Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yaptiramadim cnm ya esim bugun test aldi yine yarin ile persembe aradinda kalmisim acaba ne zaman yapiyim bilmiyom bide bu testi daha once hic yapmadim ben one step markasi cin maliymis dogru sonuc verirmi bilmiyom
One step cok iyi canim guvenle kullanabilirsin brnde once 6 gun erken gosteren testler var ondan alip denedim negatif cikti ertesi gunu one step le yaptim pozitif cikti

One step cok iyi canim guvenle kullanabilirsin brnde once 6 gun erken gosteren testler var ondan alip denedim negatif cikti ertesi gunu one step le yaptim pozitif cikti
Anladm cnm cok sevindim daha once hic yapmadigim icin guvenilir oldugunu bilmiyodum o yuzden sizlere sorayim dedim cnm sagol

Aynen öyle canim

Yaptiramadim cnm ya esim bugun test aldi yine yarin ile persembe aradinda kalmisim acaba ne zaman yapiyim bilmiyom bide bu testi daha once hic yapmadim ben one step markasi cin maliymis dogru sonuc verirmi bilmiyom
Bi dene bakalim canim hic bir bilgim yok test hakkinda insallah pozitif sonuç alirsin hayirlisiyla

Canım ayva, beyaz lahana,dalında bol miktarda yetişmiş balkabağı, asker, tüfek, polis, bıçak ve mermi nedir?
Bayağı da çok oldu :)
Benimde bugun ruyamda yatagimin altinda bi kiz cocugu uyurken gordum misafirlerim vardi o bizim kizimiz uyudu diye oraya koyduk dediler Sizce anlami ne olabilir insallh tam tersidir

Benimde bugun ruyamda yatagimin altinda bi kiz cocugu uyurken gordum misafirlerim vardi o bizim kizimiz uyudu diye oraya koyduk dediler Sizce anlami ne olabilir insallh tam tersidir
Elinize biryerden para geçecek olabilir canım
Miras gibi hiç ummadığınız birşey olabilir

Bilmiyorum Canim bu aralar sadece hamilelige ve cinsiyete odaklandigimiz icin bi tek Ona yoruyoruz ruyalari

Bilmiyorum Canim bu aralar sadece hamilelige ve cinsiyete odaklandigimiz icin bi tek Ona yoruyoruz ruyalari
Evet canım insan hamile olunca öyle düşünüyor
Ama aslında hayatımızda aynı anda başka şeylerde oluyor onlarda bazen rüyamıza giriyor

yok kizlar yok daha idrara gecmesi icin ne kadar beklenecekki 15. Gun oldu artik bi silik cizgi bile olsa bekliyodum ama yok iste ben yarin hastaneye gidecem adet olmadigim icin belki dok. Adet sokturucu verirde adet olurum

Kimyasallarla uğraşma canim kendiliğinden gelir adetin tevekkülü bırakma vardır bir hayr herseyde biliyorum biz insanoğlu sabirsiziz ama sen bol dua ile Rabbime sigin sevgiler duam seninle

Kimyasallarla uğraşma canim kendiliğinden gelir adetin tevekkülü bırakma vardır bir hayr herseyde biliyorum biz insanoğlu sabirsiziz ama sen bol dua ile Rabbime sigin sevgiler duam seninle
Sagol cnm allah razi olsun ama ben daha adet olmak icin ne kadar bekleyecegimide bilmiyorum rabbime siginiyom gece gunduz dua ediyom sukur rabbimde beni goruyo biliyo ne olur dua edin bana ben adet olabileyim artik cok sıkıldim bu durumdan ya adet olmadim diye bu ay vucudumda cok kotu agrilar var kendimi hic iyi hissetmiyom kucuk bi akinti bile gelse adet saniyom ama degil en iyidi kafaya takip beyini hic yormamak keske 2 saat sonra size adet oldum diyebilseydim

Hayr olsun inşaallah canim
Bu gwbwligimde hep kiz cocugu ve bebegi gordum oglum olcak inşaallah

Kizimda da hep erkek bebek goruyodum ya doguruyidum ya da emziriyodum hatta dr kiz diyince cok sasirmistim her gittigimde bi daha bakin diyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…