• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    522
Mardin kiziltepedeyim acilde kan 1 saatte cikiyo cnm ama acilde oturan her doktorda yapmiyo iste iyisine rastlamak biraz zor oluyo mardinde ozel klinikte olan var ona gidip tedavi olacam rger hamis degilsem
sabah aile hekimine mi gitsen acaba? onlar yapıyorlar. ama sonuç geç çıkar herhalde. ben hep regle bir hafta kala idrar testinde öğrendim. benim kızlardaki yumurtaya tutunma ve kendini hemen belli etme aşkı kimsede yoktur herhalde.:KK48:

Saol canım insallah ben başladım bakalım artık. Buradaki arkadaşlar gerçekten ellerinden gelini yapıyorlar sen paylaştığında hepsi yardımcı olurlar ve bende elimden geldiğince yardım ederim. İnsallah allah hepimizin dileği kabul etsin sevgiler
Senin testini goremedim canim

image.webp
Canim daha yeni diye paylaşımdım ama dur atayım valla canim bugün is yerinde yaptım ama baya bir paniktim. Şimdilik bir tane yapıyorum. Adetimin 10. Günündeyim 29 günde bir adet oluyorum. Son adet tarihim 26 Ocak hepsi söyledim

sabah aile hekimine mi gitsen acaba? onlar yapıyorlar. ama sonuç geç çıkar herhalde. ben hep regle bir hafta kala idrar testinde öğrendim. benim kızlardaki yumurtaya tutunma ve kendini hemen belli etme aşkı kimsede yoktur herhalde.:KK48:
Saglik ocaginda 1 gun sonra cikiyor cnm alemsin ha senin kizlar gibi iyidir keske her bebek bole erken belli olsa

Back
X