Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hatunlar selam bişey sorcam size bu yumurta çatlayınca mutlaka sıvı geliyormu o yumurta akı kıvamı zımbırtısı yani eğer yoksa kuruluk varsa ne demek?bu arada 2 ay önce o karbonat vajinal duş uyguladım bu 2. Ayım o zamandan beri böyleyim sakın yapmayın derim konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlarımda söyleyebilir ama hamileliği geçiktiriyo sanki

Hamileliği nasıl geciktiriyor anlamadım..geneldr herkeste geliyor canım..

İnan canım ben doğurdum hala da erkek için mi doğurdun diyo millet
Sen insanları memnun edemezsin .Hayatta öyle değil mi?Biri seni sevmesin azıcık açığını yakalasın saldırıya geçiyorlar .Amannn takma inşallah Oğlunu alırsın kucağına ....
Konuşsunlar boş boş takma canım
Valla insan burda rahatlıyor
Hele kafa dengini bularsan tadından geçmez grup
Bu grup işte bu grup

Test yaptın mı? O sancı anı test yapabilseydin ne olduğunu anlardın .

Aynen katılıyorum arkadaşıma..

Neden yapıyorsun ki vajina duşu Hem hamileliği geciktiriyor Hemde sağlıklı bir gebelik olmaz
Yum günü akıntı önemli .Yum gününü bul var mo?yok mu?akıntı anlarsın

Test yaptın mı? O sancı anı test yapabilseydin ne olduğunu anlardın .
Gülüm aslında zamanım geçmiştir düşüncesiyle testleri ziyan etmiyim dedim taki bugün öğleden sonra o yumurta akı gibi sıvı gelene kadar onu görünce idrarıda yapmış bulunduğum için hemen test yapamadım 2 saat sonraki test de yukardaki şekil oldu

Yok canim testim silik ihmal ettim misafir yogunlugu da vardi herzaman 17 18.gun catliyordu bende buna güvenerek 16.gün teste basladim buyuk ihtimal 15te catladi. Cok takmiyorum cok sukur yoksa cidden sinir bozucu bir durum.
Canım bu ay kısmet değilmiş demek ki bi dahaki ay daha güzel takip edersin inşAllah
Belli olmuyor aslında ne zaman çatlayacakları ama beklersin çatlamaz, çatlamaz dersin çatlar bu yumurtalar

Tamam canım ama başladık biz namazı kılındı niyet edildi. Bunu bitirince yine çekeriz inşAllah ablanı da o zaman alırız olur mu?
Kizlar ben katilamiyacam aranizda paylasin kusura bakmayin sakin cok istiyordum ama esimin dedesi vefat etti onn icin vakit bulamam kesin araniza aldiginiz icin coook tesekkur ederm nolur kusura bakmayin resmen yari yolda biraktm ama elimde olan bisey degil eyer benim illa katilmam gerekiyosa soyleyin bi sekilde yaparm ama su an geri donusu varsa cikmak istiyorm bn pek giremiycem bana etiketliyerek cevap yazin litfen ❤❤

Canım sayımız 633. Hiçbir yere gitmek, kendine vesvese yapmak yok çikocuğum. Sen güzel bi besmele çek eline al tesbihini ya da zikirmatik kullan okudukça basarsın.
Hayatta hiçbir şeyi kendine vesvese yapma. Bende çok çektim bu dertten ama savaşarak üzerine giderek çoğunu atlattım çok şükür. Bi namazda 3-4 defa abdest aldığımı bilirim vesvese yüzünden. Asıl bırakırsan şeytan sevinir.
Sen elinden geleni yapmaya çalış veballik birşey yok. Bi kere kalpten çeksen belki hepsi senin o bi kere kalbinden demen hürmetine kabul edilir bunu bilemeyiz. Dostları üzüp şeytanı sevindirme bu yolda birlikteyiz

Canım biz duaya seni de kattık ama sorun değil seninkini de ben alırım. Başınız sağolsun.

Kizlar ben duaya katilamiyacam aranizda paylasin kusura bakmayin sakin cok istiyordum ama esimin dedesi vefat etti onn icin vakit bulamam kesin araniza aldiginiz icin coook tesekkur ederm nolur kusura bakmayin resmen yari yolda biraktm ama elimde olan bisey degil eyer benim illa katilmam gerekiyosa soyleyin bi sekilde yaparm ama su an geri donusu varsa cikmak istiyorm bn pek giremiycem bana etiketliyerek cevap yazin litfen ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…