- 1 Haziran 2018
- 525
- 781
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.141
Canım bana bakarmısın bu ay 19 haziran beklenen adetim.25 gün arayla oluyorum. 5 gün sürüyoCanim ben bakiyorum :) Bu takvim bi bende var kocakari takvimi .Insallah bende bu takvime denk getiricem
O zaman ben bitince yazayımTopik sacma sapan nedenlerden bölündü ona yanarim
Son adet tarihinin baslama ve bitişini yaz kac gün sürdüğünü.Ayrica temizlendigi gun cok onemli hic leke gelmeyen gunu bitiş olarak yazacaksin
Tamam canimO zaman ben bitince yazayım
10 12 14 haziran bunlar erkek gunun ister 3u yap ister 2si onerim 1indd yapman27 mayıs başlama tarihi normalde 4-5 gün sürüyor ama hiç leke gelmeyen tarih 2 haziran
14 e kadar vakit var yani yumurtlama bitmiş oluyorda ama anladım canım saol en azından erkek günüm varmış:)) bu ay kalırsam yazcam hemen10 12 14 haziran bunlar erkek gunun ister 3u yap ister 2si onerim 1indd yapman
Anladım cnmEvet canlar adet oldum bugün 2 hatta 2.5 gün oldu :)
Bilmiyorum ki Cnm AllAh hayra çıkarsın ıns3 kere gitmis intnretde bi sorun var bugun ozur
Merhaba ilk topikte vardım bi ara girmedim ikiye ayrılmış diğerinde takipteyim bunu da yeni gördüm benim günümede bakarmasın bu ay nasip olursa erkek bebek için çalışmalara başlıycaz 4 haziran adet başlangıcı 10 haziran bitiş bugün temizlendimTopik sacma sapan nedenlerden bölündü ona yanarim
Son adet tarihinin baslama ve bitişini yaz kac gün sürdüğünü.Ayrica temizlendigi gun cok onemli hic leke gelmeyen gunu bitiş olarak yazacaksin
Merhaba canim bugün hic kanaman oldumu.leke bile olsa bitis bugun olmazMerhaba ilk topikte vardım bi ara girmedim ikiye ayrılmış diğerinde takipteyim bunu da yeni gördüm benim günümede bakarmasın bu ay nasip olursa erkek bebek için çalışmalara başlıycaz 4 haziran adet başlangıcı 10 haziran bitiş bugün temizlendim
Can'ım biraz gayret etmelisin 100 bile okusa yetişir ben demin 200 okudum kaldı 200 Onur'da yarın kendını zorlayıp bitirmeye çalışacağım Rabbim cabamıza göre nasip eder belki nekadar istekli olursan okadar çabuk okunuyorOkuduğunuz salati tefriciyeler ne durumda kim ne kadar okudu ben yetistiremeyecem gibi 150 tane okudum şimdiye kadar
Yok canım bugün hiç gelmediMerhaba canim bugün hic kanaman oldumu.leke bile olsa bitis bugun olmaz
Cnm ben 552 tane okudum kaldi 81 bu mubarek gunde bitiririm insl.Okuduğunuz salati tefriciyeler ne durumda kim ne kadar okudu ben yetistiremeyecem gibi 150 tane okudum şimdiye kadar
Çabalıyorum Cnm ıns bitireceğimCan'ım biraz gayret etmelisin 100 bile okusa yetişir ben demin 200 okudum kaldı 200 Onur'da yarın kendını zorlayıp bitirmeye çalışacağım Rabbim cabamıza göre nasip eder belki nekadar istekli olursan okadar çabuk okunuyor
Amin cnm allah kabul etsin inşallah@Ceymiceyn canim ben " 633 " tane. Salati tefriciyeyi bitirdim teslim ediyorum..
Bu muberek gunde hepimizin ismini anarak dua ediyorum.
Boyle guzel bir duayi sizinle beraber okudugum icinde cok mutluyum.
Iyiki varsiniz kizlar..
Rabbim hepimize tatli bir oglus nasip eylesin.
Dualarimiz kabul olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?