Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayırlısı olsun canım çok sıkınti ediyosun
Uzuluyorum
İnşaallah sende ve diger arkadaslarda bize en yakin zamanda hamilelik haberi verirsiniz

Hayr olsun inşaallah canim
Bu gwbwligimde hep kiz cocugu ve bebegi gordum oglum olcak inşaallah

Kizimda da hep erkek bebek goruyodum ya doguruyidum ya da emziriyodum hatta dr kiz diyince cok sasirmistim her gittigimde bi daha bakin diyodum
Bende kizima hamileyken hep erkek goruyodum sonuc sukur kizim oldu 14 haftalikken ogrendim onu

Canim sana ne kadar kafana takma rahat ol desekde yasayan bilir takmadan düşünmeden olmuyo bende cocuk isteyince hemen olacak sanmistim ve o ay hic sekmeyen adetim 10 gun gecikti sonuc hüsran rabbim ne derse o elden cokda birsey gelmiyo

Aynen cnm artik ne desekde bos artik

Edeeim canim ismini özelden yaz yada mahsuru yoksa burdan yaz duada ismen edilmesi daha iyi olur Rabbim seni müjdelesın inseAllah

Gerçekten kendini sıkma rahat bırak olursa olur olamazsa olmaz gözüyle bak ve teselliyi kızında bul. Belki adet tarihin geçtikten sonra çıkacak yada gelecek ay hamile kalacaksın. Allah dualarını kabul etsin

Gerçekten kendini sıkma rahat bırak olursa olur olamazsa olmaz gözüyle bak ve teselliyi kızında bul. Belki adet tarihin geçtikten sonra çıkacak yada gelecek ay hamile kalacaksın. Allah dualarını kabul etsin
Tek tesellim bebegim zAten ama gercekten cok hastayim basim bogazim cok agriyor genel vucut agrim var adet tarihim gecti cnm gecen 34. Gunde adet oldum bugun 36. Gundeyim hala olmadim

Tek tesellim bebegim zAten ama gercekten cok hastayim basim bogazim cok agriyor genel vucut agrim var adet tarihim gecti cnm gecen 34. Gunde adet oldum bugun 36. Gundeyim hala olmadim
Canim bizim buralar da virüs var bende hastayım. Oraları bilmiyorum. Seninkisi birde stresle birlsince daha da ağır oldu bence. Çok geçmiş olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…