- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #58.601
Suus canim bence de erken büyük kızımda adetim geçtikten bir hafta sonra çıkmıştı. Allah sana versin ve dileğini kabul insallah canimAnldm cnm olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suus canim bence de erken büyük kızımda adetim geçtikten bir hafta sonra çıkmıştı. Allah sana versin ve dileğini kabul insallah canimAnldm cnm olabilir
Amin ins allah razi olsun ins dediginiz gibi erkendir simdi kan alinsaydi hersey belli olacakti halbukiSuus canim bence de erken büyük kızımda adetim geçtikten bir hafta sonra çıkmıştı. Allah sana versin ve dileğini kabul insallah canim
sabah aile hekimine mi gitsen acaba? onlar yapıyorlar. ama sonuç geç çıkar herhalde. ben hep regle bir hafta kala idrar testinde öğrendim. benim kızlardaki yumurtaya tutunma ve kendini hemen belli etme aşkı kimsede yoktur herhalde.Mardin kiziltepedeyim acilde kan 1 saatte cikiyo cnm ama acilde oturan her doktorda yapmiyo iste iyisine rastlamak biraz zor oluyo mardinde ozel klinikte olan var ona gidip tedavi olacam rger hamis degilsem
Senin testini goremedim canimSaol canım insallah ben başladım bakalım artık. Buradaki arkadaşlar gerçekten ellerinden gelini yapıyorlar sen paylaştığında hepsi yardımcı olurlar ve bende elimden geldiğince yardım ederim. İnsallah allah hepimizin dileği kabul etsin sevgiler
hakkında hayırlısı olsun. yarın sabah bir daha test yap. inşallah oğlun seninledir.Amin ins allah razi olsun ins dediginiz gibi erkendir simdi kan alinsaydi hersey belli olacakti halbuki
Canim daha yeni diye paylaşımdım ama dur atayım valla canim bugün is yerinde yaptım ama baya bir paniktim. Şimdilik bir tane yapıyorum. Adetimin 10. Günündeyim 29 günde bir adet oluyorum. Son adet tarihim 26 Ocak hepsi söyledimSenin testini goremedim canim
Vakti var daha canim
Sence daha da mi sık yapayım yoksa yarından itibaren mi canim
Daha hicbirsey yok ortada günde 1 yeterli şimdilik
Saglik ocaginda 1 gun sonra cikiyor cnm alemsin ha senin kizlar gibi iyidir keske her bebek bole erken belli olsasabah aile hekimine mi gitsen acaba? onlar yapıyorlar. ama sonuç geç çıkar herhalde. ben hep regle bir hafta kala idrar testinde öğrendim. benim kızlardaki yumurtaya tutunma ve kendini hemen belli etme aşkı kimsede yoktur herhalde.![]()
4. Gun ama hala belirgin birsey yok![]()