- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.041
Cnm burda eczanelerde test yokki bi kere gittim ovulasyon testi istedim o nedir diye bnmle dalga geçtilerCanım teste de başla istersen. Ama akıntı başladıktan 2-3 gün sonra çatlıyor genellikle yumurta.
Havuç yemeye devam canımAyyy kızlar ben soğan kuru yaptım iftarda bi yudum içtim çok affeersiniz neredeyse kusacaktim kokusu bile midemi bulandiriyordu yanı o iş kaldı sogan küru dışında başka kurler varmı yumlar gelişip cat olması için
Kuru incirmi cnm nasıl yapılıyor o kurHavuç yemeye devam canım
Bir de incir kürü var bende onları yapıyorum başladım hatta tüketmeye.
Eczacı da ovulasyon testinin ne olduğunu bilmiyorsa diyecek kelime bulamıyorum. Dalga geçilmesi gereken durumda olanlar onlar aslında. Canım sen istersen bu ay doktora sadece yumurta takibine git. Akıntın hangi renk?Cnm burda eczanelerde test yokki bi kere gittim ovulasyon testi istedim o nedir diye bnmle dalga geçtiler
Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.Kuru incirmi cnm nasıl yapılıyor o kur
Beyaz renkte koyu kivamda cnm takibe gitmeyi düşünüyorum bendeEczacı da ovulasyon testinin ne olduğunu bilmiyorsa diyecek kelime bulamıyorum. Dalga geçilmesi gereken durumda olanlar onlar aslında. Canım sen istersen bu ay doktora sadece yumurta takibine git. Akıntın hangi renk?
Tm sağol cnm bide genelde bnm adetim bitikten sonra hep akıntım başlar ama yumun ne zaman catladigini anlayamıyorumÖnce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.
Canım şeffafa dönüşmedikçe çatlamamıştır. Doktor Banu çiftçinin yumurtanın çatlamasını anlattığı çok güzel videolar var YouTube da. Mutlaka izle. Videolarla göstererek anlatıyor. Akıntını anlamana yardımcı olur.Beyaz renkte koyu kivamda cnm takibe gitmeyi düşünüyorum bende
Kız gerçekten ovulasyon testi istedim o nedir diye biribrlerine baktılar gebelik testi var dedi bende tm diyip çıktım ordanEczacı da ovulasyon testinin ne olduğunu bilmiyorsa diyecek kelime bulamıyorum. Dalga geçilmesi gereken durumda olanlar onlar aslında. Canım sen istersen bu ay doktora sadece yumurta takibine git. Akıntın hangi renk?
Canım sen 2 aydır vücuduna dış müdahalede bulunduğun için bundan adet döngünde etkileniyor. Stres de yaptın kendine bu da büyük etken oldu. Bu ayı kafan rahat olarak geçirmeye çalış canım.Bide ben adetimin 13.günü yumlara gidip baktiracam herhangi bi ilaç kullanmadan kendiliğinden gelişme varmı yokmu diye ıki ay klomen kullandım onun yumlar üstünde kötü bi etkisi olmamıştır ıns bide bnm sol kasigimda keskin bi ağrı var akıntım da başladı acaba erkenmi yumurtluyorum ben eger öyleyse neden gec adet oluyorum
Canım bunun için ovulasyon testi yapman ya da doktorun sana bi zaman aralığı vermesi ve senin o aralıkta akıntını takip etmen gerekiyor.Tm sağol cnm bide genelde bnm adetim bitikten sonra hep akıntım başlar ama yumun ne zaman catladigini anlayamıyorum
Tm cnm çok sağolbide biz adetimin bıtigi geceden beri birlikte oluyoruz yumu kaçırmamak için eşim hergece sut içiyor keçi boynuzu özü yiyor muz tüketiyor bizde boyleCanım şeffafa dönüşmedikçe çatlamamıştır. Doktor Banu çiftçinin yumurtanın çatlamasını anlattığı çok güzel videolar var YouTube da. Mutlaka izle. Videolarla göstererek anlatıyor. Akıntını anlamana yardımcı olur.
Boşver canım kendi cehaletleri. Sen bu ay doktora git mutlaka. Çünkü internetten falan alsan gelmesi biraz sürebilir riske girme bekleyerek istersen.Kız gerçekten ovulasyon testi istedim o nedir diye biribrlerine baktılar gebelik testi var dedi bende tm diyip çıktım ordan
Çok doğru Cnm bakalım bu ay doktor takibi yapacam yani buay ara verecem dedim ama kendime hakim olamiyirum ne yapiyimCanım bunun için ovulasyon testi yapman ya da doktorun sana bi zaman aralığı vermesi ve senin o aralıkta akıntını takip etmen gerekiyor.
Salı günü adetin 13. Günu acaba ne zaman gideyimBoşver canım kendi cehaletleri. Sen bu ay doktora git mutlaka. Çünkü internetten falan alsan gelmesi biraz sürebilir riske girme bekleyerek istersen.
Canım her gece deneyerek oğlu olanda oldu hatta eski topikte bi arkadaş yazmıştı rumuzu aklıma gelseydi etiket yapar sorardık. Ama eğer yöntemi denemek istiyorsan biliyorsun cinsel perhiz ve korunmasız tek ilişki oluyor yumurta çatladığında. Ve Y kromozomlarının vücutta 3 güne kadar yaşayabildiğini tekrar hatırlatayım canım. Ne tür bi yol izlemek istersen bunları göz önünde bulundur.Tm cnm çok sağolbide biz adetimin bıtigi geceden beri birlikte oluyoruz yumu kaçırmamak için eşim hergece sut içiyor keçi boynuzu özü yiyor muz tüketiyor bizde boyle
Aynen öyle yapicam cnm bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah bu ayCanım sen 2 aydır vücuduna dış müdahalede bulunduğun için bundan adet döngünde etkileniyor. Stres de yaptın kendine bu da büyük etken oldu. Bu ayı kafan rahat olarak geçirmeye çalış canım.
Evet cnm bi 15 güne kadar hergece olmayı düşünüyorum yanı kizda erkekte nasip kısmet AllAh hakkımızda hayırlı olanı nasip etsinCanım her gece deneyerek oğlu olanda oldu hatta eski topikte bi arkadaş yazmıştı rumuzu aklıma gelseydi etiket yapar sorardık. Ama eğer yöntemi denemek istiyorsan biliyorsun cinsel perhiz ve korunmasız tek ilişki oluyor yumurta çatladığında. Ve Y kromozomlarının vücutta 3 güne kadar yaşayabildiğini tekrar hatırlatayım canım. Ne tür bi yol izlemek istersen bunları göz önünde bulundur.
Canım akıntın başlamış olduğu için bence pazartesi git. Haftasonu da akıntını takip et. Aklıma başka birşey gelmiyor. Testin olsa testle bakardık ama korunmasız ilişkinde olmuş bence geciktirme doktora gitmeyi.Salı günü adetin 13. Günu acaba ne zaman gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?