- 20 Kasım 2018
- 305
- 416
- 53
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.981
Hayırlısı olsun canım çok sıkınti ediyosunSagol cnm allah razi olsun ama ben daha adet olmak icin ne kadar bekleyecegimide bilmiyorum rabbime siginiyom gece gunduz dua ediyom sukur rabbimde beni goruyo biliyo ne olur dua edin bana ben adet olabileyim artik cok sıkıldim bu durumdan ya adet olmadim diye bu ay vucudumda cok kotu agrilar var kendimi hic iyi hissetmiyom kucuk bi akinti bile gelse adet saniyom ama degil en iyidi kafaya takip beyini hic yormamak keske 2 saat sonra size adet oldum diyebilseydim
Bende kizima hamileyken hep erkek goruyodum sonuc sukur kizim oldu 14 haftalikken ogrendim onuHayr olsun inşaallah canim
Bu gwbwligimde hep kiz cocugu ve bebegi gordum oglum olcak inşaallah
Kizimda da hep erkek bebek goruyodum ya doguruyidum ya da emziriyodum hatta dr kiz diyince cok sasirmistim her gittigimde bi daha bakin diyodum
Cnm ne yapiyim ister istemez sıkınti oluyor heleki ben bosvermeyi bilmeyen herseyi cok takan biriyim bnm bu halim ne olacak bilmiyorumHayırlısı olsun canım çok sıkınti ediyosun
Uzuluyorum
İnşaallah sende ve diger arkadaslarda bize en yakin zamanda hamilelik haberi verirsiniz
Canim sana ne kadar kafana takma rahat ol desekde yasayan bilir takmadan düşünmeden olmuyo bende cocuk isteyince hemen olacak sanmistim ve o ay hic sekmeyen adetim 10 gun gecikti sonuc hüsran rabbim ne derse o elden cokda birsey gelmiyoEki Görüntüle 2232957 yok kizlar yok daha idrara gecmesi icin ne kadar beklenecekki 15. Gun oldu artik bi silik cizgi bile olsa bekliyodum ama yok iste ben yarin hastaneye gidecem adet olmadigim icin belki dok. Adet sokturucu verirde adet olurum
Aynen cnm artik ne desekde bos artikCanim sana ne kadar kafana takma rahat ol desekde yasayan bilir takmadan düşünmeden olmuyo bende cocuk isteyince hemen olacak sanmistim ve o ay hic sekmeyen adetim 10 gun gecikti sonuc hüsran rabbim ne derse o elden cokda birsey gelmiyo
Edeeim canim ismini özelden yaz yada mahsuru yoksa burdan yaz duada ismen edilmesi daha iyi olur Rabbim seni müjdelesın inseAllahSagol cnm allah razi olsun ama ben daha adet olmak icin ne kadar bekleyecegimide bilmiyorum rabbime siginiyom gece gunduz dua ediyom sukur rabbimde beni goruyo biliyo ne olur dua edin bana ben adet olabileyim artik cok sıkıldim bu durumdan ya adet olmadim diye bu ay vucudumda cok kotu agrilar var kendimi hic iyi hissetmiyom kucuk bi akinti bile gelse adet saniyom ama degil en iyidi kafaya takip beyini hic yormamak keske 2 saat sonra size adet oldum diyebilseydim
Gerçekten kendini sıkma rahat bırak olursa olur olamazsa olmaz gözüyle bak ve teselliyi kızında bul. Belki adet tarihin geçtikten sonra çıkacak yada gelecek ay hamile kalacaksın. Allah dualarını kabul etsinSagol cnm allah razi olsun ama ben daha adet olmak icin ne kadar bekleyecegimide bilmiyorum rabbime siginiyom gece gunduz dua ediyom sukur rabbimde beni goruyo biliyo ne olur dua edin bana ben adet olabileyim artik cok sıkıldim bu durumdan ya adet olmadim diye bu ay vucudumda cok kotu agrilar var kendimi hic iyi hissetmiyom kucuk bi akinti bile gelse adet saniyom ama degil en iyidi kafaya takip beyini hic yormamak keske 2 saat sonra size adet oldum diyebilseydim
Eki Görüntüle 2232957 yok kizlar yok daha idrara gecmesi icin ne kadar beklenecekki 15. Gun oldu artik bi silik cizgi bile olsa bekliyodum ama yok iste ben yarin hastaneye gidecem adet olmadigim icin belki dok. Adet sokturucu verirde adet olurum
Allah razi olsun mahsuru yok tabiki cnm ismim KübranurEdeeim canim ismini özelden yaz yada mahsuru yoksa burdan yaz duada ismen edilmesi daha iyi olur Rabbim seni müjdelesın inseAllah
Tek tesellim bebegim zAten ama gercekten cok hastayim basim bogazim cok agriyor genel vucut agrim var adet tarihim gecti cnm gecen 34. Gunde adet oldum bugun 36. Gundeyim hala olmadimGerçekten kendini sıkma rahat bırak olursa olur olamazsa olmaz gözüyle bak ve teselliyi kızında bul. Belki adet tarihin geçtikten sonra çıkacak yada gelecek ay hamile kalacaksın. Allah dualarını kabul etsin
Normal degil bence ama belki yumurtan gec catlayabilir bu ay hic cizgi cikmamis gibi testte cnmElifAsel54 arkadaşlar adetimin 12. Günüdeyim sizce böyle çıkması normal mi 10:50 de yaptım.
Canim bizim buralar da virüs var bende hastayım. Oraları bilmiyorum. Seninkisi birde stresle birlsince daha da ağır oldu bence. Çok geçmiş olsun canimTek tesellim bebegim zAten ama gercekten cok hastayim basim bogazim cok agriyor genel vucut agrim var adet tarihim gecti cnm gecen 34. Gunde adet oldum bugun 36. Gundeyim hala olmadim
Aynen cnm oyke oldu benimkisi sagol cnm sanada gecmis olsun rabbim sifa versin kimseyi darda birakmasinCanim bizim buralar da virüs var bende hastayım. Oraları bilmiyorum. Seninkisi birde stresle birlsince daha da ağır oldu bence. Çok geçmiş olsun canim
Evet canim ama zaten internette baktım bide zeynoc arkadaş dedi 13. Gününden itibaren bakalım hele yumurta 15.ve 16 gösteriyor bakayım hayırlısı olsun insallahNormal degil bence ama belki yumurtan gec catlayabilir bu ay hic cizgi cikmamis gibi testte cnm
Canım kaç günde adet oluyordun evwt hiçbişey yok tekrar test yapmanı oneririm
Tmm canim duamdasin bundan sonra inseAllahAllah razi olsun mahsuru yok tabiki cnm ismim Kübranur
29 günde bir adet oluyorum Suan isteyim eve gidince bir daha yapayımCanım kaç günde adet oluyordun evwt hiçbişey yok tekrar test yapmanı oneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?