- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.481
Sağol canım iyiyim elhamdülillah, şubat 5 i olabilir büyük ihtimal sezeryan zaten, hayırlısıyla bir an önce doğmasını çok istiyorum, zor geliyor bana artık hamilelik bel ağrım çok oluyo az iş yapıyım hemen yoruluyorum, çocuğu okula götürüyorum hemen pilim bitiyo, sağlıkla kazasız belasız doğum nasip etsin Rabbim inşallah, sen nasılsın nasıl gidiyor, gebelik varmıyenihamile canım nasılsın epeydir görüşemedik senin ne kadarın kaldı doğuma?
Ondanda ola bilir ya bendede olmuştuyeni evliyim bide henüz tam alışamadım zorlamadan dolayı yanma olduğunu düşünüyorum
Evet 5yildir istiyordum .Ama yarım kaldı sevincimhadi yaçok geçmiş olsun canım uzun zamandır istiyomusun yoksa
Hayırlı olsun cnm neler yaptınallahin izniyle erkek cnm.
Allah büyüktür canım üzme kendiniEvet 5yildir istiyordum .Ama yarım kaldı sevincim
Ahh canım Allah yardımcın olsunSağol canım iyiyim elhamdülillah, şubat 5 i olabilir büyük ihtimal sezeryan zaten, hayırlısıyla bir an önce doğmasını çok istiyorum, zor geliyor bana artık hamilelik bel ağrım çok oluyo az iş yapıyım hemen yoruluyorum, çocuğu okula götürüyorum hemen pilim bitiyo, sağlıkla kazasız belasız doğum nasip etsin Rabbim inşallah, sen nasılsın nasıl gidiyor, gebelik varmı
ALLAH razı olsunAllah büyüktür canım üzme kendini
Canım sende tarihlerini yaz bakayım sanadaSağol canım iyiyim elhamdülillah, şubat 5 i olabilir büyük ihtimal sezeryan zaten, hayırlısıyla bir an önce doğmasını çok istiyorum, zor geliyor bana artık hamilelik bel ağrım çok oluyo az iş yapıyım hemen yoruluyorum, çocuğu okula götürüyorum hemen pilim bitiyo, sağlıkla kazasız belasız doğum nasip etsin Rabbim inşallah, sen nasılsın nasıl gidiyor, gebelik varmı
Adetin 15günü bungunse eyer yarin birliktelik olsun.adetin 16gunu.doğum tarihini adet tarihini yazsinKIzlar yardım edeemisiniz testlere göre erkek bebek için ne zaman ilişki olmalı
Bir arkadaşın test
Daha çok erken bence t nin c den koyu olması lagzim sonra t açılınca ilişki olacakKIzlar yardım edeemisiniz testlere göre erkek bebek için ne zaman ilişki olmalı
Bir arkadaşın test
Selamlar canlarımKızlar hepinize merhaba epeydir yoktum
Soran arkadaşlarım teşekkür ederim iyiyim
@babymuckPrensesim2016 Kizlarinin annecigi
divinity
Biz sağlık sigortamızı değiştirdik ocaktan itibaren başkayacakmış bu yüzden bu ay ve aralık ayı ben deneme yapamayacağım
Deneme yapacak arkadaşların Allah yardımcısı olsun
Allah herkesin en güzel şekilde gönlüne göre versin
Cikoo canım Hayırlı olsun uzun zamandır sabrediyordun bekliyordun Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin gönlündekini
Sizler nasılsınız inşaAllah herşey yolundadır herkesin
Selamlar canlarım
Napıyorsunuz :)
Size bakmaya gelmiştim bakiyim kızlardan hamile olan varmı diye
Cikoo bebeği gördün mü canım
BidePrensesim2016 seni merak ediyorum
Hayırlısıyla sende müjde verirsin inşallah
iwashereonce Kizlarinin annecigi öpüyorum ikinizi de
Allah'a emanet olun
Sağol canım nasip bakalım Allahım nasip etsinde kız erkek artık önemsemiyorum ama erkek olursa güzel olur sağlıklı bi hamilelik nasip olsun ikimizede tez vakitteKızın doğru çıkıyor.Ama bu bebeginde biraz çelişkili kaldım .kasım ayı onu erkek .Ama sonu kız canım.yani 13ne kadar erkek .13den 27ne kadar kız.İnşallah hayırlı sağlıklı oğlun olur
Amin İnşallahSağol canım nasip bakalım Allahım nasip etsinde kız erkek artık önemsemiyorum ama erkek olursa güzel olur sağlıklı bi hamilelik nasip olsun ikimizede tez vakitte
As.cnm beklemedeyim bende ama sanirim bnm bu ay yine olmafi adetime yallasik 10 gun vardir tahminen cunku dongum duzensiz bugun gidip ssglik ocaginda bi kandan baktirayim dedim ama yagmur oldugu icin gidemedim artik bu ayda olmassa onumuzdeki ay asilamaya gececez ins rsbbim yuzume gulerde asilamaya mecbur kalmayiz ama asilama yapssmda simdiden oda tutmayacak oda olmsyacak diye dusunmeye basladim bilmiyom bnm psikolojim alt ust olmus durumda simdilikSelamlar canlarım
Napıyorsunuz :)
Size bakmaya gelmiştim bakiyim kızlardan hamile olan varmı diye
Cikoo bebeği gördün mü canım
BidePrensesim2016 seni merak ediyorum
Hayırlısıyla sende müjde verirsin inşallah
iwashereonce Kizlarinin annecigi öpüyorum ikinizi de
Allah'a emanet olun
İnşallah tez bir zamanda Tanrım sana yavrunu koklamayi nasip etsinAs.cnm beklemedeyim bende ama sanirim bnm bu ay yine olmafi adetime yallasik 10 gun vardir tahminen cunku dongum duzensiz bugun gidip ssglik ocaginda bi kandan baktirayim dedim ama yagmur oldugu icin gidemedim artik bu ayda olmassa onumuzdeki ay asilamaya gececez ins rsbbim yuzume gulerde asilamaya mecbur kalmayiz ama asilama yapssmda simdiden oda tutmayacak oda olmsyacak diye dusunmeye basladim bilmiyom bnm psikolojim alt ust olmus durumda simdilik
bizim bi akraba dogum yapti dun onun bebegini gordum gozlerim doldu zor tuttum kendimi artik nerede bebek gorsem hemen agliyorum rabbim hepimizin icindeki bu yAnan yangini sondursun inslh ben artik cok kotu hissediyorum kendimi
Amin allah razi olsun cnm rabbim hepimize nasip eder insalhİnşallah tez bir zamanda Tanrım sana yavrunu koklamayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?