- 20 Kasım 2018
- 809
- 1.312
- 113
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.961
Kendini sıkıyon ondan olamiyonnOnu versem rahatliyacam gercekten psikolojik olarak artik adette olmuyorum cnm
Gercektenn artik heran hersey olabilir yani sıkıntıdanda olabilir neden olmasin şu kanì verseydim ve o sifiri gorrseydim rahatliyacaktim gercekten artik o dakkada adet olurdum biliyorumKendini sıkıyon ondan olamiyonn
One step cok iyi canim guvenle kullanabilirsin brnde once 6 gun erken gosteren testler var ondan alip denedim negatif cikti ertesi gunu one step le yaptim pozitif ciktiYaptiramadim cnm ya esim bugun test aldi yine yarin ile persembe aradinda kalmisim acaba ne zaman yapiyim bilmiyom bide bu testi daha once hic yapmadim ben one step markasi cin maliymis dogru sonuc verirmi bilmiyom
Anladm cnm cok sevindim daha once hic yapmadigim icin guvenilir oldugunu bilmiyodum o yuzden sizlere sorayim dedim cnm sagolOne step cok iyi canim guvenle kullanabilirsin brnde once 6 gun erken gosteren testler var ondan alip denedim negatif cikti ertesi gunu one step le yaptim pozitif cikti
Aynen öyle canimCanım ben bazen amerikadaki bi kadın sitesine takılıyorum
Orda çoğunda tutmamış zaten kalp atışı
Düşük çıkıp kızı olan
Yüksek çıkıp oğlu olan o kadar çok ki
Ama kendimi hazırlayayım her iki ihtimale de diyorum
Ve çok haklısın olursa dua ile olur
Yer gök dua üzerine
Bi dene bakalim canim hic bir bilgim yok test hakkinda insallah pozitif sonuç alirsin hayirlisiylaYaptiramadim cnm ya esim bugun test aldi yine yarin ile persembe aradinda kalmisim acaba ne zaman yapiyim bilmiyom bide bu testi daha once hic yapmadim ben one step markasi cin maliymis dogru sonuc verirmi bilmiyom
Ins cnm hayirlisi olsun diyelimBi dene bakalim canim hic bir bilgim yok test hakkinda insallah pozitif sonuç alirsin hayirlisiyla
Cok sagol canimAllah bağışlasın bebeğini sağlıklı kaçağına almayı nasip etsin. Bence bir şey olmaz hamilelikte size vereceği ağır olmayan bir ilacı vardır
Benimde bugun ruyamda yatagimin altinda bi kiz cocugu uyurken gordum misafirlerim vardi o bizim kizimiz uyudu diye oraya koyduk dediler Sizce anlami ne olabilir insallh tam tersidirCanım ayva, beyaz lahana,dalında bol miktarda yetişmiş balkabağı, asker, tüfek, polis, bıçak ve mermi nedir?
Bayağı da çok oldu :)
Elinize biryerden para geçecek olabilir canımBenimde bugun ruyamda yatagimin altinda bi kiz cocugu uyurken gordum misafirlerim vardi o bizim kizimiz uyudu diye oraya koyduk dediler Sizce anlami ne olabilir insallh tam tersidir
Tuttu canimDiger kizlarda tuttu mu canim
Bilmiyorum Canim bu aralar sadece hamilelige ve cinsiyete odaklandigimiz icin bi tek Ona yoruyoruz ruyalariBenimde bugun ruyamda yatagimin altinda bi kiz cocugu uyurken gordum misafirlerim vardi o bizim kizimiz uyudu diye oraya koyduk dediler Sizce anlami ne olabilir insallh tam tersidir
Evet canım insan hamile olunca öyle düşünüyorBilmiyorum Canim bu aralar sadece hamilelige ve cinsiyete odaklandigimiz icin bi tek Ona yoruyoruz ruyalari
Hoş bulduk benim iki tane varBenim de 1 kizim var
Kimyasallarla uğraşma canim kendiliğinden gelir adetin tevekkülü bırakma vardır bir hayr herseyde biliyorum biz insanoğlu sabirsiziz ama sen bol dua ile Rabbime sigin sevgiler duam seninleEki Görüntüle 2232957 yok kizlar yok daha idrara gecmesi icin ne kadar beklenecekki 15. Gun oldu artik bi silik cizgi bile olsa bekliyodum ama yok iste ben yarin hastaneye gidecem adet olmadigim icin belki dok. Adet sokturucu verirde adet olurum
Sagol cnm allah razi olsun ama ben daha adet olmak icin ne kadar bekleyecegimide bilmiyorum rabbime siginiyom gece gunduz dua ediyom sukur rabbimde beni goruyo biliyo ne olur dua edin bana ben adet olabileyim artik cok sıkıldim bu durumdan ya adet olmadim diye bu ay vucudumda cok kotu agrilar var kendimi hic iyi hissetmiyom kucuk bi akinti bile gelse adet saniyom ama degil en iyidi kafaya takip beyini hic yormamak keske 2 saat sonra size adet oldum diyebilseydimKimyasallarla uğraşma canim kendiliğinden gelir adetin tevekkülü bırakma vardır bir hayr herseyde biliyorum biz insanoğlu sabirsiziz ama sen bol dua ile Rabbime sigin sevgiler duam seninle
Hayr olsun inşaallah canimBenimde bugun ruyamda yatagimin altinda bi kiz cocugu uyurken gordum misafirlerim vardi o bizim kizimiz uyudu diye oraya koyduk dediler Sizce anlami ne olabilir insallh tam tersidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?