- 11 Haziran 2017
- 2.256
- 712
- 73
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.741
Artık bebek istemiyormusun?
2 kızım varÖyle söyleme canım))erkek gibiydi canım senncin.ne zaman istersen buradayım.3kızınmi var?
Duyduğum şeylerden sonra istemiyorumArtık bebek istemiyormusun?
2 kızım var
İlle Erkek bebeğim olsun demedim ,3. bebeğe karar verdik tedavisiz olur diye düşündüm, 1 sene kendiliğinden denedik olmadı Dr gittim
Yaşımdan dolayı FSH yükselmeye başlamış
Vitamin takviyesi ve klomenle denedik her seferinde kaliteli 2 yumurtam oluştu ama gebelik olmadı
Sonra kolum agridigi için hacamat yaptırmaya bir kliniğe gittim
Orda bioenerjist maneviyatima baktı ..şimdiye kadar olmadıysa ısrarcı olma rabbim vermediyse senin için hayırlı olan bu dedi
Bende ne hissettiniz diye israr edince olursa sakat olacak yada sen rahim kanseri olursun doğumdan sonra ,pek iyi şeyler hissetmedim dedi
Bende bıraktım bebek tedavisini :/
Ben biraz öyle insanlara inanmiyorum her şey Allaha mahsus.bendede fsh yuksekti kaliteli yumurtam oldugu halde hamile kalamıyordum.hayıt hapı kullandım fsh düştü çok şükür.hamile kaldım ama düştü2 kızım var
İlle Erkek bebeğim olsun demedim ,3. bebeğe karar verdik tedavisiz olur diye düşündüm, 1 sene kendiliğinden denedik olmadı Dr gittim
Vitamin takviyesi ve klomenle denedik her seferinde kaliteli 2 yumurtam oluştu ama gebelik olmadı
Orda bioenerjist maneviyatima baktı ..şimdiye kadar olmadıysa ısrarcı olma rabbim vermediyse senin için hayırlı olan bu dedi
Bende ne hissettiniz diye israr edince olursa sakat olacak yada sen rahim kanseri olursun doğumdan sonra ,pek iyi şeyler hissetmedim dedi
Gaybi Allah tan başka kim bilebilirki yani doktora gitmis herseyi düzgün se he yapmak istemezse o ayrı meseleBen biraz öyle insanlara inanmiyorum her şey Allaha mahsus.bendede fsh yuksekti kaliteli yumurtam oldugu halde hamile kalamıyordum.hayıt hapı kullandım fsh düştü çok şükür.hamile kaldım ama düştü
Adet doğum tarihi adet döngüsü yazınAllah nasip ederse 4.yü 2022 yılı gibi düşünüyorum.. hangi aylar hangi günler sizce olmalı bi bakar misiniz
Ozelden yazinAllah nasip ederse 4.yü 2022 yılı gibi düşünüyorum.. hangi aylar hangi günler sizce olmalı bi bakar misiniz
Canim gonlunu ferah tut ne gelirse rabbimden ona raziyiz benim bir yakinimada hamile iken cocugun sakat olacak demisler alinmasi gerek ama o aldirmadi dogurdu iyiki de dogurdu simdi sapasaglam rabbim ne verirse kabulumuz insallah saglikli bir hamileligin olur insallah2 kızım var
Hacamat ne oluyor canım Allah hayırlısını nasip etsin senin için <32 kızım var
Bende inanmiyorum ..ama adam bunu bana dedikten sonra tedavisi var ben seni tedavi ediyim demediBen biraz öyle insanlara inanmiyorum her şey Allaha mahsus.bendede fsh yuksekti kaliteli yumurtam oldugu halde hamile kalamıyordum.hayıt hapı kullandım fsh düştü çok şükür.hamile kaldım ama düştü
Hayırlısı olsunCanim gonlunu ferah tut ne gelirse rabbimden ona raziyiz benim bir yakinimada hamile iken cocugun sakat olacak demisler alinmasi gerek ama o aldirmadi dogurdu iyiki de dogurdu simdi sapasaglam rabbim ne verirse kabulumuz insallah saglikli bir hamileligin olur insallah
Hacamat ayın belli günlerinde vücudun belli yerlerinden şifa için kupa ile pis kan aldırmaHacamat ne oluyor canım Allah hayırlısını nasip etsin senin için <3
Benim için takvime mi baktın ne zaman erkek görünüyor merak ettimÖyle söyleme canım))erkek gibiydi canım senncin.ne zaman istersen buradayım.3kızınmi var?
4 ocak 1988 döngü de 28 günde bi olur değişmezse tabiiAdet doğum tarihi adet döngüsü yazın
Ben hislere katiyyen innamiyorum bende kızımda erkek olacağını his ediyordum))) canım sen Allaha sığın gece gündüz dua oku dua et .senincin hayirliysa olcak inşallah .Benim için takvime mi baktın ne zaman erkek görünüyor merak ettim
Benim olsa bile üçüncü bebeğim kız olacağını hissediyordum hep :)
Doktorla onun söylediği üst üste düştüğü için tedirgin kalmışsın bence tesadüf))Bende inanmiyorum ..ama adam bunu bana dedikten sonra tedavisi var ben seni tedavi ediyim demedi
Benim çocuğum olsa adamın ne kârı var ne de zararı
İçime korku düştü ..böyle şeyler duymak çok kötü
Hayırlısı olsun
Allah'tan gelen başımız üstüne
Ben adama napiyim hamile kalmamak için korunuyummu dedim
Oda bişey yapmana gerek yok olmaz zaten dedi
Kan tahlilimde FSH 14 çıktı
Dr çocuk istiyorsan elini çabuk tut zamanın geçiyor hemen tedaviye basla dedi
Yani ben bundan tedavisiz hamile kalamam diye anladım
Hacamat ayın belli günlerinde vücudun belli yerlerinden şifa için kupa ile pis kan aldırma
Ben tarama hacamati yaptiracaktim..yumurtalık bölgesine de yapılınca dogurganligi arttırıyormus diye duydum
Hacamati yapacak olan kadına söyledim 2 sene herşeyin 4/4lük olmasına rağmen hamile kalamadim deyince birde maneviyatina baktıralım dedi
Hacamat sadece kolum için yaptırdım sırtıma ..baya faydası oldu
Ara ara gidip yaptıracam
Özelden yaz canımBenim için takvime mi baktın ne zaman erkek görünüyor merak ettim
Benim olsa bile üçüncü bebeğim kız olacağını hissediyordum hep :)
Mesaj gelmemisÖzelden yaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?