Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İlki dugunumden hemen sonra oldu adet bitti ardindan dugun ve hemen gebelik diger kizlarmda da oyle dikkat etmedim tarihlere filan uc kizdan sonra insan bi oglum olsun isiyorum bunun icin de nete baktim hayirlisi ile rabbimin taktiri

Canım sen vazgeçtin sanırım tamamen bebek işinden
Hakkında güzel ve hayırlı olan olsun
Rabbim kızlarına sağlık versin

Canım çevrende kimse yok mu sana akıl verebilen ya da doktorun seni karşına alıp konuşmadı mı?
Biz senle hemen hemen aynı süredir deneme yapıyoruz
Bu süre zarfında sen kaç defa doktora gittin kaç kere ilaç kullandın kaç kere kendini hem psikolojik hem de bedenen yıprattın hatırlamıyorum bile
Ama ben 3 kere gittim
Birinde gençsiniz kafana takma dedi yolladı
İkinci de ameliyat olmam gerektiğini öğrendim
Üçüncü de hala hamile kalamamama rağmen yaşınız genç stres yapmayın 6 ay daha deneyin olmazsa eşini bi teste yollarız dedi
Övmek için demiyorum ama bu doktor amerikada türkiyeden gelen ünlüleri doğurtan, gazetelere çıkan önemli ameliyatlar yapmış deneyimli bi doktor.
Bana bi kere bile ilaç vermedi, bi kere bile aşılama vb. Kelimesi geçirmedi
Bi kere evladın oldu sonra neden olmasın stres yapma, vakti vardır denemeye devam et dedi.
Senle biz aynı durumdayız tüm bunları sana örnek olsun diye yazıyorum
Kendine bu kadar yüklenme daha 20 yaşındasın biraz hayatın tadını çıkar
Olmazsa da olmaz ne yapalım belki hakkımızda hayırlsı budur bizim en azından bi evladımız var, hiç olmayanlar ne yapsın...
Bende senin yaşadıklarını yaşadım birlikte kimyasal gebelik geçirdiğim arkadaşım vardı ikimizinde yaşıt kızlarımız olan
Onun oğlu kucağında şuan ben sonra bi kimyasal gebelik daha geçirdim
O bebeği görmek zor geliyor ama diyorum ki hayırlısı böyleymiş
Her sabah görümcemin bebeğinin resimleri ile uyanıyorum
Yeni doğum yaptı hergün resim atıyor bize
Zor geliyor ama sabretmeye çalışıyorum
Sende eşinde iyisiniz doktora gittin bi sorunun yok
Yaşın genç
Daha önünde uzun yıllar var boy boy çocuklarının olabileceği
Bence artık ne kafana göre ilaç iç, ne de aşılama yaptır
Psikoloğa git yaşadıklarını anlat
İçinden at
İyi bi psikoloji ile hem kolay hamile kalırsın
Hem iyi bi gebelik geçirirsin
Hem de güzel evlat yetiştirirsin
Nolur bunları bi dost tavsiyesi olarak al
Çünkü bende bunları yapıyorum ve çok şükür inanılmaz rahatlıyor insan

Bilgiler buyuk ihtimal 4 Aralık’ta yumurtlama olacak geçen ay adet gününden 12.gun olmustu test işe takip ettim bu ay da adetime 12 ekleyince 4 Aralık oluyor su an adete yeni girdim adetten çıkınca doğan kürü ve incir kürü de kullanacam içim bi temizlensin be

Nisanın kaçı son adetiniz

Ben doktora gideyim diyorum diyet icin bazen de gimek istemiyorum rabbim ne verirse nasibimdir diyorum gideyim mi aceba doktorda arastirmadim hic sivas ta kim var bilmiyorum gideyim mi size sorayim

Iyiyiz canm sen nasilsin dün gece gördük vajinal canm kalp atışını da duydum şükür sen nasilsin
Bende iyiyim çok şükür
Çok şükür kalp atışını duymuşsun inşallah hayırlısıyla cinsiyetide gönlüne göre olur
Benim bir arkadaşın iki kızı vardı aşırı derecede erkek bebek istiyordu
Sadece sağ yumurtaligi var..beraber denemelere başlamıştık ..sonra o hamile kaldı kızı olacakmış çok üzgün
Sanki dünyanın sonumu Allah vermiş çok şükür sağ salim doğsun kucağına al ondan daha kıymetli ne var
Gerçi onun eşi yüzünden erkek bebek takıntısı
Allah kocaninda evladında hayırlısını versin
Hayırlısı canım
Daha çok gençsin ..sağlık problemin olmasın ,zamanı geldiğinde rabbim verecektir bebeğinide insallah

Erkek bebek icin ovulasyon testi falan diyet neler yapmıştı abla tabi gerçi ne yapsan da nasibinde olan oluyo rabbim.onceligimizi saglikli evlat versin sonrasi hayirli ve gönlümüzden gecen olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…