Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cümlemizden canım benim
Kaç yıldır uğraşıyorsun sabırla,kararından yolundan vazgeçmedin .Dilerim emeğinide alırsın .Hakkım helal hoş olsun .

Ya kızlar burda bir arkadaş takvime bakıyordu geçen aylarda yazmıştı ama benimki tutmadı ya bu ay hangi günleri değerlendirsem diye ona birösorcaktım kimdi o ya

Hadi kızlar sıra sizde 1 12ha nin yapılan testleri paylaşıldı
Sizde hamiş kalın artık girmiyecem ilk sayfaya bilgileri verip kabuğuma çekilecem

Kızlar 14. Gün olayına ne diyorsunuz tam yumurtlama oluyor dimi şu pis çin takvimi kafamı karıştırmasa deneyecem walla
Kişiye göre değişiyor. İllaki 14 gün diye bişey yok. Mesela kaç gün arayla adet oluyorsun .
Ben 25 gün arayla olduğum için benim 11 ila 13 gün arası yumutlamam oluyor.

29-30 gün arayla oluyorum mesela dün sancım vardı hafiften ama bugün sanırım çatladı o 2 parmak arasında sünen bişey geldi bugün 14. Gün hatta şimdi 15 oldu sizce nedir

Ayrıca kızımdan sonra 1 düşük yaşadığımda sağlam olsun çatlamış olsn diye 16. Gün hamile kalmıştım geç döllenme dedi doktor tüm takvimlere göre erkek olan bebiş sanki düştüğünde anladım kızdı onun için kaçırmasam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…