yerine başkası okuyamaz .Namaz kaldıktan sonra okunuyor.
Başınız sağolsun rabbim günahlarını affetsin

Kızlar M Minikbaharrr ın 633 tanesini de ben alayım şimdilik yetiştiremeyecek gibi olursam yazarım size.
Okumadan once abdest aldim kibleye dondum burda yazilanlari yaptm baska bise yok demi bide yarin tekrar okursam yine 21 defa orda yazanlari yapacakmiyim bide son tarih ne zamandi ne zaman bitmeli
Canım biz duaya seni de kattık ama sorun değil seninkini de ben alırım. Başınız sağolsun.

Eklentiler

• Screenshot_20180608-014119.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 41
Sabah nmazı farketmez canö sadece başladığım Zaman 2 rekat namaz kılıp 100 defa tövbe istiğfar edilir ardından kısa bir dua var telefondan bakıp onu okuyup lıstedeki arkadaşların isimlerini teker teker okuyup bu salatı tefeıcıyeyi tes vakitte bu arkadaşlarım ve bana katından hayırlı sağlıklı erkek evlat için okuyorum kabul et rabbim diyerek ten duanı edıp euzu besmele çekip başlanmalı

Kiz ben sabah namzinda falan niyet etmedm ole bisi tok demi bugun 68 tane okudum gun icinde okuyamam da aksamlari 100er adet okusam biyer
Namaz lk bişey yok zaten arkadaşımız namazını kıldı ben niyetimi edip duami edip baslayacam demek istedim2 rekatta Allah rizasi için namaz kıldım aynen ciko arkadaşımızın dedigi gibi yaptım bende az önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…