Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım her gece deneyerek oğlu olanda oldu hatta eski topikte bi arkadaş yazmıştı rumuzu aklıma gelseydi etiket yapar sorardık. Ama eğer yöntemi denemek istiyorsan biliyorsun cinsel perhiz ve korunmasız tek ilişki oluyor yumurta çatladığında. Ve X kromozomlarının vücutta 3 güne kadar yaşayabildiğini tekrar hatırlatayım canım. Ne tür bi yol izlemek istersen bunları göz önünde bulundur Prensesim2016 canım bu şekilde yazmak istemiştim geçen yanlış Bilgi olmasın tekrar yazayım dedim buraya

Zahmet olmazsa neler yapmıştın iliski zmaanin nasildi biraz bahsedermisin deneyeceklere bilgi olsun
Cnm başta ph yuksek olan hazır sulardan içiyordum muz soda çok tükettim maydonoz ve soğan kürü uyguladım. Bu arada eşimde sabah akşam keçi boynuzu pekm3z içiyordu ayrıca 1 hayfa kurunude yaptım.cattan sonra deneme oldu bu arada bağadır bir deniyordukk.bu güne kısmet mis sevecenim çok yardımcı oldu hakkını ödeyemem allh razı olsun.bukadar allh isteyen herkese nasip etsin insallh

Amin insallah canimm. Simdi sira oglus haberini almaktahamilelerin duasi kabul olurmus bizede dua et

Son düzenleme:
Amin inşallah. Test mi yaptın yoksa doktora mı gittin hamileliği kaçıncı günde öğrendin

Bir hafta kürü ne oluyo

Tm cnm anladım önemli değıl nasibimzde ne varsa o olur rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…