Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Topik sacma sapan nedenlerden bölündü ona yanarim

Son adet tarihinin baslama ve bitişini yaz kac gün sürdüğünü.Ayrica temizlendigi gun cok onemli hic leke gelmeyen gunu bitiş olarak yazacaksin
Merhaba ilk topikte vardım bi ara girmedim ikiye ayrılmış diğerinde takipteyim bunu da yeni gördüm benim günümede bakarmasın bu ay nasip olursa erkek bebek için çalışmalara başlıycaz 4 haziran adet başlangıcı 10 haziran bitiş bugün temizlendim

Merhaba canim bugün hic kanaman oldumu.leke bile olsa bitis bugun olmaz

Okuduğunuz salati tefriciyeler ne durumda kim ne kadar okudu ben yetistiremeyecem gibi 150 tane okudum şimdiye kadar
Can'ım biraz gayret etmelisin 100 bile okusa yetişir ben demin 200 okudum kaldı 200 Onur'da yarın kendını zorlayıp bitirmeye çalışacağım Rabbim cabamıza göre nasip eder belki nekadar istekli olursan okadar çabuk okunuyor

Amin cnm allah kabul etsin inşallah

@Ceymiceyn canım 633 salatı tefriciye yı okuudum sana teslim ediyorum Rabbim tez vakitte hepimize katından hayırlı sağlıklı Salih oğullar nasip etsın bu mübarek Kadir gecesinde bitirmenin mutluluğu ve Rabbimden istememin şansına sahip olduğum için çok mutluyum bunada şükür biz elimizdn geleni yaptık Rabbim sen gönlümüzden geçenleri nasip et "kun fe yekün" sadece senin Ol demenle olacak mucizelere ihtiyacımız var Rabbim bizlerede bu Kadir gecesınde dua etmeyi nasip ettin kabulü olunca şükür duası etmeyi de nasip et inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…