Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım sen vazgeçtin sanırım tamamen bebek işinden
Hakkında güzel ve hayırlı olan olsun
Rabbim kızlarına sağlık versin
Vazgeçtim canım evet
Karar verince kendi kendimi çok güzel ikna ettim zorluklarına

İlk zamanlar kabullenemedim cok üzüldüm ama şimdi kabullendim bu durumu kafam çok rahat

Fsh sonucum 14 çıkmış
Dr menopoz görünmüyor bebek düşünüyorsan elini çabuk tut dedi
Bebek istemiyorum sadece düzenli adet olmak, menopoza girmek istemiyorum dedim
Daha uzun yıllar adet olursun ,tahlil sonucuna göre yumurta kaliten düşmüş rezerv azalmış dedi
Duymak istediğimde buydu :)
Tedavisiz hamile kalamazmisim :)))))

Erkek bebek icin ovulasyon testi falan diyet neler yapmıştı abla tabi gerçi ne yapsan da nasibinde olan oluyo rabbim.onceligimizi saglikli evlat versin sonrasi hayirli ve gönlümüzden gecen olur insallah
Burda yazan herşeyi beraber konuşmuştuk
Yüzyüze görüşursek sorarım neler yaptığını
Pek uyguladığını düşünmüyom ama

Gercektende cnm yazini okurken cok rahatladim allah razi olsun senden bu surecte beni yanliz birakmadiniz allah razi olsun sizlerden herserde vardir bi hayir rabbim yardimcimiz olsun diyecek bisey bulamiyorum artik kendime soz geciremiyorum allah akil fikir versin bana

Insallh cnm allah razi olsun cok sukur saglik problemi yok zamani var demekki daha tiroidim var bu da engel biraz ilacimida iciyorum ama yinede fayda etmiyo herhalde

Canım her zaman hakkımızda hayırlısı dedik
Ötesi yok zaten tevekkül olduktan sonra
Biz istiyoruz ama belki asi olacaktı üzecekti, belki sakat olacaktı üzülecektik
Rabbim kızlarına güzel ömür, salih saliha sağlıklı evlatlar versin
Rahatlama hissi de çok iyi olmuş
Aslında insan bi belirsizlikten çıkınca önünü görüp rahatlıyor

Canım can-ı gönülden söylüyorum inanmaya devam et, dua et ama ilaçlarla kendini daha fazla yıpratma
Bir yere fayda etseler başka bi yeri bozuyorlar
Sen en azından bir iki ay ilaçsız deneme yap
Gel buraya yaz içini dök
Ama ilaçtır, doktordur en azından bir ay uzak kal
Kafanı dinle
İnşaAllah herşey çok güzel olacak

Dun cinsiyet icin doktora gittim 4. Kizim geliyomus 14 haftalik nasipte erkek bebek yokmus demekki kimseye soylemek istemiyorum simdi a buda mi kiz tuh bida yaparmisin sorulari pisikolojimi bozuyo ne kadar saklarsam o kadar iyi
Hic üzülme canım.senin yerinde olmak isteyen evlat kokusunu duymayan anneler var.sen bunları düşün.o ağzına geleni konuşanları değil.İnşallah ne gönlünden geçiyorsa hayatında o olsun.bak tanrım sana 4tane melek vermiş.benimde kızım var.sırf baskı yüzünden bende bazen bunalıyorum.ama sen Allahi hatırla.bilki bu senincin en hayırlısı ..

Alla

Ne yaparsak yapalim boş aslında.
Bizimkisi bir umut belki olur falan ama kismette ne varsa o oluyor inan bu yöntemlerin hepsini de denesen yine aynı olacakti.
Hani bir hikaye var kadinin oğlu uçakla yolculuk yapacakmış, kadin o gece rüyasında uçağın düştüğünü görüp oğlunu ertesi gün bırakmamış gitme falan sonra uçak düşer düşmez haberler son dk yayin yayin yapinca kadin dönüp ogluna bak gördünmü ıyiki bırakmadım seni demesine kalmadan oğlu da o sırada kalp krizi geçirip ölmüş
Dun cinsiyet icin doktora gittim 4. Kizim geliyomus 14 haftalik nasipte erkek bebek yokmus demekki kimseye soylemek istemiyorum simdi a buda mi kiz tuh bida yaparmisin sorulari pisikolojimi bozuyo ne kadar saklarsam o kadar iyi
aslinda.
Bazı şeylerin vaktini oluruunu değiştiremiyoruz kadermizde olan yine bizim oluyor.
Sana şimdi üzülme bilmem ne diyemem muhakkak gönül farkli olanı istediği için üzülür umarim cabuk toplanır evlatlarına sımsıkı sarılırsın.
Sana edebileceğim en güzel dua Rabbim eşinle evlatlarınla guzel yarınlar nasip etsin birgün ıyiki kızlarım oldu diyebileceğin günler gelir.

Sana söylesek hepsi boş biliyorum.bende 3.kizima hamileyim ama 14 haftada çok erken bir hafta bu haftalarda yanlışlık çok oluyor 2 hafta sonra başka bir doktora git insallh gönlündeki olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…