- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.541
Insallah cnm inaniyorum guzel gunler yakindir .Canım can-ı gönülden söylüyorum inanmaya devam et, dua et ama ilaçlarla kendini daha fazla yıpratma
Bir yere fayda etseler başka bi yeri bozuyorlar
Sen en azından bir iki ay ilaçsız deneme yap
Gel buraya yaz içini dök
Ama ilaçtır, doktordur en azından bir ay uzak kal
Kafanı dinle
İnşaAllah herşey çok güzel olacak
Allah bagislasin cnm saglikla kucagina al insDun cinsiyet icin doktora gittim 4. Kizim geliyomus 14 haftalik nasipte erkek bebek yokmus demekki kimseye soylemek istemiyorum simdi a buda mi kiz tuh bida yaparmisin sorulari pisikolojimi bozuyo ne kadar saklarsam o kadar iyi
4 sene oldu hatırlamıyorm su an gebelik düşünüyorum yine aceba tahminen bu ay ne olur aralıgın 4 u ovlsyon günüm büyük ihtimalNisanın kaçı son adetiniz
Adet tarihi doğum tarihi ovulasyon yazın4 sene oldu hatırlamıyorm su an gebelik düşünüyorum yine aceba tahminen bu ay ne olur aralıgın 4 u ovlsyon günüm büyük ihtimal
Canım takvim maya takvimi ama hesaplamayı doğru yapmak lazımKizlar hepinize cok tesekkur ederim biliyorum hepimiz ayni duygulari yasiyoruz insallah hepiniz bi gun sagliklica erkek evlatlarinizi kucagina alirsiniz ben bundan sonra artik yeter diycem doktor bile 28 yasinda 4. Gebelik birak artik gebelik dusunme dedi bu cocuklarini buyut herkes farkli bisey soyleyecek yanidaki hemsire erkek bebek senin icin demekki hayirli degil diyo ben daha bisey demeden bende keske yo kiz bebek icin yaptim demek isterdim onlar bile bu kadar konustuguna gore cevremdekiler hic susmazBilgiler canim senin takvime gore vede bikac arkadasin nup tahmini kizdi sen bu takvimi bizimlede paylassana
Canım benim biliyorum sen aslında en çok milletin çenesinden çekindiğin için böyle hissediyorsun anlıyorum haklısınKizlar hepinize cok tesekkur ederim biliyorum hepimiz ayni duygulari yasiyoruz insallah hepiniz bi gun sagliklica erkek evlatlarinizi kucagina alirsiniz ben bundan sonra artik yeter diycem doktor bile 28 yasinda 4. Gebelik birak artik gebelik dusunme dedi bu cocuklarini buyut herkes farkli bisey soyleyecek yanidaki hemsire erkek bebek senin icin demekki hayirli degil diyo ben daha bisey demeden bende keske yo kiz bebek icin yaptim demek isterdim onlar bile bu kadar konustuguna gore cevremdekiler hic susmazBilgiler canim senin takvime gore vede bikac arkadasin nup tahmini kizdi sen bu takvimi bizimlede paylassana
Canım bayağı da sürmüş gelir inşAllah yakındaInsallah cnm inaniyorum guzel gunler yakindir .kan pihtilasma sonucum hayirlisiyla ciksa onuda gorseydik ins temiz cikar diye dua ediyorum gecen aradik bi 20 gun sonra arayin dedi neredeyse 2 ay olacak iste hala cikmadi bi turlu
Başka bebeğin varsa adet oldugun tarihi yazBilgiler
Canım bana da takvime bakarmısın
13.12.1984 Doğum tarihim
Adet başlangıcım her ayın 1 i ya da 3 ü
Yum zamanı 16.gün
Ama ben Nisa’n Mayıs gibi düşünebilirim
Bir de kız bebek istiyorum tabi herşeyin hayırlısı önemli olan
Hamile kaldigindaki tarihide yazarsan Canım daha ıyi yardımcı olurumBilgiler
Canım bana da takvime bakarmısın
13.12.1984 Doğum tarihim
Adet başlangıcım her ayın 1 i ya da 3 ü
Yum zamanı 16.gün
Ama ben Nisa’n Mayıs gibi düşünebilirim
Bir de kız bebek istiyorum tabi herşeyin hayırlısı önemli olan
Iyı aksamlar bnm bı oglum var ogluma 30 gunde bı adet olyordum tam 16 cı gun kalmstm o gce ondan once rmazandı ve kaynanamdaydım 5 gun olmamstı ve oradaykn bnden akıntı glmstı uzayan akıntı ıkı gn bnde kacrdm sanmstm orda oldgm ıcın ama ovulasyon testı kullnmanı onerırım test koyulatgında tekrar ertesı gn test yap ıkıncı czgı slınırse ılıskı olmalı bu sekılde okumstm buarada sıvaslısın sanırımCok soru soruyorum ama bide cinsel pehrizi sorabilir miyim
Bnada bakablırmısınz ltfennnnnnHamile kaldigindaki tarihide yazarsan Canım daha ıyi yardımcı olurum
Tabiiki buyrun.Bnada bakablırmısınz ltfennnnnn
10 ekım sat 34 gnde bı olyorum 29 u ovulasyon tarıhımdı sanırım bnu demek ıstedınızTabiiki buyrun.
Adet doğum tarihi.adet döngüsü ovulasyon
İlk çocuğunuza hamile kaldığınız adet tarihinide yazın10 ekım sat 34 gnde bı olyorum 29 u ovulasyon tarıhımdı sanırım bnu demek ıstedınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?