- 11 Haziran 2017
- 2.256
- 712
- 73
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.701
Yarın yumurtanız çatlar her haldeArkadaslar dun ve bugin ovulasyon year yaptim yorumlayabilir msnz lutfeen!!! Ustudeki dun yaptigi alti bugin yaptim
Bu durumda iliski ne zaman olmali...Yarın yumurtanız çatlar her halde
Bir daha test yapin yarın .eyer solgunlasirsa birliktelik olsun.ovulasyona çok yakınsınız.erkek bebek içinmi?Bu durumda iliski ne zaman olmali...
Bilgiler senin kızınmı vardı kendin içinde baktınmı tutuyormu bu takvimBir daha test yapin yarın .eyer solgunlasirsa birliktelik olsun.ovulasyona çok yakınsınız.erkek bebek içinmi?
Canım sen bana bakmışmıydın küçük kızıma buarada sabrına hayran kaldım bıkmadan herkese tek tek bakıyorsunBir daha test yapin yarın .eyer solgunlasirsa birliktelik olsun.ovulasyona çok yakınsınız.erkek bebek içinmi?
Cnm testin pik olmuş hiç sıvı tüketmeden 11 gibi bidaha yap siliklesme olursa ilişki olsun erkek bebek istiyorsan.Arkadaslar dun ve bugin ovulasyon year yaptim yorumlayabilir msnz lutfeen!!! Ustudeki dun yaptigi alti bugin yaptim
Bilgiler senin kızınmı vardı kendin içinde baktınmı tutuyormu bu takvim
Bilmiyorum canım yazan çok karistiriyorum.Canım sen bana bakmışmıydın küçük kızıma buarada sabrına hayran kaldım bıkmadan herkese tek tek bakıyorsunAllah razı olsun senden canım
Yazın bakayım kızınızaCanım sen bana bakmışmıydın küçük kızıma buarada sabrına hayran kaldım bıkmadan herkese tek tek bakıyorsunAllah razı olsun senden canım
Küçük kızıma 31 yaşında ocağın 15 de tek ilişkiyle hamile kaldım kesin kız diyeceksinYazın bakayım kızınıza
Doğum tarihini yazKüçük kızıma 31 yaşında ocağın 15 de tek ilişkiyle hamile kaldım kesin kız diyeceksin
Benimde 1 çıkmıştı doktor gebe değilsin demişti.Yani tabiki olmasada o kadar cok takmjyorum eskisi gibi kizlar gunler su gibi akip geciyor stres hic yok hepsini attim uzerimden psikolojim iyiye gidiyo kendimi toparlamaya calisiyorum bebek fikrinden uzak durmaya basliyorum yilbasina kadar korunayim diyorum bu ay kendi basima ilac kullandigim icin belki bi ihtimal tutmustur dedim ama 1 gibi bi deger yukselmez bence belim cok agriyo bu gunlerde haftaya adet olurum diye dusunuyorum bugun adetimin 29. Gunu
Beni tanıyan çevremdeki insanlar bilir cok cocuk yapmak yada sürekli cocuk istemek bana mantıklı gelmiyor cocuk doğurunca kimse sana altından yataklar sermiyir altına.Selam kizlar ben bugun tiroidime bide hcgye baktirdim kanda guatr 5 45 degerim doktor ilaclari kullanmaya devam et dedi hcg ise 1 cikti simdi bnm dorum bu 1 yukselirmi sizce adetim daha gecmedi haftaya yine kandan baktirayim diyorum daha onceki hcg degerlerim hepsi 0 yada 0.100 cikiyodu bu 1 cikti adetim henuz gelmedi gecmedi sizce adeti gectikten sonra yine kani tekrarliyayimmi @cikkodivinity @Ceymiceyn 5 54Kbr54 fikirleriniz onemli kizlar ve diger arkadaslar
Yazdıklarına katılıyorum canımCnm benimde troidim az calisiyo bense ilac iciyorum ama hcg 1 ise pek umitlenme ben birsey çıkacağını düşünmüyorum
Bazen hormonlardan midir yoksa adet yaklaşınca mi hcg deger 0 ila 1 gibi değişiklik gösteriyor die düşünüyorum genelde cogu hamilelik bekleyen topiklerde 2 ila 3 arasi cikanlar bile adete girdiler ben hormonlarsan kaynaklı die düşünüyorum ben senin hemen hamile kalabileceğini düşünmüyorum saglik sorunun olduğu için değil tabi.
Stresli degilim desende inanılmaz taktiğin için bu süre daha uzayacak gibi geliyor.
Bukadar isterken naail korunayım diyebilirsin ama bazı şeylerin olması istiyorsak bazı basamaklardan geçmemiz gerekiyor.
Bence senin icin birkac ay korunup vücudunun dinlenmesi gerekiyor ondan sonra korunmadan akışına bırakırsan cok kolay hamile kalicaksin ama vücuduna bu fırsatı vermiyorsun.
Cok kisi dedi ama 20 yaşında bir kızım olmasına rağmen biraz hayatını yaşa inan cocuk doğurmak cocuk yapmak bir marifet değil.
Senin hayatın var bir kadın kendi içinde birşeyler yapmalı bana gore.
Hamilelik dogum gece uykuları cocuk bakmak cok aman aman şeyler değil acısı zorluğu cok fazla.
Simdi diyeceksin ki cocuk olsada olmasada pek birşey yaptigim yok falan ama inan Bukadar gençken ve bir evladın varken 2.3 cocukla cok zorlanmak bir yere gitmek istesen onlarla uğraşmaktan eğlenememek disarda onlara birsey olacak die her dk etrafında perrvane olmaktan nasil yaşadığını anlayamiyo bile insan bu bile kendi hayatini yasamamk aslinda.
Son olarak belki diyebilirsin hani derler ya bekara kadin boşamak kolay lafı var sen hamilesin ama söylediğin şeyler farkli gibi düşünebilirsin.
Beni tanıyan çevremdeki insanlar bilir cok cocuk yapmak yada sürekli cocuk istemek bana mantıklı gelmiyor cocuk doğurunca kimse sana altından yataklar sermiyir altına.
27 yaşındayım 2.5 yaşında kizim var bu hamilelik kiz da olsa erkek de olsa Rabbim bilir tabi ama cocuk düşünmüyorum 2 evladını buyuteyim yetistireyim kendime vakit harcamak istiyorum.
Bence kendine zaman tani ve hersey cok guzel olacak cok uzun oldu okuyan herkesin gözlerine saglik
ında maşallah büyümüşler ve sorumluluklarını senin üzerinde cok az var bebeklik kadar yorucu olmuyor.Yazdıklarına katılıyorum canım
Ben hangi akla uyup bu yaşta 3. için bu kadar cabaladim acaba :)
Hoş rabbim verseydi asla yok demezdim ama şimdi niye vermedi diye karalar baglamiyorum ..3. bebek olunca ev düzeninde değişiklikler yapacaktım iki senedir erteliyordum
Artık ertelemiyorum hicbiseyi, önüme bakıyorum :))
Haklisin hormonlarin etkisinden olabilir cok sagol agzina saglik cvp verdigin icinCnm benimde troidim az calisiyo bense ilac iciyorum ama hcg 1 ise pek umitlenme ben birsey çıkacağını düşünmüyorum
Bazen hormonlardan midir yoksa adet yaklaşınca mi hcg deger 0 ila 1 gibi değişiklik gösteriyor die düşünüyorum genelde cogu hamilelik bekleyen topiklerde 2 ila 3 arasi cikanlar bile adete girdiler ben hormonlarsan kaynaklı die düşünüyorum ben senin hemen hamile kalabileceğini düşünmüyorum saglik sorunun olduğu için değil tabi.
Stresli degilim desende inanılmaz taktiğin için bu süre daha uzayacak gibi geliyor.
Bukadar isterken naail korunayım diyebilirsin ama bazı şeylerin olması istiyorsak bazı basamaklardan geçmemiz gerekiyor.
Bence senin icin birkac ay korunup vücudunun dinlenmesi gerekiyor ondan sonra korunmadan akışına bırakırsan cok kolay hamile kalicaksin ama vücuduna bu fırsatı vermiyorsun.
Cok kisi dedi ama 20 yaşında bir kızım olmasına rağmen biraz hayatını yaşa inan cocuk doğurmak cocuk yapmak bir marifet değil.
Senin hayatın var bir kadın kendi içinde birşeyler yapmalı bana gore.
Hamilelik dogum gece uykuları cocuk bakmak cok aman aman şeyler değil acısı zorluğu cok fazla.
Simdi diyeceksin ki cocuk olsada olmasada pek birşey yaptigim yok falan ama inan Bukadar gençken ve bir evladın varken 2.3 cocukla cok zorlanmak bir yere gitmek istesen onlarla uğraşmaktan eğlenememek disarda onlara birsey olacak die her dk etrafında perrvane olmaktan nasil yaşadığını anlayamiyo bile insan bu bile kendi hayatini yasamamk aslinda.
Son olarak belki diyebilirsin hani derler ya bekara kadin boşamak kolay lafı var sen hamilesin ama söylediğin şeyler farkli gibi düşünebilirsin.
Beni tanıyan çevremdeki insanlar bilir cok cocuk yapmak yada sürekli cocuk istemek bana mantıklı gelmiyor cocuk doğurunca kimse sana altından yataklar sermiyir altına.
27 yaşındayım 2.5 yaşında kizim var bu hamilelik kiz da olsa erkek de olsa Rabbim bilir tabi ama cocuk düşünmüyorum 2 evladını buyuteyim yetistireyim kendime vakit harcamak istiyorum.
Bence kendine zaman tani ve hersey cok guzel olacak cok uzun oldu okuyan herkesin gözlerine saglik
Banada gebelik yok dedi zaten cnm adet gunum gecmedigi icin oyle sandim benimkide bos bi umutBenimde 1 çıkmıştı doktor gebe değilsin demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?