Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayy inşallah hala topictedir..bı topic de bölündü hiç iyi olmadı..

Topik sacma sapan nedenlerden bölündü ona yanarim
Canım banada bakarmısın sana zahmet ne takvimi bu
Son adet tarihinin baslama ve bitişini yaz kac gün sürdüğünü.Ayrica temizlendigi gun cok onemli hic leke gelmeyen gunu bitiş olarak yazacaksin

Sadece kafamı karıştıran seyler var ben adet olmadan önce gece eşimin ısrarı üzerine birliktelik oldu ama ilk birleşme değilse ikinci birlesşme içerde oldu ilki eşimin rahatsızlığından ötürü dışarı oldu üstü kapalı. Anlatmaya çalışıyorum inşallah anladınız tabi ben boşalacağını bekleöıyordım hemen kalkıp lavaboda yıkandım falan adet öncesı de olsa hamile olma ihtimalı var

Neyse ertesi sabah gün boyu yumurta akını gördüm kızlar ve gecesı adet oldum testim de yoktu ikinci birliktelik olduğu için hamilelik şansı bile olsa erkek Bebek için çok riskli ya böyle yumurtlama olurmu acaba

Kizlar hepinize merhaba.. mubarek kadir gecesinde yapicaginiz dualar kabul olsun.
Rabbim hepimize gonlumizde olani nasip eylesin.
Kardesim 2 gun once ruyasinda bana sutlac ikram etmis bende yemisim. Bu gun soyledi ne anlama gelir bileniniz varmi arkadaslar.

Kizlar hepinize merhaba.. mubarek kadir gecesinde yapicaginiz dualar kabul olsun.
Kardesim 2 gun once ruyasinda bana sutlac ikram etmis bende yemisim. Bu gun soyledi ne anlama gelir bileniniz varmi arkadaslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…