Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Insallah cnm inaniyorum guzel gunler yakindir . kan pihtilasma sonucum hayirlisiyla ciksa onuda gorseydik ins temiz cikar diye dua ediyorum gecen aradik bi 20 gun sonra arayin dedi neredeyse 2 ay olacak iste hala cikmadi bi turlu

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim biliyorum hepimiz ayni duygulari yasiyoruz insallah hepiniz bi gun sagliklica erkek evlatlarinizi kucagina alirsiniz ben bundan sonra artik yeter diycem doktor bile 28 yasinda 4. Gebelik birak artik gebelik dusunme dedi bu cocuklarini buyut herkes farkli bisey soyleyecek yanidaki hemsire erkek bebek senin icin demekki hayirli degil diyo ben daha bisey demeden bende keske yo kiz bebek icin yaptim demek isterdim onlar bile bu kadar konustuguna gore cevremdekiler hic susmaz Bilgiler canim senin takvime gore vede bikac arkadasin nup tahmini kizdi sen bu takvimi bizimlede paylassana

Canım takvim maya takvimi ama hesaplamayı doğru yapmak lazım

Canım benim biliyorum sen aslında en çok milletin çenesinden çekindiğin için böyle hissediyorsun anlıyorum haklısın
Ama bu senin hayatın, milletin ne dediğini boşver
Kimse sana ömründen bir anı bile geri veremez
Biz iki kız kardeşiz babam bende kızım oldu diye çok sevinmiş
Ama kız kardeşim doğduğunda intihar edicem ben demiş. Nedeni çevre baskısı...
Tabi aradan yıllar geçti birgün yakın arkadaşının oğlu babasına bıçak çekip zorla para isteyince eve gelmişti
İyiki benim sizler gibi kızlarım olmuş demişti
Bilemiyoruz işte hakkımızda hayırlısının ne olduğunu
Üzülme sana 4. Kez kız evlat veren Allah şüphesiz durumundan gafil değildir asla.
Yardımı da gelecektir.

Insallah cnm inaniyorum guzel gunler yakindir . kan pihtilasma sonucum hayirlisiyla ciksa onuda gorseydik ins temiz cikar diye dua ediyorum gecen aradik bi 20 gun sonra arayin dedi neredeyse 2 ay olacak iste hala cikmadi bi turlu
Canım bayağı da sürmüş gelir inşAllah yakında

C Cesaaa canım nasipten ötesi yok,kaderinize yazılan geliyor elli kollu sağlıklı gelsin bebeğin inş canım,cevreye de deki;ne güzel işte 4 kız evlat cenneti (tövbe yarabbim) garanti,erkek evladı olan düşünsün,SGK ya bağladım kendimi dersin. Miilete ben oluyorsa sinir oluyorum böyle tiplere

Bilgiler
Canım bana da takvime bakarmısın
13.12.1984 Doğum tarihim
Adet başlangıcım her ayın 1 i ya da 3 ü
Yum zamanı 16.gün
Ama ben Nisa’n Mayıs gibi düşünebilirim
Bir de kız bebek istiyorum tabi herşeyin hayırlısı önemli olan

Oğluna
Başka bebeğin varsa adet oldugun tarihi yaz

Cok soru soruyorum ama bide cinsel pehrizi sorabilir miyim
Iyı aksamlar bnm bı oglum var ogluma 30 gunde bı adet olyordum tam 16 cı gun kalmstm o gce ondan once rmazandı ve kaynanamdaydım 5 gun olmamstı ve oradaykn bnden akıntı glmstı uzayan akıntı ıkı gn bnde kacrdm sanmstm orda oldgm ıcın ama ovulasyon testı kullnmanı onerırım test koyulatgında tekrar ertesı gn test yap ıkıncı czgı slınırse ılıskı olmalı bu sekılde okumstm buarada sıvaslısın sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…