Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar dunden beri hic bitmeyen bi bas agrim var napcam bilmiyorum cokta agri kesici kullanmak istemiyorum ama dayanamiyorum
Canim agri kesici alabilirsin 500 olandan belki 100o ağır olur ama 500 alablirsin. Bana Dr verdi hep önerdi yine diğer arkadaşlar da önerilerini söylesinler ama bence alabilirsin canim

Canim sende pko kist vb bisey var mi her ay düzenli adet olur musun? Benim mesela her ay kendiliginden yumurta gelismez 3-4 ayda bir gelişir. Acaba gelismeyecek mi yumurtan bu ay ?
Bende Yok canim ben düzenli adet oluyorum. Sadece son hamile kaldığımda kist olduğunu söylemişlerdi ama zararsız geçici. Zaten kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğin kalbi atmadı

Acaba soldan mi yumurtluyosun hep sola bide kiz derler bak canim kasik agrisi bel agrisi bacagima vuran agri bas agrisi ne ararsan var bende o günlerde
Aynen canim sağ nadir ama soldan hep oluyor solede bişey var sağ yum olsa bile sol da yumurtlarmis gibi agrir mis bilmiyorum neden hep sol onuda anlamış degilim

Bende Yok canim ben düzenli adet oluyorum. Sadece son hamile kaldığımda kist olduğunu söylemişlerdi ama zararsız geçici. Zaten kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğin kalbi atmadı
Canim ya seninle yazdırdıktan sonra dedim bir daha deneyeyim bak böyle simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…