- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.941
Selam canım sen ve bebisleriniz nasılsınız? Ben iki kız annesi olarak gercekten gözü kapalı bir şekilde hamile kaldım. Hiç ama yumurta takibi bilmiyordum. Sımdı nasıl bu kadar cahil kaldığımı düşüneceksin. Evet gerçekten öyle. Halbu ki çok okurum da ama iste böyle. Taaaki benim eşime çevre erkek çocuk nisbeti yapıncaya kadar... başladım çözüm aramaya ama maalesef olmadı. İnsallah allah bana böyle nasip eder. Yanı canim ben adetten sonra sık iliski ikisinde. Tabii bakma böyle konuştuğuma allah her gün şükür ediyorum kızlarımı bana verdiği icin. Tabii ki erkek çocuk istiyorum. Ama ben anne olamasaydim çok üzülürdüm. Anne olmak zor ama bir o kadar da güzel. Düşünsene suanda sana yazıyorum ama içim içim yiyor. Büyük kızıma kızdım yatmıyor diye. Yarin erken kalkacak ve okuldan sonra müzik kursu var. Yorucu bir gün olacak onun icin ama ben kendimi yiyorum. Çok uzattım canim kusura bakma sık iliski oldu sevgilerKızı olan anneler bsey srmk ıstyorm kızlarınza adetın kacıncı gnu kalmıstnız yada teste gre kacıncı gun olmstu ılıskınız
Kaç çıkmıştı canımCanım ben kendiminkinin kız olduğunu düşünüyorum
Kalp atışı da yüksek çıktı zaten benimkinin
Denemeyi biliyon zaten insallah tutar insallah rabbim erkek verirŞimdi kalırsan şayet bu denememde eekek olabilir canim
8 haftalıkken yaptırdık 162 çıktı canımKaç çıkmıştı canım
Iyi degilim cnm ya kendimi hic iyi hissetmiyom bas agrim var agzimda cok kotu bi tat hissi var iki gundur cok uyuyorum bnmde sat 2 ocak yumurtlamayi gec gordum 23 ocakta oldu yani bugun 14. Gun adet olmam gerekiyodu ama daha gelen giden yok adet duzensiz evet ama bu kadr uzun sirmemisti hic cnm yarin 36. Gunum oluyo dun idrar testi yaptim negatifdi. Iste oyle boyle bi sekillde hayat devam ediyorrCanım sen nasılsın.ben geçen ay ocak 6 da adet oldum bu ay 1 şubatta oldum sen benden önce olmuştun geçen ay adetlerin düzensizmi senin yada hamile olabilirsin
Canim ben inanmıyorum oyle şeylere ya burda neler görüyoruz tam tersi çıkan sen duaya sarilCanım ben kendiminkinin kız olduğunu düşünüyorum
Kalp atışı da yüksek çıktı zaten benimkinin
Kan tahlili noldu canimIyi degilim cnm ya kendimi hic iyi hissetmiyom bas agrim var agzimda cok kotu bi tat hissi var iki gundur cok uyuyorum bnmde sat 2 ocak yumurtlamayi gec gordum 23 ocakta oldu yani bugun 14. Gun adet olmam gerekiyodu ama daha gelen giden yok adet duzensiz evet ama bu kadr uzun sirmemisti hic cnm yarin 36. Gunum oluyo dun idrar testi yaptim negatifdi. Iste oyle boyle bi sekillde hayat devam ediyorr
Canım ben bazen amerikadaki bi kadın sitesine takılıyorumCanim ben inanmıyorum oyle şeylere ya burda neler görüyoruz tam tersi çıkan sen duaya saril
Yaptiramadim cnm ya esim bugun test aldi yine yarin ile persembe aradinda kalmisim acaba ne zaman yapiyim bilmiyom bide bu testi daha once hic yapmadim ben one step markasi cin maliymis dogru sonuc verirmi bilmiyomKan tahlili noldu canim
Aslında sımdı bir ovalosyon testi ile baksanYaptiramadim cnm ya esim bugun test aldi yine yarin ile persembe aradinda kalmisim acaba ne zaman yapiyim bilmiyom bide bu testi daha once hic yapmadim ben one step markasi cin maliymis dogru sonuc verirmi bilmiyom
Ovulasyonu bosuna kullanmak istemiyom zaten elimde gebelik testi var cnmAslında sımdı bir ovalosyon testi ile baksan
Canım perşembe daha kesin olur eğer sabredebilirsenYaptiramadim cnm ya esim bugun test aldi yine yarin ile persembe aradinda kalmisim acaba ne zaman yapiyim bilmiyom bide bu testi daha once hic yapmadim ben one step markasi cin maliymis dogru sonuc verirmi bilmiyom
Hııı bnde oglmda blmyodum test vs sade yumurtlma gunu ve ama ıntı da ıbıyle kldım anlmyorm su ınsanlarn erkek cocuk dogurunca aslan kesmemek ı ya sankı rabbm vermseydı onlarda dogurablcktı bnde dhıl vlla bnde 2 kızı olanlara hep dyorm bnm gzumde cok sanslısınız dye ck sevyorm kız cocuklarını esım 3 cuyu ıstmyo dyrm sonkez sansımı denemezssm gozum acık gder ınsan oglu olmayanı yap ıstyo ıste senın de 2 kzın ustune 1 erkk ıstmen gayet norml ama cebrenın lafına bkma aman onlar hp knusuyo zaten bnde 3 cuyu cok arastrcm he bz naparsak yapalım yer ey nasıp kısmet mevlam neyı nasıp etmısse o oluyoSelam canım sen ve bebisleriniz nasılsınız? Ben iki kız annesi olarak gercekten gözü kapalı bir şekilde hamile kaldım. Hiç ama yumurta takibi bilmiyordum. Sımdı nasıl bu kadar cahil kaldığımı düşüneceksin. Evet gerçekten öyle. Halbu ki çok okurum da ama iste böyle. Taaaki benim eşime çevre erkek çocuk nisbeti yapıncaya kadar... başladım çözüm aramaya ama maalesef olmadı. İnsallah allah bana böyle nasip eder. Yanı canim ben adetten sonra sık iliski ikisinde. Tabii bakma böyle konuştuğuma allah her gün şükür ediyorum kızlarımı bana verdiği icin. Tabii ki erkek çocuk istiyorum. Ama ben anne olamasaydim çok üzülürdüm. Anne olmak zor ama bir o kadar da güzel. Düşünsene suanda sana yazıyorum ama içim içim yiyor. Büyük kızıma kızdım yatmıyor diye. Yarin erken kalkacak ve okuldan sonra müzik kursu var. Yorucu bir gün olacak onun icin ama ben kendimi yiyorum. Çok uzattım canim kusura bakma sık iliski oldu sevgiler
Canim kann ver en iyisiOvulasyonu bosuna kullanmak istemiyom zaten elimde gebelik testi var cnm
Agrim var cnm ya bu agri olmasaydi gunler guller gulistanlik olup gelip gececekti Sabr desen sabrederim ama basim çatlamak uzere asiri derece duygusallik var agrimdan dolayi aglamak uzereyimCanım perşembe daha kesin olur eğer sabredebilirsen
İnsan test yapacağı vakit günler geçmek bilmiyor da :)
Onu versem rahatliyacam gercekten psikolojik olarak artik adette olmuyorum cnmCanim kann ver en iyisi
Ayy canimm benim kiyamam sana aglaa da rahatlaAgrim var cnm ya bu agri olmasaydi gunler guller gulistanlik olup gelip gececekti Sabr desen sabrederim ama basim çatlamak uzere asiri derece duygusallik var agrimdan dolayi aglamak uzereyim
Canim insallah gönlündeki ve gönlümüzdeki olur. Ben bunun farkındayım artık bu ay şansımı deneyeceğim insallah olur. Hamilesin bizler dua et olur mu? SevgilerHııı bnde oglmda blmyodum test vs sade yumurtlma gunu ve ama ıntı da ıbıyle kldım anlmyorm su ınsanlarn erkek cocuk dogurunca aslan kesmemek ı ya sankı rabbm vermseydı onlarda dogurablcktı bnde dhıl vlla bnde 2 kızı olanlara hep dyorm bnm gzumde cok sanslısınız dye ck sevyorm kız cocuklarını esım 3 cuyu ıstmyo dyrm sonkez sansımı denemezssm gozum acık gder ınsan oglu olmayanı yap ıstyo ıste senın de 2 kzın ustune 1 erkk ıstmen gayet norml ama cebrenın lafına bkma aman onlar hp knusuyo zaten bnde 3 cuyu cok arastrcm he bz naparsak yapalım yer ey nasıp kısmet mevlam neyı nasıp etmısse o oluyo
Agladim cnm iki gundur zaten agliyorum dun testten sonra agladim bugunde eltim gitti hastsneye sukur bebisin kesesini gormus haftaya kalp atisi belli olcakmis onu duydum yine agladimAyy canimm benim kiyamam sana aglaa da rahatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?