- 20 Kasım 2018
- 809
- 1.312
- 113
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.501
Kızlariniza adet bitimi ne zaman kaldiniz Rabbim gönlüne göre versinBende uç kiz annesiyim bende sizler gibi cok arastiriyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum
İlki adet biiti dugunum oldu snra gebelik oldu diger ikisinide hatirlamiyorumKızlariniza adet bitimi ne zaman kaldiniz Rabbim gönlüne göre versin
Canım sen vazgeçtin sanırım tamamen bebek işindenSelamlar canlarım
Napıyorsunuz :)
Size bakmaya gelmiştim bakiyim kızlardan hamile olan varmı diye
Cikoo bebeği gördün mü canım
Bide @suuuus 4716 seni merak ediyorum
Hayırlısıyla sende müjde verirsin inşallah
iwashereonce @Kizlarinin annecigi öpüyorum ikinizi de
Allah'a emanet olun
Doktor cinsiyet tahmini yapti mi canim?Bir kızım var hamileyim eşim erkek evlat istiyor rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin ins
Canım çevrende kimse yok mu sana akıl verebilen ya da doktorun seni karşına alıp konuşmadı mı?As.cnm beklemedeyim bende ama sanirim bnm bu ay yine olmafi adetime yallasik 10 gun vardir tahminen cunku dongum duzensiz bugun gidip ssglik ocaginda bi kandan baktirayim dedim ama yagmur oldugu icin gidemedim artik bu ayda olmassa onumuzdeki ay asilamaya gececez ins rsbbim yuzume gulerde asilamaya mecbur kalmayiz ama asilama yapssmda simdiden oda tutmayacak oda olmsyacak diye dusunmeye basladim bilmiyom bnm psikolojim alt ust olmus durumda simdilik
bizim bi akraba dogum yapti dun onun bebegini gordum gozlerim doldu zor tuttum kendimi artik nerede bebek gorsem hemen agliyorum rabbim hepimizin icindeki bu yAnan yangini sondursun inslh ben artik cok kotu hissediyorum kendimi
Hayırlısıyla inşAllah sağlıklı bi de oğlunuz olurArkadaslar konusmalar da pik diye bahsettiginiz nedir
18.01.1997 Doğum tarihim 23 Kasım 2018 bugün adete girdim duzensız oluyor 1 ay önce dusuk yaptım 2015 Nisan da kızıma son adet tarihimdi 2016 Ocak’ta kızıma Doğum yaptım tekrar gebelik düşünüyorum ıkı Dİr deniyorm tutmuyor bu ay da deniycem neye yatknmKıza yatkinsin canım
Nisanın kaçı son adetiniz18.01.1997 Doğum tarihim 23 Kasım 2018 bugün adete girdim duzensız oluyor 1 ay önce dusuk yaptım 2015 Nisan da kızıma son adet tarihimdi 2016 Ocak’ta kızıma Doğum yaptım tekrar gebelik düşünüyorum ıkı Dİr deniyorm tutmuyor bu ay da deniycem neye yatknm
Tesekkurler canimHayırlısıyla inşAllah sağlıklı bi de oğlunuz olur
Ovulasyon testindeki T ve C çizgilerinin eşit koyulukta ya da T çizgisinin C çizgisinden daha koyu olması durumudur.
İnşallah Tanrım sağlıklı hayırlı erkek bebek verir sizeBende uç kiz annesiyim bende sizler gibi cok arastiriyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Bende iyiyim çok şükürIyiyiz canm sen nasilsin dün gece gördük vajinal canm kalp atışını da duydum şükür sen nasilsin
Hayırlısı canımAs.cnm beklemedeyim bende ama sanirim bnm bu ay yine olmafi adetime yallasik 10 gun vardir tahminen cunku dongum duzensiz bugun gidip ssglik ocaginda bi kandan baktirayim dedim ama yagmur oldugu icin gidemedim artik bu ayda olmassa onumuzdeki ay asilamaya gececez ins rsbbim yuzume gulerde asilamaya mecbur kalmayiz ama asilama yapssmda simdiden oda tutmayacak oda olmsyacak diye dusunmeye basladim bilmiyom bnm psikolojim alt ust olmus durumda simdilik
bizim bi akraba dogum yapti dun onun bebegini gordum gozlerim doldu zor tuttum kendimi artik nerede bebek gorsem hemen agliyorum rabbim hepimizin icindeki bu yAnan yangini sondursun inslh ben artik cok kotu hissediyorum kendimi
Bende iyiyim çok şükür
Çok şükür kalp atışını duymuşsun inşallah hayırlısıyla cinsiyetide gönlüne göre olur
Benim bir arkadaşın iki kızı vardı aşırı derecede erkek bebek istiyordu
Sadece sağ yumurtaligi var..beraber denemelere başlamıştık ..sonra o hamile kaldı kızı olacakmış çok üzgün
Sanki dünyanın sonumu Allah vermiş çok şükür sağ salim doğsun kucağına al ondan daha kıymetli ne var
Gerçi onun eşi yüzünden erkek bebek takıntısı
Allah kocaninda evladında hayırlısını versin
Hayırlısı canım
Daha çok gençsin ..sağlık problemin olmasın ,zamanı geldiğinde rabbim verecektir bebeğinide insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?