- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.981
Aynen naptın??Canim naptin test yaptın mi
Hamileliği nasıl geciktiriyor anlamadım..geneldr herkeste geliyor canım..Hatunlar selam bişey sorcam size bu yumurta çatlayınca mutlaka sıvı geliyormu o yumurta akı kıvamı zımbırtısı yani eğer yoksa kuruluk varsa ne demek?bu arada 2 ay önce o karbonat vajinal duş uyguladım bu 2. Ayım o zamandan beri böyleyim sakın yapmayın derim konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlarımda söyleyebilir ama hamileliği geçiktiriyo sanki
İnan canım ben doğurdum hala da erkek için mi doğurdun diyo milletCanım işte bu yüzden bu platforma giriyorum dışardaki en yakın arkadaşına dahi diyemediğin erkek bebek istediğini sizlerle canı gönülden paylaşa biliyoruz.
Dün arkadaşım telefonda benimle konuşuyor alt komşumun 2 kızdan sonra erkek bebeği oldu geçen ay.telefondaki arkadaşım sonunda erkek bebeği buldu daha yapmaz sırf erkek bebek için denedi doğurdu falan gibi sözler etti .
Halbuki komşumun kocası erkek bebek çok istiyordu tabi komşumda istiyor ama o çocukları kalaba aileyi çok seviyor tekrar doğurmakta istiyor . ilerde bende bebek sahibi olursam biliyorum 3 kızdan sonra 9 ay beni çok bunaltıcaklar bunların stresini bile bile yapıyorum sırf sizlere içimi dökerim rahatlarım diye buraya yazıyorum
Test yaptın mı? O sancı anı test yapabilseydin ne olduğunu anlardın .Kızlar dün akşam kasıklarım sancıdı ama ben üşüttüm deyip önemsemedim .bugün de sol bacağımı çektirerek kasığıma yine ağrı girdi Afedersiniz tuvalete gittim taharet alınca yumurta akı gibi sıvımsı elime geldi bende burda okuduklarım gibi elimde uzuyormu diye baktım tahmini 3 cm kadar uzadı test yapcam ama mecburen 2 saat bekliyim idrarımı diyorum şimdi bu nedir bilen varmı.
Aynen katılıyorum arkadaşıma..İnan canım ben doğurdum hala da erkek için mi doğurdun diyo millet
Sen insanları memnun edemezsin .Hayatta öyle değil mi?Biri seni sevmesin azıcık açığını yakalasın saldırıya geçiyorlar .Amannn takma inşallah Oğlunu alırsın kucağına ....
Konuşsunlar boş boş takma canım
Valla insan burda rahatlıyor
Hele kafa dengini bularsan tadından geçmez grup
Bu grup işte bu grup
Test yaptın mı? O sancı anı test yapabilseydin ne olduğunu anlardın .[/QUOT@pirlanta kayıplarda
Neden yapıyorsun ki vajina duşu Hem hamileliği geciktiriyor Hemde sağlıklı bir gebelik olmazHatunlar selam bişey sorcam size bu yumurta çatlayınca mutlaka sıvı geliyormu o yumurta akı kıvamı zımbırtısı yani eğer yoksa kuruluk varsa ne demek?bu arada 2 ay önce o karbonat vajinal duş uyguladım bu 2. Ayım o zamandan beri böyleyim sakın yapmayın derim konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlarımda söyleyebilir ama hamileliği geçiktiriyo sanki
Gülüm aslında zamanım geçmiştir düşüncesiyle testleri ziyan etmiyim dedim taki bugün öğleden sonra o yumurta akı gibi sıvı gelene kadar onu görünce idrarıda yapmış bulunduğum için hemen test yapamadım 2 saat sonraki test de yukardaki şekil olduTest yaptın mı? O sancı anı test yapabilseydin ne olduğunu anlardın .
Canım bu ay kısmet değilmiş demek ki bi dahaki ay daha güzel takip edersin inşAllahYok canim testim silik ihmal ettim misafir yogunlugu da vardi herzaman 17 18.gun catliyordu bende buna güvenerek 16.gün teste basladim buyuk ihtimal 15te catladi. Cok takmiyorum cok sukur yoksa cidden sinir bozucu bir durum.
Kizlar ben katilamiyacam aranizda paylasin kusura bakmayin sakin cok istiyordum ama esimin dedesi vefat etti onn icin vakit bulamam kesin araniza aldiginiz icin coook tesekkur ederm nolur kusura bakmayin resmen yari yolda biraktm ama elimde olan bisey degil eyer benim illa katilmam gerekiyosa soyleyin bi sekilde yaparm ama su an geri donusu varsa cikmak istiyorm bn pek giremiycem bana etiketliyerek cevap yazin litfen ❤❤Tamam canım ama başladık biz namazı kılındı niyet edildi. Bunu bitirince yine çekeriz inşAllah ablanı da o zaman alırız olur mu?
Canım sayımız 633. Hiçbir yere gitmek, kendine vesvese yapmak yok çikocuğum. Sen güzel bi besmele çek eline al tesbihini ya da zikirmatik kullan okudukça basarsın.iwashereonce canm benim salatı tefriciyeden ayrılmak zorundayım sayıları karıştırdığım için szinde vebalinize girmek istemiyorum sordum bir arkadaşı öyle kabul olmaz deniliyor ve benim vesveselerinden ötürü sizin emekleriniz boşa çıkmasın Can'ım çok üzgünüm
Canım biz duaya seni de kattık ama sorun değil seninkini de ben alırım. Başınız sağolsun.Kizlar ben katilamiyacam aranizda paylasin kusura bakmayin sakin cok istiyordum ama esimin dedesi vefat etti onn icin vakit bulamam kesin araniza aldiginiz icin coook tesekkur ederm nolur kusura bakmayin resmen yari yolda biraktm ama elimde olan bisey degil eyer benim illa katilmam gerekiyosa soyleyin bi sekilde yaparm ama su an geri donusu varsa cikmak istiyorm bn pek giremiycem bana etiketliyerek cevap yazin litfen ❤❤
Bunu okuyunca namaz kilacakmiyiz en bastaKızlar M Minikbaharrr ın 633 tanesini de ben alayım şimdilik yetiştiremeyecek gibi olursam yazarım size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?