- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.001
Canım keşke takibi hiç bırakmasaydın .Muhtemelen senin iki yumurtan gelişmiş .Biri o gün yaptığın test bunu da bugün yaptığın teste çat olmuş .Kaç saat önce çat olduğunu biliyorsun şimdi .Saat say geç değilse mutlaka değerlendirEki Görüntüle 2155009 kızlar durum bu şekil
Tamam canım eğer sızın için sıkıntı olmayacaksa ben daha dikkatli olurım zaten 250 okumuştum elimden geldiğince daha dikkat edeceğimCanım sayımız 633. Hiçbir yere gitmek, kendine vesvese yapmak yok çikocuğum. Sen güzel bi besmele çek eline al tesbihini ya da zikirmatik kullan okudukça basarsın.
Hayatta hiçbir şeyi kendine vesvese yapma. Bende çok çektim bu dertten ama savaşarak üzerine giderek çoğunu atlattım çok şükür. Bi namazda 3-4 defa abdest aldığımı bilirim vesvese yüzünden. Asıl bırakırsan şeytan sevinir.
Sen elinden geleni yapmaya çalış veballik birşey yok. Bi kere kalpten çeksen belki hepsi senin o bi kere kalbinden demen hürmetine kabul edilir bunu bilemeyiz. Dostları üzüp şeytanı sevindirme bu yolda birlikteyiz
Zaten okuduğumuz dua kişiye özel dua istersen okumayabilirsin .Senşn yerine başkası okuyamaz .Namaz kaldıktan sonra okunuyor.Kizlar ben duaya katilamiyacam aranizda paylasin kusura bakmayin sakin cok istiyordum ama esimin dedesi vefat etti onn icin vakit bulamam kesin araniza aldiginiz icin coook tesekkur ederm nolur kusura bakmayin resmen yari yolda biraktm ama elimde olan bisey degil eyer benim illa katilmam gerekiyosa soyleyin bi sekilde yaparm ama su an geri donusu varsa cikmak istiyorm bn pek giremiycem bana etiketliyerek cevap yazin litfen ❤❤
Ohh rahatladm bende sizi sikintida birakiyorm diye icim icimi yiyordu hade iyi aksamlarZaten okuduğumuz dua kişiye özel dua istersen okumayabilirsin .Senşn yerine başkası okuyamaz .Namaz kaldıktan sonra okunuyor.
Başınız sağolsun rabbim günahlarını affetsin
Canim ben duaya basladm su an 35 tane okudum vakit buldukca okuyacagim seninkiler bitince bana haber ver benim durumuma gore okursnKızlar M Minikbaharrr ın 633 tanesini de ben alayım şimdilik yetiştiremeyecek gibi olursam yazarım size.
Okumadan once abdest aldim kibleye dondum burda yazilanlari yaptm baska bise yok demi bide yarin tekrar okursam yine 21 defa orda yazanlari yapacakmiyim bide son tarih ne zamandi ne zaman bitmeliKızlar M Minikbaharrr ın 633 tanesini de ben alayım şimdilik yetiştiremeyecek gibi olursam yazarım size.
Canım biz duaya seni de kattık ama sorun değil seninkini de ben alırım. Başınız sağolsun.
Tamam canımCanim ben duaya basladm su an 35 tane okudum vakit buldukca okuyacagim seninkiler bitince bana haber ver benim durumuma gore okursn
Yok canım bir kere yapman yeterliOkumadan once abdest aldim kibleye dondum burda yazilanlari yaptm baska bise yok demi bide yarin tekrar okursam yine 21 defa orda yazanlari yapacakmiyim bide son tarih ne zamandi ne zaman bitmeli
❤❤❤Yok canım bir kere yapman yeterli
14 haziran perşembe bitiş tarihi arefe akşamı teslim edilecek sen yıne iyisin ben daha baslayamadim birazdan sabah namazında niyet edip okurum ins
11 hazırlama kadar okunması lasım sanırım Can'ım 7 günde bitmesi lazım daha hayırlı14 haziran perşembe bitiş tarihi arefe akşamı teslim edilecek sen yıne iyisin ben daha baslayamadim birazdan sabah namazında niyet edip okurum ins
Kiz ben sabah namzinda falan niyet etmedm ole bisi tok demi bugun 68 tane okudum gun icinde okuyamam da aksamlari 100er adet okusam biyer14 haziran perşembe bitiş tarihi arefe akşamı teslim edilecek sen yıne iyisin ben daha baslayamadim birazdan sabah namazında niyet edip okurum ins
Canim sabah namazinda mi illa niyet edilmeli ben oyle abdest aldim bos niyet ettim dualarimi ettim snra basladm namazlik bisi yok diyilmi11 hazırlama kadar okunması lasım sanırım Can'ım 7 günde bitmesi lazım daha hayırlı
Başlarken namaz kıldın mı canöCanim sabah namazinda mi illa niyet edilmeli ben oyle abdest aldim bos niyet ettim dualarimi ettim snra basladm namazlik bisi yok diyilmi
Namaz lk bişey yok zaten arkadaşımız namazını kıldı ben niyetimi edip duami edip baslayacam demek istedim2 rekatta Allah rizasi için namaz kıldım aynen ciko arkadaşımızın dedigi gibi yaptım bende az önceKiz ben sabah namzinda falan niyet etmedm ole bisi tok demi bugun 68 tane okudum gun icinde okuyamam da aksamlari 100er adet okusam biyer
Tm cnm11 hazırlama kadar okunması lasım sanırım Can'ım 7 günde bitmesi lazım daha hayırlı
Allah rahmet eylesin başınız sağolsunAynen katılıyorum arkadaşıma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?