- 20 Eylül 2018
- 608
- 418
- 103
- 34
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.761
Aaaay gerçekten varmı böyle bişey ben sırtımın altısından ayağa kalkamıyorum çocuğumu kucağıma alamıyorum doktor hiç bişey yok dedi vitamin verdi film cekti hiç bişeyim yok ama çok agrıyor neredesin sen nerde yaptırdın ki kimler yapıyorBende inanmiyorum ..ama adam bunu bana dedikten sonra tedavisi var ben seni tedavi ediyim demedi
Benim çocuğum olsa adamın ne kârı var ne de zararı
İçime korku düştü ..böyle şeyler duymak çok kötü
Hayırlısı olsun
Allah'tan gelen başımız üstüne
Ben adama napiyim hamile kalmamak için korunuyummu dedim
Oda bişey yapmana gerek yok olmaz zaten dedi
Kan tahlilimde FSH 14 çıktı
Dr çocuk istiyorsan elini çabuk tut zamanın geçiyor hemen tedaviye basla dedi
Yani ben bundan tedavisiz hamile kalamam diye anladım
Hacamat ayın belli günlerinde vücudun belli yerlerinden şifa için kupa ile pis kan aldırma
Ben tarama hacamati yaptiracaktim..yumurtalık bölgesine de yapılınca dogurganligi arttırıyormus diye duydum
Hacamati yapacak olan kadına söyledim 2 sene herşeyin 4/4lük olmasına rağmen hamile kalamadim deyince birde maneviyatina baktıralım dedi
Hacamat sadece kolum için yaptırdım sırtıma ..baya faydası oldu
Ara ara gidip yaptıracam
Ben Sivas'ta yaşıyorum canımAaaay gerçekten varmı böyle bişey ben sırtımın altısından ayağa kalkamıyorum çocuğumu kucağıma alamıyorum doktor hiç bişey yok dedi vitamin verdi film cekti hiç bişeyim yok ama çok agrıyor neredesin sen nerde yaptırdın ki kimler yapıyor
Benim kaynanam da bana bu tarz biley Söledi surtın düşmüş çekebilen birini bulup çektirelim falan dedi ama dediği ile kaldı bende agrımla :/
Canım adet oldun mu yoksa lekelenme tarzı mı yaşıyon halaKizlar bnm kanamam basladi sanirim adet oldum yada olcam bikac damla kahverengi kan geldi suan cok agrim var bu ay ilac ictigim icin boyle olabilirmi sirtim belim kasiklarim kaburgalirima kadsr atiyor agrisi ya bole bisey ilk defa yasiyom cok kotu adet oldum bu sefer
adet oldum cnm yarin adetin3 .gunu dok. Gidicem rahim ve yumurtaliklara baktiraacm bu ay tedavi istemiyorum yumurta takibine gitmek istiyom doktorla bu konuyu konusacmCanım adet oldun mu yoksa lekelenme tarzı mı yaşıyon hala
Gününde oldun ama canım demi en azından buna sevindim düzenin otursun hiç değilse takviye bişey kullanmada hormonlar düzene girsinadet oldum cnm yarin adetin3 .gunu dok. Gidicem rahim ve yumurtaliklara baktiraacm bu ay tedavi istemiyorum yumurta takibine gitmek istiyom doktorla bu konuyu konusacm
Ben bu yöntem ile kız bebiş anası oldum. Doktora sordum evet genelde kız bebişler sol yumurtalıkta dölleniyor dedi. Bunu diyen prof. genelleme yaptı,, tıbbi değil ama adamın deneyimi bu yönde kısçelerbirde ferıdun kunaktan ızledım gecen gun oda dını kıtaptan okudum dedı ve gosterdı ekranda ......ılıskı sonrası ayakları uzatın erkek ısteyenler saga dogru donsun hafıf ....kız ısteyenler sola dedı
Ben bunu bir teyzeden duymuştum şimdi çok şaşırdım bende 9 haftalık hamileyim ama döllenme sırasında ne tarafa döndüm bilemem ama bebeğim sağ tarafta hadi bakalım hayırlısı :)Ben bu yöntem ile kız bebiş anası oldum. Doktora sordum evet genelde kız bebişler sol yumurtalıkta dölleniyor dedi. Bunu diyen prof. genelleme yaptı,, tıbbi değil ama adamın deneyimi bu yönde kısçeler
Evet gunumde oldum sanirim cok sukur en cokta vuna sevindim ben takviye olarak bu geceden itibaren sabah aksam ben ve esim bal corek otu tarcin kurunu yiyecez bakalim sifasi olur insalh deneyen herkes yararini gormus sirf cocuk icin tek degil baska hastaliklarada iyi geliyomus deneydnler faydasini gormus bizde deneyelim dedik tadida cok guzel oluyoGününde oldun ama canım demi en azından buna sevindim düzenin otursun hiç değilse takviye bişey kullanmada hormonlar düzene girsin
Doğal takıl canım en iyisi olacak senin için incir ye sabahları oda yumurtlamaya yardımcı oluyormuşEvet gunumde oldum sanirim cok sukur en cokta vuna sevindim ben takviye olarak bu geceden itibaren sabah aksam ben ve esim bal corek otu tarcin kurunu yiyecez bakalim sifasi olur insalh deneyen herkes yararini gormus sirf cocuk icin tek degil baska hastaliklarada iyi geliyomus deneydnler faydasini gormus bizde deneyelim dedik tadida cok guzel oluyo
Banada bakar mısın cnmTabiki canim
Tabi buyrunBanada bakar mısın cnm
Doğum tarihim 3 mart 98.Tabi buyrun
Adwtiniz kac gunde bir oluyor?Doğum tarihim 3 mart 98.
Son adet 2 mayıs 2016
Yumurtlama bilmiyorum valla
İki kızm var tutacak mu diye :)
Adet zamanında oluyorsa kiz gibiDoğum tarihim 3 mart 98.
Son adet 2 mayıs 2016
Yumurtlama bilmiyorum valla
İki kızm var tutacak mu diye :)
Valla o zöan ayda 1 oluyordu şimdi hap kullanıyorum 26 günde falan 1 oluyorumAdet zamanında oluyorsa kiz gibi
Bende kızlarımla hep uyumak istiyordum. Misafirlikte bile başka odaya dinlenmek için gittiğimde kendimi uykuda buldum. Kiii ben bu yaşıma kadar öğlen hiç uyumamışımdırve uyuyamam öğlen. Hamileyken sen n gibiydimBnmde bulantılarım basladı bgun oglum yoktu kafamı kalramyom bnda hep uyuyasım var
Bende ilişki günü ve diğer bir kaç gün sağa dönük yattım.bilinçli olarak tabii Allah izin verirse oğlum yolda.Ben bunu bir teyzeden duymuştum şimdi çok şaşırdım bende 9 haftalık hamileyim ama döllenme sırasında ne tarafa döndüm bilemem ama bebeğim sağ tarafta hadi bakalım hayırlısı :)
Hayırlı olsun cnm darısı tüm isteyenlerin başına dua ett:)Bende ilişki günü ve diğer bir kaç gün sağa dönük yattım.bilinçli olarak tabii Allah izin verirse oğlum yolda.
Rabbim herkesin gönlündeki muradını nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?