- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.521
Vazgeçtim canım evetCanım sen vazgeçtin sanırım tamamen bebek işinden
Hakkında güzel ve hayırlı olan olsun
Rabbim kızlarına sağlık versin
Burda yazan herşeyi beraber konuşmuştukErkek bebek icin ovulasyon testi falan diyet neler yapmıştı abla tabi gerçi ne yapsan da nasibinde olan oluyo rabbim.onceligimizi saglikli evlat versin sonrasi hayirli ve gönlümüzden gecen olur insallah
Gercektende cnm yazini okurken cok rahatladim allah razi olsun senden bu surecte beni yanliz birakmadiniz allah razi olsun sizlerden herserde vardir bi hayir rabbim yardimcimiz olsun diyecek bisey bulamiyorum artik kendime soz geciremiyorum allah akil fikir versin banaCanım çevrende kimse yok mu sana akıl verebilen ya da doktorun seni karşına alıp konuşmadı mı?
Biz senle hemen hemen aynı süredir deneme yapıyoruz
Bu süre zarfında sen kaç defa doktora gittin kaç kere ilaç kullandın kaç kere kendini hem psikolojik hem de bedenen yıprattın hatırlamıyorum bile
Ama ben 3 kere gittim
Birinde gençsiniz kafana takma dedi yolladı
İkinci de ameliyat olmam gerektiğini öğrendim
Üçüncü de hala hamile kalamamama rağmen yaşınız genç stres yapmayın 6 ay daha deneyin olmazsa eşini bi teste yollarız dedi
Övmek için demiyorum ama bu doktor amerikada türkiyeden gelen ünlüleri doğurtan, gazetelere çıkan önemli ameliyatlar yapmış deneyimli bi doktor.
Bana bi kere bile ilaç vermedi, bi kere bile aşılama vb. Kelimesi geçirmedi
Bi kere evladın oldu sonra neden olmasın stres yapma, vakti vardır denemeye devam et dedi.
Senle biz aynı durumdayız tüm bunları sana örnek olsun diye yazıyorum
Kendine bu kadar yüklenme daha 20 yaşındasın biraz hayatın tadını çıkar
Olmazsa da olmaz ne yapalım belki hakkımızda hayırlsı budur bizim en azından bi evladımız var, hiç olmayanlar ne yapsın...
Bende senin yaşadıklarını yaşadım birlikte kimyasal gebelik geçirdiğim arkadaşım vardı ikimizinde yaşıt kızlarımız olan
Onun oğlu kucağında şuan ben sonra bi kimyasal gebelik daha geçirdim
O bebeği görmek zor geliyor ama diyorum ki hayırlısı böyleymiş
Her sabah görümcemin bebeğinin resimleri ile uyanıyorum
Yeni doğum yaptı hergün resim atıyor bize
Zor geliyor ama sabretmeye çalışıyorum
Sende eşinde iyisiniz doktora gittin bi sorunun yok
Yaşın genç
Daha önünde uzun yıllar var boy boy çocuklarının olabileceği
Bence artık ne kafana göre ilaç iç, ne de aşılama yaptır
Psikoloğa git yaşadıklarını anlat
İçinden at
İyi bi psikoloji ile hem kolay hamile kalırsın
Hem iyi bi gebelik geçirirsin
Hem de güzel evlat yetiştirirsin
Nolur bunları bi dost tavsiyesi olarak al
Çünkü bende bunları yapıyorum ve çok şükür inanılmaz rahatlıyor insan
Insallh cnm allah razi olsun cok sukur saglik problemi yok zamani var demekki daha tiroidim var bu da engel biraz ilacimida iciyorum ama yinede fayda etmiyo herhaldeBende iyiyim çok şükür
Çok şükür kalp atışını duymuşsun inşallah hayırlısıyla cinsiyetide gönlüne göre olur
Benim bir arkadaşın iki kızı vardı aşırı derecede erkek bebek istiyordu
Sadece sağ yumurtaligi var..beraber denemelere başlamıştık ..sonra o hamile kaldı kızı olacakmış çok üzgün
Sanki dünyanın sonumu Allah vermiş çok şükür sağ salim doğsun kucağına al ondan daha kıymetli ne var
Gerçi onun eşi yüzünden erkek bebek takıntısı
Allah kocaninda evladında hayırlısını versin
Hayırlısı canım
Daha çok gençsin ..sağlık problemin olmasın ,zamanı geldiğinde rabbim verecektir bebeğinide insallah
Et muz gibi yiyecekler canımArkadaslar alkali beslenenler ne yiyip iciyorsunuz kafam karisti iyice beni bir aydinlatin
merhaba 3-4 yıl sonrası için de plan yapabiliyo musunuzKızın doğru çıkıyor.Ama bu bebeginde biraz çelişkili kaldım .kasım ayı onu erkek .Ama sonu kız canım.yani 13ne kadar erkek .13den 27ne kadar kız.İnşallah hayırlı sağlıklı oğlun olur
Tabiiki))merhaba 3-4 yıl sonrası için de plan yapabiliyo musunuz
Bende bilgileri versem, tahmin yürütür musunuz ?Tabiiki))
Tabiiki buyrunBende bilgileri versem, tahmin yürütür musunuz ?
Canım her zaman hakkımızda hayırlısı dedikVazgeçtim canım evet
Karar verince kendi kendimi çok güzel ikna ettim zorluklarına
İlk zamanlar kabullenemedim cok üzüldüm ama şimdi kabullendim bu durumu kafam çok rahat
Fsh sonucum 14 çıkmış
Dr menopoz görünmüyor bebek düşünüyorsan elini çabuk tut dedi
Bebek istemiyorum sadece düzenli adet olmak, menopoza girmek istemiyorum dedim
Daha uzun yıllar adet olursun ,tahlil sonucuna göre yumurta kaliten düşmüş rezerv azalmış dedi
Duymak istediğimde buydu :)
Tedavisiz hamile kalamazmisim :)))))
Canım can-ı gönülden söylüyorum inanmaya devam et, dua et ama ilaçlarla kendini daha fazla yıpratmaGercektende cnm yazini okurken cok rahatladim allah razi olsun senden bu surecte beni yanliz birakmadiniz allah razi olsun sizlerden herserde vardir bi hayir rabbim yardimcimiz olsun diyecek bisey bulamiyorum artik kendime soz geciremiyorum allah akil fikir versin bana
Ben sana kızmı demiştim?Dun cinsiyet icin doktora gittim 4. Kizim geliyomus 14 haftalik nasipte erkek bebek yokmus demekki kimseye soylemek istemiyorum simdi a buda mi kiz tuh bida yaparmisin sorulari pisikolojimi bozuyo ne kadar saklarsam o kadar iyi
Hic üzülme canım.senin yerinde olmak isteyen evlat kokusunu duymayan anneler var.sen bunları düşün.o ağzına geleni konuşanları değil.İnşallah ne gönlünden geçiyorsa hayatında o olsun.bak tanrım sana 4tane melek vermiş.benimde kızım var.sırf baskı yüzünden bende bazen bunalıyorum.ama sen Allahi hatırla.bilki bu senincin en hayırlısı ..Dun cinsiyet icin doktora gittim 4. Kizim geliyomus 14 haftalik nasipte erkek bebek yokmus demekki kimseye soylemek istemiyorum simdi a buda mi kiz tuh bida yaparmisin sorulari pisikolojimi bozuyo ne kadar saklarsam o kadar iyi
Dun cinsiyet icin doktora gittim 4. Kizim geliyomus 14 haftalik nasipte erkek bebek yokmus demekki kimseye soylemek istemiyorum simdi a buda mi kiz tuh bida yaparmisin sorulari pisikolojimi bozuyo ne kadar saklarsam o kadar iyi[/QUOTEQUOTE allah uzun omurler versin canim kiz cocuklari cok tatli oluyor benimde uc kizim var birbirinden tatlilar bende istiyorum su an erkek evlat ama kafama takmiyorum hayirli ne ise onu verir rabbim
Canim rabbim hayirlisi ne ise onu veriyor rabbim benimde uc kizim var bende istiyorum erkek ama hayirlisi deyip istiyoruz rabbimden kizlar cok tatli oluyor bendede var uc tane
Sen alkali beslenme yumurtlama gunu onlari deneyerek mi olmustu denemeden mi
aslinda.Dun cinsiyet icin doktora gittim 4. Kizim geliyomus 14 haftalik nasipte erkek bebek yokmus demekki kimseye soylemek istemiyorum simdi a buda mi kiz tuh bida yaparmisin sorulari pisikolojimi bozuyo ne kadar saklarsam o kadar iyi
Sana söylesek hepsi boş biliyorum.bende 3.kizima hamileyim ama 14 haftada çok erken bir hafta bu haftalarda yanlışlık çok oluyor 2 hafta sonra başka bir doktora git insallh gönlündeki olur.Dun cinsiyet icin doktora gittim 4. Kizim geliyomus 14 haftalik nasipte erkek bebek yokmus demekki kimseye soylemek istemiyorum simdi a buda mi kiz tuh bida yaparmisin sorulari pisikolojimi bozuyo ne kadar saklarsam o kadar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?