- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.721
Canım yükselmeye 5’ten itibaren başlıyorSelam kizlar ben bugun tiroidime bide hcgye baktirdim kanda guatr 5 45 degerim doktor ilaclari kullanmaya devam et dedi hcg ise 1 cikti simdi bnm dorum bu 1 yukselirmi sizce adetim daha gecmedi haftaya yine kandan baktirayim diyorum daha onceki hcg degerlerim hepsi 0 yada 0.100 cikiyodu bu 1 cikti adetim henuz gelmedi gecmedi sizce adeti gectikten sonra yine kani tekrarliyayimmi @cikkodivinity iwashereonce @54Kbr54 fikirleriniz onemli kizlar ve diger arkadaslar
Hayir cnm gecmedi bekleyip gorecez tessekur ederim cvbn icinCanım yükselmeye 5’ten itibaren başlıyor
5 ve altı negatif diye biliyorum ben
Ama adet günün geçmediyse hala gebelik olabilir
Bence adetin geçmesini bekle canım
Gönlünce olur inşAllah canımHayir cnm gecmedi bekleyip gorecez tessekur ederim cvbn icin
Aynen öyleYok abla simdi mesela senin 2 evladnda maşallah büyümüşler ve sorumluluklarını senin üzerinde cok az var bebeklik kadar yorucu olmuyor.
2. Sen yaş itibariyle de son şansını denemek istedin ve erkek bebek hevesi bu topikte varsak hepimizde var bunu bastıramadın artik bence ıyiki de denedin ıyiki de bu yola girdin en azindan çabaladın ama demek ki hayırlısı bazen biz ne kadar ugrassak da yine hakkımızda hayırlı olan oluyor.
ben size bakmismiydim?Aynen öyle
En azından elimden geleni yaptım
Keşke diyeceğim hicbisey kalmadı
Yok bakmadinizben size bakmismiydim?
Umuitlendirmek istemem ama Benimkide öyle çıkmıştı ama hamileydimSelam kizlar ben bugun tiroidime bide hcgye baktirdim kanda guatr 5 45 degerim doktor ilaclari kullanmaya devam et dedi hcg ise 1 cikti simdi bnm dorum bu 1 yukselirmi sizce adetim daha gecmedi haftaya yine kandan baktirayim diyorum daha onceki hcg degerlerim hepsi 0 yada 0.100 cikiyodu bu 1 cikti adetim henuz gelmedi gecmedi sizce adeti gectikten sonra yine kani tekrarliyayimmi @cikkodivinity iwashereonce @54Kbr54 fikirleriniz onemli kizlar ve diger arkadaslar
Haklisin hormonlarin etkisinden olabilir cok sagol agzina saglik cvp verdigin icin
Hayirlisi olsun hepimizin hakkinda insallah sizinde degeriniz 1den itibarenmi yukseldiUmuitlendirmek istemem ama Benimkide öyle çıkmıştı ama hamileydim
Yanlis anlasilacak bisey yok cnm allah razi olsunCanm yanlış anlama hepimiz senin iyiliğin için diyoruz biliyorum cok istiyorsun yüreğine söz geçiremiyorsun insallah Rabbim bu sabrının mükafatını tez zamanada verir
Evet doktor negatif demişti 3 sonra evde testte cikmistiHayirlisi olsun hepimizin hakkinda insallah sizinde degeriniz 1den itibarenmi yukseldi
Belirtin varmiydi peki bnm hic belirtilerim yok suan sadece belm agriyoEvet doktor negatif demişti 3 sonra evde testte cikmisti
Yavrularınızdan yuzunuz gülsün her daim.mumkunseYok bakmadiniz
Gerek kalmadı zaten bebek defterini kapadım :)
Sadece ara kasımlarımda batma hissediyordumBelirtin varmiydi peki bnm hic belirtilerim yok suan sadece belm agriyo
Anladim cnm saglikla yavrunu kucagina al insSadece ara kasımlarımda batma hissediyordum
Sağol cnm darısı sana ve tüm isteyenlere insallhAnladim cnm saglikla yavrunu kucagina al ins
Sağolun Allah razı olsunYavrularınızdan yuzunuz gülsün her daim.mumkunse
Adet doğum tarihlerinizi ,adet döngüsü ovulasyonu yazın
Öyle söyleme canım))erkek gibiydi canım senncin.ne zaman istersen buradayım.3kızınmi var?Sağolun Allah razı olsun
Geçen ayki adetim 29 Ekim...ovulasyon 14 Kasım görünüyor takvimimde
Doğum tarihim 7 haziran 1979
Benim yaşıma göre takvim kaldimi ki
Kaç günde bir oluyor adetin?Sağolun Allah razı olsun
Geçen ayki adetim 29 Ekim...ovulasyon 14 Kasım görünüyor takvimimde
Doğum tarihim 7 haziran 1979
Benim yaşıma göre takvim kaldimi ki
Kaç günde bir oluyor adetin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?