- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.081
Yanlış yazmışım canım X yaşıyor iyiki fark ettin Y nin 1 gün yaşadığını X in 3 gün yaşadığını vurgulayacaktım hızlı yazınca yanlış olmuşCanım y kromozomu mu 3 gün yaşıyormuş bence x kromozomu 3 gün yaşar diye biliyorum
Canim ne guzel bir haber bu masallah.Rabbim saglikcakla kucagina nasip etsin inşallah oglusuna hamilesindirKızlar hamileyim allh isteyen herkese nasip etsin darısı burdaki tüm isteyenlerin başına insallh
Zahmet olmazsa neler yapmıştın iliski zmaanin nasildi biraz bahsedermisin deneyeceklere bilgi olsunKızlar hamileyim allh isteyen herkese nasip etsin darısı burdaki tüm isteyenlerin başına insallh
Inşallah cnm allh razı olsunCanim ne guzel bir haber bu masallah.Rabbim saglikcakla kucagina nasip etsin inşallah oglusuna hamilesindir
Cnm başta ph yuksek olan hazır sulardan içiyordum muz soda çok tükettim maydonoz ve soğan kürü uyguladım. Bu arada eşimde sabah akşam keçi boynuzu pekm3z içiyordu ayrıca 1 hayfa kurunude yaptım.cattan sonra deneme oldu bu arada bağadır bir deniyordukk.bu güne kısmet mis sevecenim çok yardımcı oldu hakkını ödeyemem allh razı olsun.bukadar allh isteyen herkese nasip etsin insallhZahmet olmazsa neler yapmıştın iliski zmaanin nasildi biraz bahsedermisin deneyeceklere bilgi olsun
Amin insallah canimm. Simdi sira oglus haberini almaktaCnm başta ph yuksek olan hazır sulardan içiyordum muz soda çok tükettim maydonoz ve soğan kürü uyguladım. Bu arada eşimde sabah akşam keçi boynuzu pekm3z içiyordu ayrıca 1 hayfa kurunude yaptım.cattan sonra deneme oldu bu arada bağadır bir deniyordukk.bu güne kısmet mis sevecenim çok yardımcı oldu hakkını ödeyemem allh razı olsun.bukadar allh isteyen herkese nasip etsin insallh
Gözün aydın, Rabbim gönlündekini nasib etsin.Kızlar hamileyim allh isteyen herkese nasip etsin darısı burdaki tüm isteyenlerin başına insallh
Amin inşallah. Test mi yaptın yoksa doktora mı gittin hamileliği kaçıncı günde öğrendinCnm başta ph yuksek olan hazır sulardan içiyordum muz soda çok tükettim maydonoz ve soğan kürü uyguladım. Bu arada eşimde sabah akşam keçi boynuzu pekm3z içiyordu ayrıca 1 hayfa kurunude yaptım.cattan sonra deneme oldu bu arada bağadır bir deniyordukk.bu güne kısmet mis sevecenim çok yardımcı oldu hakkını ödeyemem allh razı olsun.bukadar allh isteyen herkese nasip etsin insallh
Bir hafta kürü ne oluyoCnm başta ph yuksek olan hazır sulardan içiyordum muz soda çok tükettim maydonoz ve soğan kürü uyguladım. Bu arada eşimde sabah akşam keçi boynuzu pekm3z içiyordu ayrıca 1 hayfa kurunude yaptım.cattan sonra deneme oldu bu arada bağadır bir deniyordukk.bu güne kısmet mis sevecenim çok yardımcı oldu hakkını ödeyemem allh razı olsun.bukadar allh isteyen herkese nasip etsin insallh
Inşallah cnm herzaman ediyorumAmin insallah canimm. Simdi sira oglus haberini almaktahamilelerin duasi kabul olurmus bizede dua et
Yani bir ay sabah akşam keçi boynuzu pekmezini içti.Benim yumurtlama 1 hafta kalada keçi boynuzu kurunu uyguladık cnmBir hafta kürü ne oluyo
Test yaptım cnm adete 3.4 kala cnmAmin inşallah. Test mi yaptın yoksa doktora mı gittin hamileliği kaçıncı günde öğrendin
Inşallah cnm sağol allh isteyen herkese nasip etsin insallhGözün aydın, Rabbim gönlündekini nasib etsin.
Ben bu kuru bilmiyorum ondan sordun nasıl uygulanıyorYani bir ay sabah akşam keçi boynuzu pekmezini içti.Benim yumurtlama 1 hafta kalada keçi boynuzu kurunu uyguladık cnm
Canim doktora gittin mi ne kadarlikmis bide ilk ne zaman öğrendin adete 3 4 gun kala mi öğrendin ilkTest yaptım cnm adete 3.4 kala cnm
Tm cnm anladım önemli değıl nasibimzde ne varsa o olur rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesinCanım her gece deneyerek oğlu olanda oldu hatta eski topikte bi arkadaş yazmıştı rumuzu aklıma gelseydi etiket yapar sorardık. Ama eğer yöntemi denemek istiyorsan biliyorsun cinsel perhiz ve korunmasız tek ilişki oluyor yumurta çatladığında. Ve X kromozomlarının vücutta 3 güne kadar yaşayabildiğini tekrar hatırlatayım canım. Ne tür bi yol izlemek istersen bunları göz önünde bulundurPrensesim2016 canım bu şekilde yazmak istemiştim geçen yanlış Bilgi olmasın tekrar yazayım dedim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?