Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aaaay gerçekten varmı böyle bişey ben sırtımın altısından ayağa kalkamıyorum çocuğumu kucağıma alamıyorum doktor hiç bişey yok dedi vitamin verdi film cekti hiç bişeyim yok ama çok agrıyor neredesin sen nerde yaptırdın ki kimler yapıyor
Benim kaynanam da bana bu tarz biley Söledi surtın düşmüş çekebilen birini bulup çektirelim falan dedi ama dediği ile kaldı bende agrımla :/

Ben Sivas'ta yaşıyorum canım
Kolumun ağrısı için film bende çekindim.kremler kullandım hem doktorun verdiklerini hemde farklı iki tane masaj kremi denedim hiç fayda etmedi
Hacamat iyi geldi ..bu ara yine ağrımaya başladı
İlk fırsatta yine gideceğim
Sen hangi şehirdesin

Canım adet oldun mu yoksa lekelenme tarzı mı yaşıyon hala

adet oldum cnm yarin adetin3 .gunu dok. Gidicem rahim ve yumurtaliklara baktiraacm bu ay tedavi istemiyorum yumurta takibine gitmek istiyom doktorla bu konuyu konusacm
Gününde oldun ama canım demi en azından buna sevindim düzenin otursun hiç değilse takviye bişey kullanmada hormonlar düzene girsin

Ben bu yöntem ile kız bebiş anası oldum. Doktora sordum evet genelde kız bebişler sol yumurtalıkta dölleniyor dedi. Bunu diyen prof. genelleme yaptı,, tıbbi değil ama adamın deneyimi bu yönde kısçeler

Ben bu yöntem ile kız bebiş anası oldum. Doktora sordum evet genelde kız bebişler sol yumurtalıkta dölleniyor dedi. Bunu diyen prof. genelleme yaptı,, tıbbi değil ama adamın deneyimi bu yönde kısçeler
Ben bunu bir teyzeden duymuştum şimdi çok şaşırdım bende 9 haftalık hamileyim ama döllenme sırasında ne tarafa döndüm bilemem ama bebeğim sağ tarafta hadi bakalım hayırlısı :)

Gününde oldun ama canım demi en azından buna sevindim düzenin otursun hiç değilse takviye bişey kullanmada hormonlar düzene girsin
Evet gunumde oldum sanirim cok sukur en cokta vuna sevindim ben takviye olarak bu geceden itibaren sabah aksam ben ve esim bal corek otu tarcin kurunu yiyecez bakalim sifasi olur insalh deneyen herkes yararini gormus sirf cocuk icin tek degil baska hastaliklarada iyi geliyomus deneydnler faydasini gormus bizde deneyelim dedik tadida cok guzel oluyo

Doğal takıl canım en iyisi olacak senin için incir ye sabahları oda yumurtlamaya yardımcı oluyormuş

Bnmde bulantılarım basladı bgun oglum yoktu kafamı kalramyom bnda hep uyuyasım var
Bende kızlarımla hep uyumak istiyordum. Misafirlikte bile başka odaya dinlenmek için gittiğimde kendimi uykuda buldum. Kiii ben bu yaşıma kadar öğlen hiç uyumamışımdırve uyuyamam öğlen. Hamileyken sen n gibiydim

Ben bunu bir teyzeden duymuştum şimdi çok şaşırdım bende 9 haftalık hamileyim ama döllenme sırasında ne tarafa döndüm bilemem ama bebeğim sağ tarafta hadi bakalım hayırlısı :)
Bende ilişki günü ve diğer bir kaç gün sağa dönük yattım.bilinçli olarak tabii Allah izin verirse oğlum yolda.
Rabbim herkesin gönlündeki muradını nasib etsin

Kizlar allah askina şu saga yatma olayını biri güzelce anlatsın bunun gercek olduğunu düşünmüyorum siz nasil bukadar inanabiliyorsunuz anlam veremiyorum.

Dolleyen x kromozomu saga yatınca nasil erkek olsun yada dolleyen y kromozomu sola yatınca nasil kiz cinsiyetine dönüşsün inanmayın sacma sapan şeyler.

Tamam belki sağ yumurtalıkta erkek bebk dölleme ihtimali yüksek olabilir ama buda kesim degil solda erkeğe hamile kalanda cok sadece yuzdelik fazla olabilir.

Eğer yanlış düşünüyorsam aydinlatin beni sağ sol yatma olayı sacma sapan hurafelerden ibaret degilde nedir.
Zaten y kromozomu dollemisse sagada yatsanız solada yatsanız oğlunuz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…