Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Insallah canim omrum boyu yuzumu hic yere egdirmeyecek hayirli kizlarim olsun yeter ben onlarin haberini alinca uzulmuyorum cevre baskisi uzuyo insallah onlarda beni hic bi zaman uzmez
Senın yernde olmayı o kdar cok ıstrdm kı callahı 10 kızım olsa 10 tane daha ıstrdm tamm ınsan ıkısndende olsun ıstyor ama bnm dsuncem kız cocugu bambaska bn 2 cocktan baska ıstmezkn suan rabbm bna eger erkek nasıp edrse sonkez 3 u denıcm oda olmazssa vardr bı hyr drım cunku cok ıstyrm kız cocugu bu kız yumurtlma testı kullndm yum dan 3 gun once 2 gun once ve yum 10 saat kla oldu en son ılıskım son ilişkım ykın dye suphlıyım ondada pık oldu dye daha vrdr dsuncesıyle oldu ama bndada vardr bı hayr dmkkı

E
evet canim sivsliyi

Cinsiyeti belli peki

Bu ovulasyon testini yaparken cizgiler nasil olacak hangi koyulakta olacak hangi cizgi belirsizlesince yumurya catlaya donuyor bi bilgi verin birde bu yumurtlama testini yaparken diyet yaptiniz mi bi de erkkekler ne yemeli diye eklemek istiyorum yardimlarinizi bekliyorum canlarrr..

Alkali beslenmek leazim mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…