Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim benim haklısın stres yapmam lazım. Bugün is günümün son günüydü. Yanı Pazartesi gününe kadar rahatım. Sabahın köründe kalkıp gitmekte insani çok yıpratıyor. Dediğin gibi yaparım hele bakalım nasıl olacak. Sevgiler

Arkadaşlar ben sabahları genelde 11:00 de yapıyorum. Doğrumu yoksa geç mi

Tabiki normal bazen gec olabiliyo mesela ben birkac ay takip ettim ilk ay 12. Gun ikinci ay 16.Gun 3. Ayda yani gebe kaldigim ay 14. Gun cift cizgiyi gordum yani anliycagin her ay degisebiliyo bide benimki ikinci cizginin silik cikmasiyla koyulasip kaybolmasi cok cok iki gun suruyo oyuzden endiselenme testleri tekrarlamaya devam et ama cik az diyipte vucudunu cok ya susuz birakma lutfen ikinciyi cizgi belli olunca sivi alimina dikkat edersin

Canim ben ilk denememde 12 de falan yapiyordum 17. Gunde gördüm yumurtlamayi bu sefer 2 den sonra yapiyorum 12. Gundeyim ama 1-2 gune olacak gibime geliyo sende 2 den sonra yap bence
Tamam canim o zaman öyle yapayım. Sımdı günde kaç defa yapıyorsun? Birde 12 ye kadar hiç sıvı almayayım dimi

Çok teşekkür ederim canım benim gerçekten birbirimizin halinden biz anlıyoruz. Dediğin yaparım. Ama ne bileyim bende çok şanslı değilim öyle gerçekten. Gecen takip ettim aslında hemen çıktı iki çizgi... hele devam edeyim bakalım nasıl olacak. Sevgiler

Tamam canim o zaman öyle yapayım. Sımdı günde kaç defa yapıyorsun? Birde 12 ye kadar hiç sıvı almayayım dimi
Gunde 1 kere yapıyorum simdilik canm ben çalışıyorum sabah 8 de kalkip ilk idrari yapiuorum ise gelince 1 su bardagi su içiyorum 2. De yapiyorum 10 gibi falan sonra tutup 2 - 2 30 gibi testi yapiyorum

Gunde 1 kere yapıyorum simdilik canm ben çalışıyorum sabah 8 de kalkip ilk idrari yapiuorum ise gelince 1 su bardagi su içiyorum 2. De yapiyorum 10 gibi falan sonra tutup 2 - 2 30 gibi testi yapiyorum
Ben şimdiye kadar bugün benim 12. Günüm sabah 5:25 te kalktım ilk idrarı yaptım. İse gittiğim kesin kahvemi içip 11:00 gibi yapıyordum. Çok teşekkür ederim takibe devam bakalım ne olacak

Canim öyle yapayım. Sımdı hiç su içmedim. Buranın saatiyle 16:00 yapayım hele size hemen gönderirim ya arkadaşlar lütfen dua edin. Ben bütün kalbimle size dua ediyorum. İnsallah her şey yolunda gider
Canım dualarım seninle ve tüm deneyen arkadaşlarla
Rabbim kolaylaştırsın
Kolay değil saatlerce beklemek test yapmak için
Rabbim emeklerinizin karşılığını versin

Canım dualarım seninle ve tüm deneyen arkadaşlarla
Rabbim kolaylaştırsın
Kolay değil saatlerce beklemek test yapmak için
Rabbim emeklerinizin karşılığını versin
Canim benim cokkk teşekkür ederim allah bebeğini sana bağışlasın çok teşekkür ederim gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…