- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #59.001
Tmm canim bu şekilde çıkmaması gerek eve gittiğinde yaparsın29 günde bir adet oluyorum Suan isteyim eve gidince bir daha yapayım
Bende 29 20 gün arasında regl olurum yumurtlama yum 16 çat 17 18 buluyor bazen belki geç oluyosun dur fakat hiç çıkmamış enteresan yaniSon adet tarihim 26 Ocak
Evet ya ama bugün göğüslerim sızlıyor sok kaşığım agriyor akıntım başladı ama çok az hele eve gideyim bir... yarin çalışmıyorum taaa Pazartesi’ye kadar en azından rahat rahat testlerimi yaparımBende 29 20 gün arasında regl olurum yumurtlama yum 16 çat 17 18 buluyor bazen belki geç oluyosun dur fakat hiç çıkmamış enteresan yani
Aynen cnm herseyin hayirlisiEvet canim ama zaten internette baktım bide zeynoc arkadaş dedi 13. Gününden itibaren bakalım hele yumurta 15.ve 16 gösteriyor bakayım hayırlısı olsun insallah
Sagol cnm benimde dualarim sizinle insallahTmm canim duamdasin bundan sonra inseAllah
Canim sivi alimi ve idrar tutumuna dikkst ettin mk
İdrar dikkat ettim ama kahve içtim. Ben çok başlıyorum ise ondan. Sımdı dikkat edeyim. Aksam dört gibi yapayım dimi canimCanim sivi alimi ve idrar tutumuna dikkst ettin mk
İdrar dikkat ettim ama kahve içtim. Ben erken çok başlıyorum ise ondan. Sımdı dikkat edeyim. Aksam dört gibi yapayım dimi canim
Kahve etkilemistir muhtemelen canim 3-4 saat idrari tut sivi alma dikkat et yap bakalim 4 5 civarıİdrar dikkat ettim ama kahve içtim. Ben çok başlıyorum ise ondan. Sımdı dikkat edeyim. Aksam dört gibi yapayım dimi canim
Amin canımGünaydın kizlarrr gününüz hayırlı ve bereketli dualariniz kabul olsun benide dualarınıza katın
Canım döngün kaç gün?ElifAsel54 arkadaşlar adetimin 12. Günüdeyim sizce böyle çıkması normal mi 10:50 de yaptım.
Canim benim benim 29 günde bir oluyor. Ama bazen 28 günde bir oluyor. Son adet tarihim 26 OcakCanım döngün kaç gün?
Yazmışsın şimdi gördüm canımm29 günde bir adet oluyorum Suan isteyim eve gidince bir daha yapayım
Evet canım sende koyulaşma başlamış akşam üzeri yine yap benceYaklaşıyorum sanki
Canım kahve içmişsinCanim benim benim 29 günde bir oluyor. Ama bazen 28 günde bir oluyor. Son adet tarihim 26 Ocak
Yanimda test yok çalışıyorum ewe gidince yapar atarim beni yorumsuz birakmayin :)Evet canım sende koyulaşma başlamış akşam üzeri yine yap bence
İnşaAllah canımYanimda test yok çalışıyorum ewe gidince yapar atarim beni yorumsuz birakmayin :)
Cok tsk ederim canimm 11 den once yapamam anca ewe gidrrimİnşaAllah canım
Sık sık giderim bugün
Diğer arkadaşlarda yardımcı olurlar
Canim öyle yapayım. Sımdı hiç su içmedim. Buranın saatiyle 16:00 yapayım hele size hemen gönderirim ya arkadaşlar lütfen dua edin. Ben bütün kalbimle size dua ediyorum. İnsallah her şey yolunda giderCanım kahve içmişsin
Sıvı tüketimi çok etkiliyor
3 saat hiç sıvı tüketmeden tuttuğun idrarla yaparsan çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?