Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Havuç yemeye devam canım
Bir de incir kürü var bende onları yapıyorum başladım hatta tüketmeye.

Cnm burda eczanelerde test yokki bi kere gittim ovulasyon testi istedim o nedir diye bnmle dalga geçtiler
Eczacı da ovulasyon testinin ne olduğunu bilmiyorsa diyecek kelime bulamıyorum. Dalga geçilmesi gereken durumda olanlar onlar aslında. Canım sen istersen bu ay doktora sadece yumurta takibine git. Akıntın hangi renk?

Kuru incirmi cnm nasıl yapılıyor o kur
Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

Eczacı da ovulasyon testinin ne olduğunu bilmiyorsa diyecek kelime bulamıyorum. Dalga geçilmesi gereken durumda olanlar onlar aslında. Canım sen istersen bu ay doktora sadece yumurta takibine git. Akıntın hangi renk?
Beyaz renkte koyu kivamda cnm takibe gitmeyi düşünüyorum bende

Tm sağol cnm bide genelde bnm adetim bitikten sonra hep akıntım başlar ama yumun ne zaman catladigini anlayamıyorum

Beyaz renkte koyu kivamda cnm takibe gitmeyi düşünüyorum bende
Canım şeffafa dönüşmedikçe çatlamamıştır. Doktor Banu çiftçinin yumurtanın çatlamasını anlattığı çok güzel videolar var YouTube da. Mutlaka izle. Videolarla göstererek anlatıyor. Akıntını anlamana yardımcı olur.

Kız gerçekten ovulasyon testi istedim o nedir diye biribrlerine baktılar gebelik testi var dedi bende tm diyip çıktım ordan

Canım sen 2 aydır vücuduna dış müdahalede bulunduğun için bundan adet döngünde etkileniyor. Stres de yaptın kendine bu da büyük etken oldu. Bu ayı kafan rahat olarak geçirmeye çalış canım.

Tm cnm çok sağolbide biz adetimin bıtigi geceden beri birlikte oluyoruz yumu kaçırmamak için eşim hergece sut içiyor keçi boynuzu özü yiyor muz tüketiyor bizde boyle

Kız gerçekten ovulasyon testi istedim o nedir diye biribrlerine baktılar gebelik testi var dedi bende tm diyip çıktım ordan
Boşver canım kendi cehaletleri. Sen bu ay doktora git mutlaka. Çünkü internetten falan alsan gelmesi biraz sürebilir riske girme bekleyerek istersen.

Tm cnm çok sağolbide biz adetimin bıtigi geceden beri birlikte oluyoruz yumu kaçırmamak için eşim hergece sut içiyor keçi boynuzu özü yiyor muz tüketiyor bizde boyle
Canım her gece deneyerek oğlu olanda oldu hatta eski topikte bi arkadaş yazmıştı rumuzu aklıma gelseydi etiket yapar sorardık. Ama eğer yöntemi denemek istiyorsan biliyorsun cinsel perhiz ve korunmasız tek ilişki oluyor yumurta çatladığında. Ve Y kromozomlarının vücutta 3 güne kadar yaşayabildiğini tekrar hatırlatayım canım. Ne tür bi yol izlemek istersen bunları göz önünde bulundur.

Canım sen 2 aydır vücuduna dış müdahalede bulunduğun için bundan adet döngünde etkileniyor. Stres de yaptın kendine bu da büyük etken oldu. Bu ayı kafan rahat olarak geçirmeye çalış canım.
Aynen öyle yapicam cnm bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah bu ay

Evet cnm bi 15 güne kadar hergece olmayı düşünüyorum yanı kizda erkekte nasip kısmet AllAh hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…